Mizahşörler Çıkmazı

Size de bi tabak göndereyim mi:)

çok heyecanlandım ne güzel olur kimbilir:) ismini yazın NefisYemekTarifleri sitesine yükleyin ordan bakalım hepimiz :)
Link gönderirim gündelik hangi yemeği yaptığımı. Siz de fikir bildirirsiniz belki deneyip seversiniz de

Ay yerim ya minnoşları maşallah
Ben de iyiyim canım şükür. Sadece bugün sol bacağımda uyuşma var normal mi bilmiyorum doktorumu arayıp sorsam mı acaba? Geç de oldu ama bilemedim ki
Canım uyuşma hakkında hiçbir fikrim yok doktorunun numarası var sanırım çok endişe edersen mesaj atabilirsin eğer rahatsız etmekten korkarsan

bence takma ben 16 kilo aldım doğumdan sonra 2 ayda verdim. sonra kilo vermeye devam ettim toplamda 25 kilo verdim

her bebek her anne çok farklı. sağlıkla kucağına al da gerisi önemli değil bı şekilde hallolur
Çatlaklar oluşuyor mu canım o kadar kilo alıp sonra verince?

Ay yerim ya minnoşları maşallah
Ben de iyiyim canım şükür. Sadece bugün sol bacağımda uyuşma var normal mi bilmiyorum doktorumu arayıp sorsam mı acaba? Geç de oldu ama bilemedim ki
Bende son aylarda uyuşma çok oluyordu,druna söyle canım,ben geç söyledim Dr zaten doğumuna az kaldı vitamin versek fayda etmeye başlayana kadar doğum yaparsın dedi,
Önce geceleri kollarım uyuşuyordu, sonra parmak uçlarım sürekli uyuşuk olmaya başladı ve geçmedi, doğumdan sonra da devam etti,2-3 ay sonra geçti uyusuklugu

Canım uyuşma hakkında hiçbir fikrim yok❤ doktorunun numarası var sanırım çok endişe edersen mesaj atabilirsin eğer rahatsız etmekten korkarsan❤
Numarası var canım ama mesaja bakmaz geç döner. Aslında bi kaç saattir sürüyor ama ayaktaydım ya ondandır dedim. Yarım saat oldu yatıyorum ama geçmedi. Burda saat 11 olcak nerdeyse. O yüzden tereddüt ettim aramakta

Caiim ben hiçbir doktorumun numarasını alamadım o yüzden bilemiyorum, olmadı ulasamazsan bir hastanenin açılımı arayıp sorabilirsin

Çatlaklar yapısaldır canım. Benim çok az çatlağım olmuştu o son haftada. 1 2 çizgi. Annemde de ablamda da olmamış bende de olmadı
Ben çatlamaya müsait bi yapıya sahibim. O yüzden kesin çatlarım ya ne yapmam lazım önerebileceğin bi krem var mı?

Aradım canım dayanamadım. Çünki yataktan kalktığımda sağ bacağım tutmuyordu ayağımı basamıyordum yere. Durum ciddidir dedim aradım. Şimdilik bi ağrıkesici jel sür, yarın magnezyum ilacı al başla dedi. Gerçekten fena uyuştu bacağım. Belime iğne batıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…