- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Çok geçmiş olsun, neyseki atlatmışEvet canım ilk yakalananlardan
Günaydınnnngünaydın kızlar
bugünkü birinciligimi ban yiyenJawlensky e armağan ediyorum gez gel nihal tez gel tez gel...
Günaydınnnn☺
bu yazıyı gördükten sonra direk yatagima attim iki dk da uyudum eşim ne zaman geldi de yanima yatti haberim yok.Gecenin bu saati evine gelse iyi olurdu, sonuçta senin de yarın iş günün,erken uyuman gerekir,eşin gelir onun tikirtisi uyuyamazsin falan
İyiyim canımgünaydın canım:) nasılsın napiyosun bu aralar gelemiyorum
İyiyim canım ☺Bir sorun yok çok şükür. Sen nasılsın? Bu aralar yoksun evet farkettim.
Biz hala tatildeyiz evet:) hala tatilde misiniz seridinam
sabah ise geliyorum pek vaktim olmuyo
akşam eve gidiyorum yemek yiyoruz sofrayi kaldırır kaldirmaz parka gidiyoruz
gelince yikayip yatırıyorum oğlanı
sonra annemlerle oturuyorum ben de yatıyorum
yetişemiyorum buraya haftasonu gelirim ama :)
Biz hala tatildeyiz evet☺Sen baya yoğunsun o zaman bu arala.
Ay o telefon çekmemesiohhh mis gibitadını çıkar serim ya:)
evet ya işte olduğum zamanlar çok yogunumpandemide evde olduğum zamanlar hep burdaydim
evde telefon cekse yine gelirim de salonda çekiyo sadece
Ay o telefon çekmemesiÇok kötü
İyi neyseki uykun hafif değilmiş,bu yazıyı gördükten sonra direk yatagima attim iki dk da uyudum eşim ne zaman geldi de yanima yatti haberim yok.
gece gece uyurken bacagima kramp girdi
Eyvahlar olsunevde internet de bağlı değil. düşün halimi, ilkel kabileler gibi yaşıyorum serim
bu yazıyı gördükten sonra direk yatagima attim iki dk da uyudum eşim ne zaman geldi de yanima yatti haberim yok.
gece gece uyurken bacagima kramp girdi
Günaydın canlarım
Biz 6,45 te kalktik hatta hiç yatmadik nerdeyse
Oğlumun burnu tıkandı gece,sürekli uyandı ağladı,en son saate baktığımda 3,5 u geçiyordu ve hala uyuyamamistim
İyi neyseki uykun hafif değilmiş,
Geçmiş olsun, magnezyum eksikliğinden oluyor kramplar, muz ,soda falan iyi geliyor sanırım,
cancan6 daha iyi bilgi veririr ❤
Kansızlığa ne iyi gelır bilginiz var mı? Ben son zamanlarda keçiboynuzu yiyorum pekmezı sevmedıgım içingeçmiş olsun mehlikam ❤
En çok magnezyum eksikliğinde olur ancak yaz döneminde terlemeyle atılan potasyum kaybı birinci sebep canım. Çok dışardaysan, terliyorsan ve sürekli normal su içiyorsan olağan bi durum.
Muz potasyum için çok iyi bir kaynak. Bunun yanında doğal maden suyu, tam kırmızı domates ve kavun da tüketebilirsin. Tıbbi bir desteğe ihtiyaç duyulmadan kolayca toparlanılır genelde.
Bacağın için de ağrın varsa muscoflex jel alabilirsin, reçetesiz satılıyordu en son. Çok geçmiş olsun ❤
Noldu canım. Anneme derken?Valla Seridinam iyice tırmandı anneme gidiyorum ben. Bir süre buralarda olamayabilirim.
Kızçeler acısıyla tatlısıyla çok şey paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin
Kansızlığa ne iyi gelır bilginiz var mı? Ben son zamanlarda keçiboynuzu yiyorum pekmezı sevmedıgım için
Valla Seridinam iyice tırmandı anneme gidiyorum ben. Bir süre buralarda olamayabilirim.
Kızçeler acısıyla tatlısıyla çok şey paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?