Mizahşörler Çıkmazı

Valla Seridinam iyice tırmandı anneme gidiyorum ben. Bir süre buralarda olamayabilirim.

Kızçeler acısıyla tatlısıyla çok şey paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin

umarim cabuk çözülür mesele zeytinom

temelli gidiyo gibi de konusma çözülmeyecek şeyler değildir. biraz sakinleşince cozersiniz inşallah

Valla Seridinam iyice tırmandı anneme gidiyorum ben. Bir süre buralarda olamayabilirim.

Kızçeler acısıyla tatlısıyla çok şey paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin
Canım noldu,fevri davranma, genel olarak eşinle iyisiniz bildiğim kadarıyla, pire için yorganı yakmayın,
Teşekkürler cancananım,
Güzel ve faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim
Kansızlığa ne iyi gelır bilginiz var mı? Ben son zamanlarda keçiboynuzu yiyorum pekmezı sevmedıgım için
Ben venatura demir ve c vitaminini bitlikte kullandım çok iyi geldi canım, ferritinim 2'ydi , hemoglobinim 9 du,çok güzel artış oldu, hemoglobinim 14 feeritinim 107 oldu,sonra tekrar düşmeye başlamıştı tekrar kullanmaya başladım

Noldu canım. Anneme derken?
Baba evine calcim
Kız noluyo anlat bi düzgünce
Cancanım çok kalbim kırık. Çok uzun hikaye. Ama yaklaşık 24-25 saat aç kaldım, emrivakiyle şu pandemide kayınvalidenin gönlü olsun diye hasta ziyaretine gitmek mecburiyetinde bırakıldım, eşimle annemle babamın yanında yine tartıştık ben baba evine döndüm ve eşim annesiyle babasına üzülmesinler diye yalan söyleyerek olayın üstünü kapadı. Baya pişman güya beyefendi ama ben bu hikayeyi defalarca okudum. Artık çözebileceğimizi düşünmüyorum. Kafası değişmez onun.
Bizi habersiz bırakma ama ya Merak ederiz.
Nickimi ve burada takıldığımı biliyor beyefendi o yüzden.
umarim cabuk çözülür mesele zeytinom

temelli gidiyo gibi de konusma çözülmeyecek şeyler değildir. biraz sakinleşince cozersiniz inşallah
Çözesim yok artık şamdanım bizim için özel bir gün yarın ama baba evimdeyim
Mehlikacım biz iyiyiz de o öyle bir ailenin mensubu ve hep öyle kalacak. O nedenle ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecektim, gittim.

Sizleri seviyorum

Allah hakkında hayırlısını versin zeytinom

ne desem havada kalacak içinde yaşayan sensin durumu. inşallah gönlünce olur herşey.

ama o biliyo diye de bırakma bizi

Canimm bi bakinayim dedim cok uzuldummm gercekten hakknda hayirlisi olsn herseyn ... detayli okuyamadim ama

Canım hakkında hayırlısı olsun. Çok üzüldüm yaşadıklarına. Her ne olacaksa senin lehine olsun isterim. Kazen' e yaz nickini değiştir lütfen habersiz bırakma.

Canım hakkında hayırlısı olsun. Çok üzüldüm yaşadıklarına. Her ne olacaksa senin lehine olsun isterim. Kazen' e yaz nickini değiştir lütfen habersiz bırakma.
Sağol ablacım. Biraz toparlanayım halledeceğim inşallah

Çok üzüldüm olive. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada nickini değiştirebiliyorsun ama adminlere bildirmen gerekebilir.

Hakkında hayırlısı olsun canım, ortalık bir durulsun ikiniz de daha sakin düşünüp karar verirsiniz,çoğu zaman böyle ayrılıklar çiftlerin kendilerini düzeltme adına fırsat oluyor,
Rahatsız oldugun konularda başta tepki göstermen iyi olmuş bence,

Biz de seni seviyoruz

Son düzenleme:
Gavur diyetisyen tatlı bisey koymamış ki geçen elim ayağım azer bulbul misali titredi
Yerim öyle diyeti ya dedim (tabi bunu derken utanip buzdolabı listesindeki diyet kağıdını ters cevirdim) koca bi helvayı yarim ekmekle gömdüm..
Yemedim ..
Gömdüm..
O derece..
Bugün tekrardan başladım..
Ilk drun verdiği listeyi uyguladım bayılıyordum evde şükür ki herif evdeydi..
Diyetisyene geldik o daha insaflı bi liste çıkarttı ama ben nefsime laf geçiremedim
Tabi sonra baktım kalbime yük oluyor sanki
Söyledim kadına listeye tatlı biseyler sok, yoksa diyeti bozuyorum diye
Acıdı heralde kuru meyve vermiş
Oooyle geçiyor günler samdan reisim
Tosba büyüyor, büyük dana yarın okula kayıt olacak
Öyle geçiyor zaman.
Çok özledim sohbetinizi

Yerim yaaa çabucak büyüse de oynasa abisiyle inşallah
Kime benziyor minik dana?

Ay korona deme yaa aylar oldu sadece kontrole gidip geliyorum dışarsından haberim bile yok evde tıkandım kaldım yaa
Minik dana babaya benziyor bi gözleri benden almış o kadar :)
Göz rengi halen oturmadı bi umut abisi gibi (koyu kahve hatta resmen siyah gozleri var :) )olsun dedim ama ela gibi duruyor bakalım..
Ahhh benim zamanlarımda daha yoğundu hiç çıkamıyordum.
Sağlığın el verdiği müddetçe gez yürüyüş yap doğa ile iç içe ol bacım ben özledim yeşilliğin arasında yürümeyi
Gezmeye gitmek yerine herife yalvarıyorum ormanlık yeşillik bi alana götür beni diye..
Şehrin yoğunluğundan çok yalnızlığa ihtiyacı oluyor insanın doğurunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…