Mizahşörler Çıkmazı

Iyiyiz bebişim (yoo gayet pilim bitti) sen Nabion sen nasılsın reis

Bitmez o konu be..

bebekle ve diyetle gözünü açmak zor zanaat zaten reyiz. eğer seni bitkin görürse doktor mama başlatır bebeğe, seni dinlendirir.

bebeğin gelişimi iyiyse çabuk geçer diye tahmin ediyorum. bide sen diyeti açarken açık süt kesinlikle kullanma. kutu sütteki protein açık sütteki proteinden daha az. vücut daha rahat tolere ediyo. yoğurt açık sütle yapma kutu sütle yap. bi iki sene hayatından cikar açık süt ve açık sütle yapılan şeyleri

Reis bu laktozsuz sütler var onlar ise yarar mı?
Bebe ayı ile uyumlu duruyor inşallah sağlığı yerinde olsun da ne yapayım raziyim ..
O değil görsen beni komik bi haldeyim bi meme büyük bi meme küçük

Reis bu laktozsuz sütler var onlar ise yarar mı?
Bebe ayı ile uyumlu duruyor inşallah sağlığı yerinde olsun da ne yapayım raziyim ..
O değil görsen beni komik bi haldeyim bi meme büyük bi meme küçük

bebeğin gelişimi normal, kanlı kaka, kolik, geçmeyen pişik, bitmeyen gaz, gürültülü kaka yapma gibi şeyler varsa proktokolittir. diğer alerjilere göre daha kolay reyisim.
iki yaşına kadar geçiyo. laktoz süt şekeri. süt proteini alerjisi varsa o etki etmez. en iyisi kuti süt al laktozsuz da ise yarar kutuysa zaten.

et kullanirsan kuzu kullan. bulabilirsen kendin kestir bi tane. o da çok işe yariyo. biz üç aylık bulup kestirmistik. daha yazcam ama oğlanı uyutmam lazım gelcem reisim

Biz ilkin yoğun mukuslu,gurultulu kaka,yoğun gaz ve kusma ile gittik.
Dr sorun yok her çocukta olur dedi ama 1 gün sonrası kan görünce triplere girdim .. :))
Süt alerjisi dedi direk liste attı.
Dana eti vs kullanmıyorum zaten koyun var evde zaten liste hep yeşillik ağırlıklı
Bekliyorum reis bende evi son kez toplayım malum herif nöbette sabaha toplama derdim olmasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…