Dur gitme sen konulara çok vakıfsınKızlar ben geyikten gidebilirim. Haberiniz olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
Ya Zeynep Güven diye bir kadın vardı. Bunun bir manyak Kvsi ve kocası vardı. Sonra kv öldü. Kocası çekyatı yakmıştı sözde. Tabii bunların hepsi fake çıktı sonraDur gitme sen konulara çok vakıfsınZeynep kim
Ay onu hatırlıyorum yaaYa Zeynep Güven diye bir kadın vardı. Bunun bir manyak Kvsi ve kocası vardı. Sonra kv öldü. Kocası çekyatı yakmıştı sözde. Tabii bunların hepsi fake çıktı sonra
Asıl başka bomba bir konu vardı da onu bulamadım yaAy onu hatırlıyorum yaa
HangisiydiAsıl başka bomba bir konu vardı da onu bulamadım ya
Ya konuyu da tam net hatırlamıyorum ki. Konu sahibinin kocası Pelin diye biriyle konuşmuştu da konuştuğu kişi travesti mi çıkmıştı neydi. Hatta bir fotoğraf mevzusu da vardı. Orada da çok geyik dönmüştü.Hangisiydi
Yok canım gitmezsin ama ben 1 mesajla gidebilirim o dereceyimKızlar ben geyikten gidebilirim. Haberiniz olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
Ben de bunu soracaktım bir türlü soramadim hiçbirini bilmiyorum ben de kendimi bir şey sanıyordumYa Zeynep Güven diye bir kadın vardı. Bunun bir manyak Kvsi ve kocası vardı. Sonra kv öldü. Kocası çekyatı yakmıştı sözde. Tabii bunların hepsi fake çıktı sonra
Ben hiçbirini hatırlamıyorumAy onu hatırlıyorum yaa
Üşüyen prensesYa konuyu da tam net hatırlamıyorum ki. Konu sahibinin kocası Pelin diye biriyle konuşmuştu da konuştuğu kişi travesti mi çıkmıştı neydi. Hatta bir fotoğraf mevzusu da vardı. Orada da çok geyik dönmüştü.
Ben Müge'yi biliyorum. Onun çok kuvvetli bir kalemi vardı. Sonra bir an da kayboldu.Yok canım gitmezsin ama ben 1 mesajla gidebilirim o dereceyim
Ben de bunu soracaktım bir türlü soramadim hiçbirini bilmiyorum ben de kendimi bir şey sanıyordum
Ben hiçbirini hatırlamıyorum
.müge varmış bir de müritleri falan varmis
Onun konusu muydu oÜşüyen prenses
Fake miydi gerçek mi pekiBen Müge'yi biliyorum. Onun çok kuvvetli bir kalemi vardı. Sonra bir an da kayboldu.
Hadi canımÜşüyen prenses
Fake miydi bilmiyorum adı Müge_Hatun gibi bir şeydi.Fake miydi gerçek mi pekikimdi acaba tam adını hatırlıyor musun?
Yok ya onu unutmuşlar nasıl unutulur kiOnun konusu muydu oAma benim dediğim baya eski bir konu. O mu acaba?
MügehatunFake miydi gerçek mi pekikimdi acaba tam adını hatırlıyor musun?
Ay evetYok ya onu unutmuşlar nasıl unutulur ki
Belki ararsam bulurum,Mügehatun
mugehatun. Sanırım tamı tamına böyleydi.Belki ararsam bulurum,
İyim sericiim bu ara herkes ban'a koşuyorİyiyim canım. Sen?
Bayram bitti bizim misafir bitmedi gülnihalımHayırdır inşallah
Reiiis sana üstte yazdım görmediinnn diinnBiz ilkin yoğun mukuslu,gurultulu kaka,yoğun gaz ve kusma ile gittik.
Dr sorun yok her çocukta olur dedi ama 1 gün sonrası kan görünce triplere girdim .. :))
Süt alerjisi dedi direk liste attı.
Dana eti vs kullanmıyorum zaten koyun var evde zaten liste hep yeşillik ağırlıklı
Bekliyorum reis bende evi son kez toplayım malum herif nöbette sabaha toplama derdim olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?