Bizi habersiz bırakma ama yaValla Seridinam iyice tırmandı anneme gidiyorum ben. Bir süre buralarda olamayabilirim.
Kızçeler acısıyla tatlısıyla çok şey paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin
Valla Seridinam iyice tırmandı anneme gidiyorum ben. Bir süre buralarda olamayabilirim.
Canım noldu,fevri davranma, genel olarak eşinle iyisiniz bildiğim kadarıyla, pire için yorganı yakmayın,Valla Seridinam iyice tırmandı anneme gidiyorum ben. Bir süre buralarda olamayabilirim.
Teşekkürler cancananım,geçmiş olsun mehlikam ❤
En çok magnezyum eksikliğinde olur ancak yaz döneminde terlemeyle atılan potasyum kaybı birinci sebep canım. Çok dışardaysan, terliyorsan ve sürekli normal su içiyorsan olağan bi durum.
Muz potasyum için çok iyi bir kaynak. Bunun yanında doğal maden suyu, tam kırmızı domates ve kavun da tüketebilirsin. Tıbbi bir desteğe ihtiyaç duyulmadan kolayca toparlanılır genelde.
Bacağın için de ağrın varsa muscoflex jel alabilirsin, reçetesiz satılıyordu en son. Çok geçmiş olsun ❤
Ben venatura demir ve c vitaminini bitlikte kullandım çok iyi geldi canım, ferritinim 2'ydi , hemoglobinim 9 du,çok güzel artış oldu, hemoglobinim 14 feeritinim 107 oldu,sonra tekrar düşmeye başlamıştı tekrar kullanmaya başladımKansızlığa ne iyi gelır bilginiz var mı? Ben son zamanlarda keçiboynuzu yiyorum pekmezı sevmedıgım için
Baba evine calcimNoldu canım. Anneme derken?
Cancanım çok kalbim kırık. Çok uzun hikaye. Ama yaklaşık 24-25 saat aç kaldım, emrivakiyle şu pandemide kayınvalidenin gönlü olsun diye hasta ziyaretine gitmek mecburiyetinde bırakıldım, eşimle annemle babamın yanında yine tartıştık ben baba evine döndüm ve eşim annesiyle babasına üzülmesinler diye yalan söyleyerek olayın üstünü kapadı. Baya pişman güya beyefendi ama ben bu hikayeyi defalarca okudum. Artık çözebileceğimizi düşünmüyorum. Kafası değişmez onun.Kız noluyo anlat bi düzgünce
Nickimi ve burada takıldığımı biliyor beyefendiBizi habersiz bırakma ama yaMerak ederiz.
Çözesim yok artık şamdanım bizim için özel bir gün yarın ama baba evimdeyimumarim cabuk çözülür mesele zeytinom
temelli gidiyo gibi de konusmaçözülmeyecek şeyler değildir. biraz sakinleşince cozersiniz inşallah
Mehlikacım biz iyiyiz de o öyle bir ailenin mensubu ve hep öyle kalacak. O nedenle ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecektim, gittim.Canım noldu,fevri davranma, genel olarak eşinle iyisiniz bildiğim kadarıyla, pire için yorganı yakmayın,
Teşekkürler cancananım,
Güzel ve faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim
Ben venatura demir ve c vitaminini bitlikte kullandım çok iyi geldi canım, ferritinim 2'ydi , hemoglobinim 9 du,çok güzel artış oldu, hemoglobinim 14 feeritinim 107 oldu,sonra tekrar düşmeye başlamıştı tekrar kullanmaya başladım
Baba evine calcim
Cancanım çok kalbim kırık. Çok uzun hikaye. Ama yaklaşık 24-25 saat aç kaldım, emrivakiyle şu pandemide kayınvalidenin gönlü olsun diye hasta ziyaretine gitmek mecburiyetinde bırakıldım, eşimle annemle babamın yanında yine tartıştık ben baba evine döndüm ve eşim annesiyle babasına üzülmesinler diye yalan söyleyerek olayın üstünü kapadı. Baya pişman güya beyefendi ama ben bu hikayeyi defalarca okudum. Artık çözebileceğimizi düşünmüyorum. Kafası değişmez onun.
Nickimi ve burada takıldığımı biliyor beyefendio yüzden.
Çözesim yok artık şamdanım bizim için özel bir gün yarın ama baba evimdeyim
Mehlikacım biz iyiyiz de o öyle bir ailenin mensubu ve hep öyle kalacak. O nedenle ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecektim, gittim.
Sizleri seviyorum
Canımsın şamdanım ❤Allah hakkında hayırlısını versin zeytinom
ne desem havada kalacak içinde yaşayan sensin durumu. inşallah gönlünce olur herşey.
ama o biliyo diye de bırakma bizi
Canimm bi bakinayim dedim cok uzuldummm gercekten hakknda hayirlisi olsn herseyn ... detayli okuyamadim amaBaba evine calcim
Cancanım çok kalbim kırık. Çok uzun hikaye. Ama yaklaşık 24-25 saat aç kaldım, emrivakiyle şu pandemide kayınvalidenin gönlü olsun diye hasta ziyaretine gitmek mecburiyetinde bırakıldım, eşimle annemle babamın yanında yine tartıştık ben baba evine döndüm ve eşim annesiyle babasına üzülmesinler diye yalan söyleyerek olayın üstünü kapadı. Baya pişman güya beyefendi ama ben bu hikayeyi defalarca okudum. Artık çözebileceğimizi düşünmüyorum. Kafası değişmez onun.
Mehlikacım biz iyiyiz de o öyle bir ailenin mensubu ve hep öyle kalacak. O nedenle ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecektim, gittim.
Sizleri seviyorum
Amin Cayım teşekkür ederimCanimm bi bakinayim dedim cok uzuldummm gercekten hakknda hayirlisi olsn herseyn ... detayli okuyamadim ama
Canım hakkında hayırlısı olsun. Çok üzüldüm yaşadıklarına. Her ne olacaksa senin lehine olsun isterim. Kazen' e yaz nickini değiştir lütfen habersiz bırakma.Baba evine calcim
Sizleri seviyorum
Sağol ablacım. Biraz toparlanayım halledeceğim inşallahCanım hakkında hayırlısı olsun. Çok üzüldüm yaşadıklarına. Her ne olacaksa senin lehine olsun isterim. Kazen' e yaz nickini değiştir lütfen habersiz bırakma.
Zeytinim kimsenin seni üzmesine izin verme...Sağol ablacım. Biraz toparlanayım halledeceğim inşallah
Çok üzüldüm olive. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada nickini değiştirebiliyorsun ama adminlere bildirmen gerekebilir.Baba evine calcim
Sizleri seviyorum
Allah razı olsun ablacığım❤Zeytinim kimsenin seni üzmesine izin verme...
Çarçabuk toparlanman için bol dua ediyorum tatlım.
Evet halledeceğim bi araÇok üzüldüm olive. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada nickini değiştirebiliyorsun ama adminlere bildirmen gerekebilir.
Hakkında hayırlısı olsun canım, ortalık bir durulsun ikiniz de daha sakin düşünüp karar verirsiniz,çoğu zaman böyle ayrılıklar çiftlerin kendilerini düzeltme adına fırsat oluyor,Baba evine calcim
Sizleri seviyorum
Gavur diyetisyen tatlı bisey koymamış ki geçen elim ayağım azer bulbul misali titredigeçmiş olsun reyiz yaproktokolit vardı benim oğlanda da uzun süre diyet yaptım. kanlı mukuslu kaka, kolik, geçmeyen pişik, sürekli karın ağrısı aglama şeklinde gidiyodu
proktokolitse daha kolay iyilesmesi. sen nasılsın enerjin yetiyo mu diyetle çok zor insan aç kaliyo enerjisi yetmiyo çünkü
Minik dana babaya benziyor bi gözleri benden almış o kadar :)Yerim yaaaçabucak büyüse de oynasa abisiyle inşallah
Kime benziyor minik dana?
Ay korona deme yaa aylar oldu sadece kontrole gidip geliyorum dışarsından haberim bile yok evde tıkandım kaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?