İyiyim sen de iyi misin❤Herkes iyi mi beybiler?
Calcimm çok geçmiş olsun balımHoşgeldin balım. Ben de eve döndüm. Arabanın kliması çarptı hasta oldum
geçmiş olsun calcimhafif bişey mi peki
Dikkat et calciGeçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim kızlar. Gece ve sabah çok kötüydüm. Ihlamur içip yattım biraz daha iyiyim. Baş ağrım geçti en azındanCalcimm çok geçmiş olsun balımbeni de hasta eder klima hep başka yöne çeviririm o yuzden
Aynen reisim minnakim alerjik cıktı dr diyet verdi onu uyguluyorum suanlik iyi çok şükür..İyiyim reisim çok şükür. Seni görünce daha bir iyi oldum , aman Allahım reisim gelmis dedimmmsen de iyi misin az çok okudum mesajları minnak reisimiz nasıl alerji gibi bir durum varmış galiba
Davul sesinde bir de değil mi
Söyleyecek çok şey var,
Saygıdeğer arkadaşlarım sizlere mesaj yazabilmek için banlı yolları astim geldim bundan sonra hep birlikte topigimizde sohbetlerimizi devam ettireceğiz, gücümü sizin sevgnizden alıyorum, ne demişler zalimin zulmü varsa sizin de kaymakamıniz var
Çay reisim teşekkür ederim sende hoşgeldinKizlarr ben istanbula dondum cok sukur evime kavustum
Ve tabii sizlere
Biraz islerim var ilk fitsatta gelecegim amaGsyabk hosgeldinnnn cokkk cok hosgeldiinnnnn canimmm
Değişiklik olsun dedimAynen reisim minnakim alerjik cıktı dr diyet verdi onu uyguluyorum suanlik iyi çok şükür..
Özledim hepinizi bi geldim sen yoksun
Bu arada aman iyi olsun minik de sen deAynen reisim minnakim alerjik cıktı dr diyet verdi onu uyguluyorum suanlik iyi çok şükür..
Özledim hepinizi bi geldim sen yoksun
İyiyim canım. Sen?Mizahşörlerim nasılsınız
Ben biraz yoğunum.
Gsyabk canım reisim gelmiş hoooş gelmiişşş nasılsın minik paşa nasılll
HoşgeldinnKizlarr ben istanbula dondum cok sukur evime kavustum
Ve tabii sizlere
Biraz islerim var ilk fitsatta gelecegim amaGsyabk hosgeldinnnn cokkk cok hosgeldiinnnnn canimmm
Damada da yazık bize de yazzikValla ben oyumu damattan yana kullandım ama sarıgül e de verebilirim
Hayırdır inşallahMizahşörlerim nasılsınız ❤
Ben biraz yoğunum.
Gsyabk canım reisim gelmiş hoooş gelmiişşş ❤ nasılsın minik paşa nasılll
O nasıl bir konu yaDamada da yazık bize de yazzik
Yok böyle bir konu ya.. okurken her cümlesine vay babam dedim ..Damada da yazık bize de yazzik
Bir sürü de mesaj var okuyacak takadim yokO nasıl bir konu ya
Evet bazi yerleri atladim ben deYok böyle bir konu ya.. okurken her cümlesine vay babam dedim ..
Ben bir başını bir de sonunu okudum. Bir de 6. sayfayıBir sürü de mesaj var okuyacak takadim yok
Evet bazi yerleri atladim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?