Mizahşörler Çıkmazı

Bende ilk 4 ay almadım ama son 2 aydır aldım bu kiloları. Aldım diyorum da görünüşte göbüşten başka hiçbi değişiklik de yok. Göbüşe aldım kiloyu canım
Boyun uzun fazla değil bence aldığın kilo son ay kilo alınmıyor,son haftalarda kilo almadım ben,
12,5 mu 13,5 mu ne kilo almıştım toplamda, 1,5-2 kilosu kaldı

Boyun uzun fazla değil bence aldığın kilo son ay kilo alınmıyor,son haftalarda kilo almadım ben,
12,5 mu 13,5 mu ne kilo almıştım toplamda, 1,5-2 kilosu kaldı
7.ayıma giricem inşallah, fazla kilo almam gibime geliyor.. ama doktor bebiş maşallah tontiş dedi. Butları tombul tombulmuş sanırım aldığım kilolar bebişe gidiyor

Nihalim nasılsın canımcım konuşamadık kaç gündür napıyor ikizler
İyiyim canım çok şükür evet konuşamadık ❤
İyiler biraz gezdirdik dışarda geldik ama yetti mi tabiki hayır hala ikisi de mızmız tükendim biraz uzandım al beni al beni diyorlar yüzüme bakarak
Sen nasılsın

Size de bi tabak göndereyim mi:)
Tabiki anlatırım. Ben Azerbaycanlıyım, buranın medeniyeti sizinkiyle aynı nerdeyse ama mutfağı çoook farklı ortak bi yemeğimiz bile yok nerdeyse
çok heyecanlandım ne güzel olur kimbilir:) ismini yazın NefisYemekTarifleri sitesine yükleyin ordan bakalım hepimiz :)

Ay yerim ya minnoşları maşallah
Ben de iyiyim canım şükür. Sadece bugün sol bacağımda uyuşma var normal mi bilmiyorum doktorumu arayıp sorsam mı acaba? Geç de oldu ama bilemedim ki

Fazla mı az mı diye sormuştum aslında

bence takma ben 16 kilo aldım doğumdan sonra 2 ayda verdim. sonra kilo vermeye devam ettim toplamda 25 kilo verdim

her bebek her anne çok farklı. sağlıkla kucağına al da gerisi önemli değil bı şekilde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…