Mizahşörler Çıkmazı

Yarın ayrılıyoruz canım, tatile geçeceğiz.
eşin salak degil ama seni salak yerinede konmasin.. madem böleyse hiç gitme o gitsin memleketine..
Aynen öyle söyledim bezdim her gelişte aynı terane. Daha gelmem.
Zeytinim bence en iyisi gitmemek. Eşin de gitmen için diretmeyecekse sorun yok bence rahatla artık at stresi üzerinden. Sana böyle olmak yakışmıyor tatlım
Aynen öyle Judym bu sefer gözüm açıldı

Ooo reis hoşgeldiiinn. Çok sevindim düzenin oturmasına. Nasıl minik oğluş? Büyüdü mü alıştı mı dünyaya büyük oğluş miniğe alıştı mı kıskançlığı bitti mi?
Minik dana alıştı şükür arada bi sorun çıksa da toparlanmaya devam :)
Kıskançlık eskisi gibi kalmadı şimdi arada bi biz pislik yapıyoruz
Aaa kardeşi misafirlikte bırakalım diye
Sinirleniyo o benim kardeşim ona dokunmayın vermem vs vs.
Çok şükür..
Şimdi ki sorun israrla top oynamaya calismasi cocugun üstüne top bırakması
O yüzden gozumun önünden ayıramıyorum bizimkileri
Işimi özledim zaman geçse de başlasın modundayim

Korona hızlıca yayılıyor en temiz denilen yer bile deli gibi vakaa çıkartıyor lütfen dikkatli olun hanımlar..
İnanmıyoruuuuuuuuuuum
Katmerli mutluluk
ANNEEEEEMMMM
kk birinci noteri o en çok benim anam, senin değil hıh.

Mehfam geçmiş olsun. Ne oldu?
Sağol cnm. Annemin yoğun kas ağrıları başladı bayramın ikinci günü ve öksürük de vardı. Hastanelerin durumu daha vahim diye götüremedik. Önceki soğuk algınlığı hapları vardı onlardan kullandı. Bugün daha iyi gibi.
İnşallah daha da iyi olur da korktuğumuz virüs olayı yoktur

İnşallah canım

Kurbanların olurum senin...
Çok ozlemistim hala inanamıyorum kuzum.
Bugün mizahşorun asıl anasıyla buluşmamız vardı. O kadar mutluyum ki...ayrildiğimiza cok uzulemedim açıkçası Allah reisimi göndermiş çok şükür...birden içim aydınlandı. Zebram nolur affet ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…