Daha alabilirim demekkiReis 12,13 kilo gebelikte normal
Işte o 12,13 kiloyu hangi aralıkta alırsan al
Ama erkenden alma :)
Link gönderirim gündelik hangi yemeği yaptığımı. Siz de fikir bildirirsiniz belki deneyip seversiniz deSize de bi tabak göndereyim mi:)
çok heyecanlandım ne güzel olur kimbilir:) ismini yazın NefisYemekTarifleri sitesine yükleyin ordan bakalım hepimiz :)
Canım uyuşma hakkında hiçbir fikrim yokAy yerim ya minnoşlarımaşallah
Ben de iyiyim canım şükür. Sadece bugün sol bacağımda uyuşma var normal mi bilmiyorum doktorumu arayıp sorsam mı acaba? Geç de oldu ama bilemedim ki
Çatlaklar oluşuyor mu canım o kadar kilo alıp sonra verince?bence takma ben 16 kilo aldım doğumdan sonra 2 ayda verdim. sonra kilo vermeye devam ettim toplamda 25 kilo verdim
her bebek her anne çok farklı. sağlıkla kucağına al da gerisi önemli değil bı şekilde hallolur
Çok tatlılar ya masaallahAy yerim ya minnoşlarımaşallah
Ben de iyiyim canım şükür. Sadece bugün sol bacağımda uyuşma var normal mi bilmiyorum doktorumu arayıp sorsam mı acaba? Geç de oldu ama bilemedim ki
Çatlaklar yapısaldır canım. Benim çok az çatlağım olmuştu o son haftada. 1 2 çizgi. Annemde de ablamda da olmamış bende de olmadıÇatlaklar oluşuyor mu canım o kadar kilo alıp sonra verince?
Bende son aylarda uyuşma çok oluyordu,druna söyle canım,ben geç söyledim Dr zaten doğumuna az kaldı vitamin versek fayda etmeye başlayana kadar doğum yaparsın dedi,Ay yerim ya minnoşlarımaşallah
Numarası var canım ama mesaja bakmaz geç döner. Aslında bi kaç saattir sürüyor ama ayaktaydım ya ondandır dedim. Yarım saat oldu yatıyorum ama geçmedi. Burda saat 11 olcak nerdeyse. O yüzden tereddüt ettim aramaktaCanım uyuşma hakkında hiçbir fikrim yok❤ doktorunun numarası var sanırım çok endişe edersen mesaj atabilirsin eğer rahatsız etmekten korkarsan❤
Caiim ben hiçbir doktorumun numarasını alamadım o yüzden bilemiyorum, olmadı ulasamazsan bir hastanenin açılımı arayıp sorabilirsinNumarası var canım ama mesaja bakmaz geç döner. Aslında bi kaç saattir sürüyor ama ayaktaydım ya ondandır dedim. Yarım saat oldu yatıyorum ama geçmedi. Burda saat 11 olcak nerdeyse. O yüzden tereddüt ettim aramakta
Elleme kadına tatil yapıyor
Ben çatlamaya müsait bi yapıya sahibim. O yüzden kesin çatlarım yaÇatlaklar yapısaldır canım. Benim çok az çatlağım olmuştu o son haftada. 1 2 çizgi. Annemde de ablamda da olmamış bende de olmadı
Gayet iyi olur benceAnlatırım canım ne zaman istersen. Uzuun bi konu zatengündelik ne yemeği yaptığımı anlatsam öyle olabilir belki
Ben badem yağını ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanmıştım.Ben çatlamaya müsait bi yapıya sahibim. O yüzden kesin çatlarım yane yapmam lazım önerebileceğin bi krem var mı?
Aradım canım dayanamadım. Çünki yataktan kalktığımda sağ bacağım tutmuyordu ayağımı basamıyordum yere. Durum ciddidir dedim aradım. Şimdilik bi ağrıkesici jel sür, yarın magnezyum ilacı al başla dedi. Gerçekten fena uyuştu bacağım. Belime iğne batıyor gibiBende son aylarda uyuşma çok oluyordu,druna söyle canım,ben geç söyledim Dr zaten doğumuna az kaldı vitamin versek fayda etmeye başlayana kadar doğum yaparsın dedi,
Önce geceleri kollarım uyuşuyordu, sonra parmak uçlarım sürekli uyuşuk olmaya başladı ve geçmedi, doğumdan sonra da devam etti,2-3 ay sonra geçti uyusuklugu
Ben de badem yağı ve vazelin kullanmıştım vazelini az tuttum tabiBen badem yağını ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?