Mizahşörler Çıkmazı

İyi yapmışsın aklında kalacakti

Caiim ben hiçbir doktorumun numarasını alamadım o yüzden bilemiyorum, olmadı ulasamazsan bir hastanenin açılımı arayıp sorabilirsin
Yok ben doktorumla sürekli konuşuyorum telefonda. Sadece ciddi durumlarda aramayı tercih ediyorum kadını zırt pırt rahatsız etmiyim diye. Ama dayanamadım aradım canım. Magnezyum eksikliğindenmiş ilaca başlıycam. Şimdilik ağrıkesici jelle idare edicem

Aramakla iyi etmişsin, ben başta önemsemedim bir sonra son aylarda kollarımın uyusmasindan geceleri düzgün uyuyamamaya başladım,ne tarafıma yatsam o taraf uyuşuyordu, gece sık sık uyanıp dönüyordum, hamileyken dönmekte eziyet son aylarda,
Baştan önlemini almam iyi

Çok geçmiş olsun canım
Vazelin hamilelikte önerilmiyor aslında
Evet az sürdüm ama faydası oldu sanırım iki gebelikte de kullandım kalçada çatlak var göbekte yok

Ay bana şimdiden eziyet dönmek ya
İlk hamileliğimde kayıp yaşadığım için doktorum üstüme çok titriyor saat kaç olur olsun ne olur olsun ara diyor. Ben de bazen önemsiz durum olur diye çekiniyorum.

Bende işe yaradı ama işte herkesin farklı. Göğsüme de kullandım. Sen yine de doktora danış. Ben doktora sorup kullanmıştım onları da. Ben seni burada yanlış yönlendirmeyeyim.
Doktoruma sordum yağlar değil de üzerinde hamile kadın resimleri olan çatlak kremlerinden alabilirsin dedi. Pandemi yüzünden evden çıkmıyorum eşime dedim o da bulamadı

Ay bana şimdiden eziyet dönmek ya
İlk hamileliğimde kayıp yaşadığım için doktorum üstüme çok titriyor saat kaç olur olsun ne olur olsun ara diyor. Ben de bazen önemsiz durum olur diye çekiniyorum.
İlk bebeğin kaç aylıkken kaybettin, bir şey olmaz inşaallah,içini ferah tut, yarısından fazlası gitmiş ,kalan süre de su gibi kolaylıkla geçer inşaallah, sağ salim sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah canım,
Drun ara diyorsa ara boşver,beynini sürekli meşgul etmesindense drdan bilgi alıp rahatlarsın

Judy_K bak göbeğim çok kaşınıyordu doktor bana bir krem verdi onu kullandım bir zaman sonra göbeğim olduğu gibi alerji oldu. O yüzden hamilelikte kullanılan şeylere çok dikkat et
Calsim alerjik bir yapın mı var? Ondan olmuştur belki? Benim artık bacak kenarlarım çatlamaya başladı bi çözüm bulmam lazım yoksa önünü alamam

İlk aylardı canım. Gelişimini durdurdu. Şimdiki doktorum kan pıhtılaşmasındandır dedi. Göbekten iğne oluyorum o yüzden. Ama diğer doktor hiç öyle bişey söylememişti o yüzden kürtaj olmak durumunda kalmıştım.
İnşallah canım çok sağol

İğnelerini düzenli ol bir seycik olmaz inşaallah,güzel haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…