Bende ilk 4 ay almadım ama son 2 aydır aldım bu kiloları. Aldım diyorum da görünüşte göbüşten başka hiçbi değişiklik de yok. Göbüşe aldım kiloyu canımNormal canım,ben de ilk 4 ay kilo almayıp sonra 3 3 almıştım
Mücver kızartıyorumBen durmayı sevmiyorum iş iyi geliyor. Branş söylersem ifşalara doğru ilerlerim diye bu soruyu şimdilik duymamışım gibi geçiştiriyorumne yemek pişirdiniZ
Boyun uzun fazla değil bence aldığın kilo son ay kilo alınmıyor,son haftalarda kilo almadım ben,Bende ilk 4 ay almadım ama son 2 aydır aldım bu kiloları. Aldım diyorum da görünüşte göbüşten başka hiçbi değişiklik de yok. Göbüşe aldım kiloyu canım
7.ayıma giricem inşallah, fazla kilo almam gibime geliyor.. ama doktor bebiş maşallah tontiş dedi. Butları tombul tombulmuşBoyun uzun fazla değil bence aldığın kilo son ay kilo alınmıyor,son haftalarda kilo almadım ben,
12,5 mu 13,5 mu ne kilo almıştım toplamda, 1,5-2 kilosu kaldı
Normali anomali yok reis herkesin bünyeleri farklıŞuan nasıl 58 sin yaasanırsın minik dana 14 kilo çıktı ordan. Ben 56la hamile kaldım şu an 63 üm. Sence normal mi?
Fazla mı az mı diye sormuştum aslındaNormali anomali yok reis herkesin bünyeleri farklı
Musakka ve çorbaÇok severim. Size de şimdiden afiyet olsun ☺Sen ne pişirdin?
Ay çok severim değişik şeyleri, anlatır mısın fırsat bulunca?Beni sorma benim pişirdiğim yemeklerin hiçbirini büyük ihtimalle bilmiyorsunuz kültür farkından
Ben de durmayı sevmiyorum da vasfiye teyze dediyi gibi mecbuuuurrr
Nihalim nasılsın canımcım konuşamadık kaç gündür napıyor ikizlerİyi akşamlar
BayılırımmmMusakka ve çorba
Tabiki anlatırım. Ben Azerbaycanlıyım, buranın medeniyeti sizinkiyle aynı nerdeyse ama mutfağı çoook farklı ortak bi yemeğimiz bile yok nerdeyseAy çok severim değişik şeyleri, anlatır mısın fırsat bulunca?
İyiyim canım çok şükür evet konuşamadık ❤Nihalim nasılsın canımcım konuşamadık kaç gündür napıyor ikizler
Bir ara anlatsana cidden.Tabiki anlatırım. Ben Azerbaycanlıyım, buranın medeniyeti sizinkiyle aynı nerdeyse ama mutfağı çoook farklı ortak bi yemeğimiz bile yok nerdeyse
Reis 12,13 kilo gebelikte normalFazla mı az mı diye sormuştum aslında
Size de bi tabak göndereyim mi:)Bayılırımmm
çok heyecanlandım ne güzel olur kimbilir:) ismini yazın NefisYemekTarifleri sitesine yükleyin ordan bakalım hepimiz :)Tabiki anlatırım. Ben Azerbaycanlıyım, buranın medeniyeti sizinkiyle aynı nerdeyse ama mutfağı çoook farklı ortak bi yemeğimiz bile yok nerdeyse
Ay yerim ya minnoşlarıİyiyim canım çok şükür evet konuşamadık ❤
İyiler biraz gezdirdik dışarda geldik ama yetti mi tabiki hayırhala ikisi de mızmız tükendim biraz uzandım al beni al beni diyorlar yüzüme bakarak
Sen nasılsın
Fazla mı az mı diye sormuştum aslında
Anlatırım canım ne zaman istersen. Uzuun bi konu zatenBir ara anlatsana cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?