Mizahşörler Çıkmazı

Eller kadir kıymet bilmiyor annem senin kadar kimseee sevmiyor anneeem
Özledim bende annem :)
Çok şükür geldim
Çok özledim bende seni annem cook
Nasılsın canım,minik reis nasıl ❤
Iyiyim can reisim şükür bidikla uğraşıyorum bebiş ne yapsın süt alerjisi var
Kan bitti ama mukuslu kaka devam ya :)

Çok geçmiş olsun canım, bilmiyordum, emziremiyor musun peki

reyizzzzzz

seni çok özledik hoşgeldin gitmiceksen paylaşırım gidersen benim anam olarak kalır

Yani inek sütü alerjisi
Inek sütü ürünleri ve dana eti yiyemiyorum minik dana yüzünden:)
Ben yersem sütümden o etkileniyor

geçmiş olsun reyiz ya proktokolit vardı benim oğlanda da uzun süre diyet yaptım. kanlı mukuslu kaka, kolik, geçmeyen pişik, sürekli karın ağrısı aglama şeklinde gidiyodu

proktokolitse daha kolay iyilesmesi. sen nasılsın enerjin yetiyo mu diyetle çok zor insan aç kaliyo enerjisi yetmiyo çünkü

Kas ağrıları varsa mutlaka doktora gidip bir test yaptırın. İhmal etmeyin sakın.Çok geçmiş olsun.

reyizzzzzz

seni çok özledik hoşgeldin gitmiceksen paylaşırım gidersen benim anam olarak kalır
İnşallah gitmez. Biz böyle büyük aile olarak daha güzeliz.
Nihalim de gelsin...Çay , Casper, Mehlikam , Nurum, Limonsuzum, Zebram , Kalsifirim, Judim , Cancanim, Reyyancim, Baloncukum hep yanımızda olsun Samdancim. Reise çok güvenemiyorum sanki kaybolacak gibi nedense

Yerim yaaa çabucak büyüse de oynasa abisiyle inşallah
Kime benziyor minik dana?

Ay korona deme yaa aylar oldu sadece kontrole gidip geliyorum dışarsından haberim bile yok evde tıkandım kaldım yaa

Sağol cnm. Hafifledi çok şükür bugün. Yine de aklımızda gitmek. Eğer tekrar artacak olursa gidip yaptırcaz inşallah
Benim annemin ki de öyle başlamıştı. Kadının hiç ateşi yoktu. Ağrıları çok fazlaydı. Rabbim şifasını versin inşallah

Selamlar
Annemlerden yeni geldık eve gelirken kızım arabada uyuyakaldı halası eve getirip yatırdı
Kayınvalidemgil bahçede çay içiyorlar eşim sürekli onlarla takılıyor eve getirttim adamı Kaynanam elbise bakacakmiş da eşimi tekrar çagirdi geçen günlerde kızımla eşim uyuyordu bana dedı.ki git kocamı uyandır gelsın sen kal orada dediği unutmuyorum kendilerine oğullarına çok ihtiyaç görüyor ya ben buna cinnet çıkartacam valla !! Az kaldı

Gecenin bu saati evine gelse iyi olurdu, sonuçta senin de yarın iş günün,erken uyuman gerekir,eşin gelir onun tikirtisi uyuyamazsin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…