Aşılarını ihmal etmeyin lütfen9 ay oldular geçen 7 sinde ☺☺ cuma günü asi var onu düşünüyorum kara kara. Kkk aşısı. Zor bir aşı. 1 . Yasta da var acaba yaptırmasam mi diyorum ilk kızda bayağı zorlandık bu aşıdan mi yoksa başka bir şeyden mi bilinmiyor ama asi olduktan sonra başlamıştı yüksek ateş kan degerlerinde düşme falan
Evet zor oluyor ama sağlıkları için katlaniyoruzİnşallah onlar içinde senin için de kolay geçer nihalimçok üzülüyorum bebeklerden kan alma aşı iğne vs durumlarında
Etmem asla ama ilk KKK aşı sonrası yüksek ateş oldu ve kan değerleri düştü 1 ay hematoloji onkoloji servisine gittik ve çok zor günlerdi. Periferik yayma yaparlarken 40 parçaya bolundugum günlerAşılarını ihmal etmeyin lütfenÇok önemli kkk
Bence 1. Yıl son günü olmalı yeni gelinin 6. Ay idealKızlar bir gelin ne zamandan itibaren artık “yeni gelin” değildir? Ben bu konunun masaya yatırılmasını talep ediyorum, yatırılmışı varsa beni aydınlatmanızı rica ediyorum. Gelinlik mertebesini bırakmak istemeyenlere şok yaşatmak güzel olabilirdi.
ya sen 2017 mart annelerinde varmiydin ??Ben de bulaşıkları yerleştiriyorum kızım yardım ediyor
Yok ben 2018de üye oldumya sen 2017 mart annelerinde varmiydin ??
ohh afiyet olsun mehlikam.
Mmmmm afiyet bal olsun
Bir ara çok banlıydım, şimdi düşününce köşelerim sivriymiş. Artık yumoş bir insanım, Müne ablam sayesinde kedi gibi oldum kimseye ilişmiyorum iyi de oldu, güzel de oldu. Geyik açığım için bu bölüme dalınca süper de oldu. Zaten korona var Kimseyi gördüğüm yok, evde sıkıl bunal oturuyorum mis gibi sohbet ederiz. Bir çayımız kahvemiz eksik, çaylaaaaar! (Şuraya yeni gelin kurdeleli sunum fotisi ekledim sayın, pembe+dantel+saksı+giydirilmiş kurabiye vs)
Seni boğarım ateşcik
Teşekkürler canım,ohh afiyet olsun mehlikam.
işyerindeki hizmetçiler yapıyor istiyorum getiriyorlar. :)Teşekkürler canım,
İşyerinde kahve saati yapıyor musunuz,
İşyerinde olsam muhtemelen kahve içiyor olurduk, kahve makinamız vardı,yapıyordum hem kendime hem arkadaşlara,ama fincanda
ben sizi kk ' da ilk defa gördüm. Hazedemiyor ne demek yörenize özel bir ifade mi ?son yorumu yazdiktan sonra gitti bana hazedemiyor.
nerede çalışıyorsunuz hizmetçiler var ?işyerindeki hizmetçiler yapıyor istiyorum getiriyorlar. :)
bende seni tanimiyorum.ben sizi kk ' da ilk defa gördüm. Hazedemiyor ne demek yörenize özel bir ifade mi ?
güzel , neden sizden hazedemiyorum peki ? o kısmını anlamadım ? bir de sen-siz ifadelerini oturtursak on numara olacak.bende seni tanimiyorum.
yanlış anlaşılma olmuş olabilirim kusura bakmayin. üşüyen prensesle karıştırdığım için.güzel , neden sizden hazedemiyorum peki ? o kısmını anlamadım ?
Tamamdıryanlış anlaşılma olmuş olabilirim kusura bakmayin. :) üşüyen prensesle karıştırdığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?