İyi yapmışsın aklında kalacaktiAradım canım dayanamadım. Çünki yataktan kalktığımda sağ bacağım tutmuyordu ayağımı basamıyordum yere. Durum ciddidir dedim aradım. Şimdilik bi ağrıkesici jel sür, yarın magnezyum ilacı al başla dedi. Gerçekten fena uyuştu bacağım. Belime iğne batıyor gibi
Vazelini duydum ama hiç kullanmadım ben.Ben de badem yağı ve vazelin kullanmıştım vazelini az tuttum tabi
Yok ben doktorumla sürekli konuşuyorum telefonda. Sadece ciddi durumlarda aramayı tercih ediyorum kadını zırt pırt rahatsız etmiyim diye. Ama dayanamadım aradım canım. Magnezyum eksikliğindenmiş ilaca başlıycam. Şimdilik ağrıkesici jelle idare edicemCaiim ben hiçbir doktorumun numarasını alamadım o yüzden bilemiyorum, olmadı ulasamazsan bir hastanenin açılımı arayıp sorabilirsin
Badem yağı tüylenmeye yapabiliyor amaBen badem yağını ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanmıştım.
Vazelin hamilelikte önerilmiyor aslındaBen de badem yağı ve vazelin kullanmıştım vazelini az tuttum tabi
etki etti mi? Göğüslere de mi kullandın canım?Ben badem yağını ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanmıştım.
Evet ama ben de hiç öyle bir durum olmadı. Ben zaten genetik olarak şanslıyım o konuda. Korkmadım değil ama çatlağa tercih ettim diyeyim. Kıllanma yapsaydı da lazer falan bir yolunu bulurdum.Badem yağı tüylenmeye yapabiliyor ama
Aramakla iyi etmişsin, ben başta önemsemedim bir sonra son aylarda kollarımın uyusmasindan geceleri düzgün uyuyamamaya başladım,ne tarafıma yatsam o taraf uyuşuyordu, gece sık sık uyanıp dönüyordum, hamileyken dönmekte eziyet son aylarda,Aradım canım dayanamadım. Çünki yataktan kalktığımda sağ bacağım tutmuyordu ayağımı basamıyordum yere. Durum ciddidir dedim aradım. Şimdilik bi ağrıkesici jel sür, yarın magnezyum ilacı al başla dedi. Gerçekten fena uyuştu bacağım. Belime iğne batıyor gibi
Bende işe yaradı ama işte herkesin farklı. Göğsüme de kullandım. Sen yine de doktora danış. Ben doktora sorup kullanmıştım onları da. Ben seni burada yanlış yönlendirmeyeyim.etki etti mi? Göğüslere de mi kullandın canım?
Çok geçmiş olsun canımYok ben doktorumla sürekli konuşuyorum telefonda. Sadece ciddi durumlarda aramayı tercih ediyorum kadını zırt pırt rahatsız etmiyim diye. Ama dayanamadım aradım canım. Magnezyum eksikliğindenmiş ilaca başlıycam. Şimdilik ağrıkesici jelle idare edicem
Evet az sürdüm ama faydası oldu sanırım iki gebelikte de kullandım kalçada çatlak var göbekte yokVazelin hamilelikte önerilmiyor aslında
Ay bana şimdiden eziyet dönmek yaAramakla iyi etmişsin, ben başta önemsemedim bir sonra son aylarda kollarımın uyusmasindan geceleri düzgün uyuyamamaya başladım,ne tarafıma yatsam o taraf uyuşuyordu, gece sık sık uyanıp dönüyordum, hamileyken dönmekte eziyet son aylarda,
Baştan önlemini almam iyi
Doktoruma sordum yağlar değil de üzerinde hamile kadın resimleri olan çatlak kremlerinden alabilirsin dedi. Pandemi yüzünden evden çıkmıyorum eşime dedim o da bulamadıBende işe yaradı ama işte herkesin farklı. Göğsüme de kullandım. Sen yine de doktora danış. Ben doktora sorup kullanmıştım onları da. Ben seni burada yanlış yönlendirmeyeyim.
İlk bebeğin kaç aylıkken kaybettin, bir şey olmaz inşaallah,içini ferah tut, yarısından fazlası gitmiş ,kalan süre de su gibi kolaylıkla geçer inşaallah, sağ salim sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah canım,Ay bana şimdiden eziyet dönmek ya
İlk hamileliğimde kayıp yaşadığım için doktorum üstüme çok titriyor saat kaç olur olsun ne olur olsun ara diyor. Ben de bazen önemsiz durum olur diye çekiniyorum.
Calsim alerjik bir yapın mı var? Ondan olmuştur belki? Benim artık bacak kenarlarım çatlamaya başladıJudy_K bak göbeğim çok kaşınıyordu doktor bana bir krem verdi onu kullandım bir zaman sonra göbeğim olduğu gibi alerji oldu. O yüzden hamilelikte kullanılan şeylere çok dikkat et
İlk aylardı canım. Gelişimini durdurdu. Şimdiki doktorum kan pıhtılaşmasındandır dedi. Göbekten iğne oluyorum o yüzden. Ama diğer doktor hiç öyle bişey söylememişti o yüzden kürtaj olmak durumunda kalmıştım.İlk bebeğin kaç aylıkken kaybettin, bir şey olmaz inşaallah,içini ferah tut, yarısından fazlası gitmiş ,kalan süre de su gibi kolaylıkla geçer inşaallah, sağ salim sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah canım,
Drun ara diyorsa ara boşver,beynini sürekli meşgul etmesindense drdan bilgi alıp rahatlarsın
İğnelerini düzenli ol bir seycik olmaz inşaallah,güzel haberlerini alırız canımİlk aylardı canım. Gelişimini durdurdu. Şimdiki doktorum kan pıhtılaşmasındandır dedi. Göbekten iğne oluyorum o yüzden. Ama diğer doktor hiç öyle bişey söylememişti o yüzden kürtaj olmak durumunda kalmıştım.
İnşallah canım çok sağol
Sağol canım benim inşallahİğnelerini düzenli ol bir seycik olmaz inşaallah,güzel haberlerini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?