- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Nasılsın canım,minik reis nasılŞah şah sah dam dam dam ar ar ar
Ajdar..
Ajdar..
Ajdaaağğrr
Şimdi ben nerdeyim sen nerde...
Eller kadir kıymet bilmiyor annem senin kadar kimseee sevmiyor anneeemKurbanların olurum senin...
Çok ozlemistim hala inanamıyorum kuzum.
Bugün mizahşorun asıl anasıyla buluşmamız vardı. O kadar mutluyum ki...ayrildiğimiza cok uzulemedim açıkçası Allah reisimi göndermiş çok şükür...birden içim aydınlandı. Zebram nolur affet ...
Iyiyim can reisim şükür bidikla uğraşıyorum bebiş ne yapsın süt alerjisi varNasılsın canım,minik reis nasıl ❤
Çok geçmiş olsun canım, bilmiyordum, emziremiyor musun pekiEller kadir kıymet bilmiyor annem senin kadar kimseee sevmiyor anneeem
Özledim bende annem :)
Çok şükür geldim
Çok özledim bende seni annem cook
Iyiyim can reisim şükür bidikla uğraşıyorum bebiş ne yapsın süt alerjisi var
Kan bitti ama mukuslu kaka devam ya :)
Yani inek sütü alerjisiÇok geçmiş olsun canım, bilmiyordum, emziremiyor musun peki
Anladım canım,diyet yapacaksın mecburen,Rabbim yardımcın olsunYani inek sütü alerjisi
Inek sütü ürünleri ve dana eti yiyemiyorum minik dana yüzünden:)
Ben yersem sütümden o etkileniyor
Minik dana alıştı şükür arada bi sorun çıksa da toparlanmaya devam :)
Kıskançlık eskisi gibi kalmadı şimdi arada bi biz pislik yapıyoruz
Aaa kardeşi misafirlikte bırakalım diye
Sinirleniyo o benim kardeşim ona dokunmayın vermem vs vs.
Çok şükür..
Şimdi ki sorun israrla top oynamaya calismasi cocugun üstüne top bırakması
O yüzden gozumun önünden ayıramıyorum bizimkileri
Işimi özledim zaman geçse de başlasın modundayim
Korona hızlıca yayılıyor en temiz denilen yer bile deli gibi vakaa çıkartıyor lütfen dikkatli olun hanımlar..
ANNEEEEEMMMM
kk birinci noteri o en çok benim anam, senin değil hıh.
Yani inek sütü alerjisi
Inek sütü ürünleri ve dana eti yiyemiyorum minik dana yüzünden:)
Ben yersem sütümden o etkileniyor
Allah şifa versin kuzum. Biraz daha iyi mi durumu.Selamm herkese..
Gelemedim günlerdir. Annem rahatsızlandı bayramın 2.günü
Yanında kalıyorum. Sizler nasılsınız? Dua edin inşallah.
Kas ağrıları varsa mutlaka doktora gidip bir test yaptırın. İhmal etmeyin sakın.Çok geçmiş olsun.Sağol cnm. Annemin yoğun kas ağrıları başladı bayramın ikinci günü ve öksürük de vardı. Hastanelerin durumu daha vahim diye götüremedik. Önceki soğuk algınlığı hapları vardı onlardan kullandı. Bugün daha iyi gibi.
İnşallah daha da iyi olur da korktuğumuz virüs olayı yoktur
İnşallah gitmez. Biz böyle büyük aile olarak daha güzeliz.reyizzzzzz
seni çok özledik hoşgeldin gitmiceksen paylaşırımgidersen benim anam olarak kalır
Yaaa çok teşekkür ederim@Seridina kuzum seni de etiketleyeyim fazla bilgim yok senin hakkında ama zamanla öğrenirim. Burada olduğun için de ayrıca çok memnunum...
Yerim yaaaMinik dana alıştı şükür arada bi sorun çıksa da toparlanmaya devam :)
Kıskançlık eskisi gibi kalmadı şimdi arada bi biz pislik yapıyoruz
Aaa kardeşi misafirlikte bırakalım diye
Sinirleniyo o benim kardeşim ona dokunmayın vermem vs vs.
Çok şükür..
Şimdi ki sorun israrla top oynamaya calismasi cocugun üstüne top bırakması
O yüzden gozumun önünden ayıramıyorum bizimkileri
Işimi özledim zaman geçse de başlasın modundayim
Korona hızlıca yayılıyor en temiz denilen yer bile deli gibi vakaa çıkartıyor lütfen dikkatli olun hanımlar..
ANNEEEEEMMMM
kk birinci noteri o en çok benim anam, senin değil hıh.
Çok şükür hafifledi ağrıları. Allah razı olsun ablacım. Amin inşallahAllah şifa versin kuzum. Biraz daha iyi mi durumu.
Sağol cnm. Hafifledi çok şükür bugün. Yine de aklımızda gitmek. Eğer tekrar artacak olursa gidip yaptırcaz inşallahKas ağrıları varsa mutlaka doktora gidip bir test yaptırın. İhmal etmeyin sakın.Çok geçmiş olsun.
Benim annemin ki de öyle başlamıştı. Kadının hiç ateşi yoktu. Ağrıları çok fazlaydı. Rabbim şifasını versin inşallahSağol cnm. Hafifledi çok şükür bugün. Yine de aklımızda gitmek. Eğer tekrar artacak olursa gidip yaptırcaz inşallah
Gecenin bu saati evine gelse iyi olurdu, sonuçta senin de yarın iş günün,erken uyuman gerekir,eşin gelir onun tikirtisi uyuyamazsin falanSelamlar
Annemlerden yeni geldık eve gelirken kızım arabada uyuyakaldı halası eve getirip yatırdı
Kayınvalidemgil bahçede çay içiyorlar eşim sürekli onlarla takılıyor eve getirttim adamı Kaynanam elbise bakacakmiş da eşimi tekrar çagirdigeçen günlerde kızımla eşim uyuyordu bana dedı.ki git kocamı uyandır gelsın sen kal orada dediği unutmuyorum kendilerine oğullarına çok ihtiyaç görüyor ya ben buna cinnet çıkartacam valla !! Az kaldı
Senin annen korona mi olmuştu calciBenim annemin ki de öyle başlamıştı. Kadının hiç ateşi yoktu. Ağrıları çok fazlaydı. Rabbim şifasını versin inşallah
Evet canım ilk yakalananlardanSenin annen korona mi olmuştu calci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?