Mizahşörler Çıkmazı

Gecenin bu saati evine gelse iyi olurdu, sonuçta senin de yarın iş günün,erken uyuman gerekir,eşin gelir onun tikirtisi uyuyamazsin falan
bu yazıyı gördükten sonra direk yatagima attim iki dk da uyudum eşim ne zaman geldi de yanima yatti haberim yok.
gece gece uyurken bacagima kramp girdi

Günaydın canlarım
Biz 6,45 te kalktik hatta hiç yatmadik nerdeyse
Oğlumun burnu tıkandı gece,sürekli uyandı ağladı,en son saate baktığımda 3,5 u geçiyordu ve hala uyuyamamistim

İyiyim canım ☺Bir sorun yok çok şükür. Sen nasılsın? Bu aralar yoksun evet farkettim.

:) hala tatilde misiniz seridinam

sabah ise geliyorum pek vaktim olmuyo
akşam eve gidiyorum yemek yiyoruz sofrayi kaldırır kaldirmaz parka gidiyoruz
gelince yikayip yatırıyorum oğlanı
sonra annemlerle oturuyorum ben de yatıyorum
yetişemiyorum buraya haftasonu gelirim ama :)

Biz hala tatildeyiz evetSen baya yoğunsun o zaman bu arala.

Biz hala tatildeyiz evet☺Sen baya yoğunsun o zaman bu arala.

ohhh mis gibi tadını çıkar serim ya:)

evet ya işte olduğum zamanlar çok yogunum pandemide evde olduğum zamanlar hep burdaydim

evde telefon cekse yine gelirim de salonda çekiyo sadece

bu yazıyı gördükten sonra direk yatagima attim iki dk da uyudum eşim ne zaman geldi de yanima yatti haberim yok.
İyi neyseki uykun hafif değilmiş,
Geçmiş olsun, magnezyum eksikliğinden oluyor kramplar, muz ,soda falan iyi geliyor sanırım,
cancan6 daha iyi bilgi veririr

olive_bluto bence de gitme bir daha memlekete. Çok bile onlara

Valla Seridinam iyice tırmandı anneme gidiyorum ben. Bir süre buralarda olamayabilirim.

Kızçeler acısıyla tatlısıyla çok şey paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin

Günaydın canlarım
Biz 6,45 te kalktik hatta hiç yatmadik nerdeyse
Oğlumun burnu tıkandı gece,sürekli uyandı ağladı,en son saate baktığımda 3,5 u geçiyordu ve hala uyuyamamistim

geçmiş olsun mehlikam ❤

İyi neyseki uykun hafif değilmiş,
Geçmiş olsun, magnezyum eksikliğinden oluyor kramplar, muz ,soda falan iyi geliyor sanırım,
cancan6 daha iyi bilgi veririr ❤

En çok magnezyum eksikliğinde olur ancak yaz döneminde terlemeyle atılan potasyum kaybı birinci sebep canım. Çok dışardaysan, terliyorsan ve sürekli normal su içiyorsan olağan bi durum.
Muz potasyum için çok iyi bir kaynak. Bunun yanında doğal maden suyu, tam kırmızı domates ve kavun da tüketebilirsin. Tıbbi bir desteğe ihtiyaç duyulmadan kolayca toparlanılır genelde.
Bacağın için de ağrın varsa muscoflex jel alabilirsin, reçetesiz satılıyordu en son. Çok geçmiş olsun

Kansızlığa ne iyi gelır bilginiz var mı? Ben son zamanlarda keçiboynuzu yiyorum pekmezı sevmedıgım için

Kansızlığa ne iyi gelır bilginiz var mı? Ben son zamanlarda keçiboynuzu yiyorum pekmezı sevmedıgım için

Birçok sebebi var, yakın zamanlı bir tam kan sayımı(hemogram) tahliliniz varsa onun üzerinden yorumlamak daha kolay olur :)

Genel olarak konuşacak olursak premenapozal dönemde en sık sebep adet kanamalarından dolayı demir eksikliği anemisidir. En kolay ve birincil tedavi yolu kırmızı et tüketimi. Karaciğer ve az yağlı et kısmında bolca demir bulunuyor. Yemeklerde ve yemek arkasında en az 2 saat çay, kahve içmeyin, çünkü demir emilimini engeller.
Sizin yaptığınız keçiboynuzu, pekmez vs de etkili ama kırmızı et kadar değil.
Eğer demir seviyenize baktırdıysanız ve belirgin düşüklük varsa demir preparatları içeren tablet şeklinde haplardan kullanabilirsiniz. Bunlar da kabızlık, karın ağrısı, koyu renk gayta gibi bazı yan etkiler yapabilir ama eksikliğinizi tamamlar.

Yahut bunlardan bağımsız olarak b12 eksikliği, folat eksikliğinde de görülebilir. Ancak bunlar için tahlil yorumlamak daha mantıklı olur migicim. Kırmızı ette bolca ikisinden de bulunuyor. Yani o genel olarak tüm kansızlığa iyi gelir ama özel bir eksiklik varsa ayrı tedavi uygulanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…