Mizahşörler Çıkmazı

Kuzum ya hepsi üst üste gelmiş ben de iyiyim bir süredir karın ağrısı çektim mide karın bağırsak bozdum ama 2 gündür falan iyiyim biraz uzun sürdü ben de korkmuştum. Çok geçmiş olsun sana da elde uyuşma neden olurmuş ki

Ayy çok geçmiş olsun karın ağrısı da illet bişey

Örgü örmekten ve meslekten ötürü karpal tünel sendromuna doğru sürükleniyomuşum. bileğimdeki kaslar sinirleri sıkıştırıyomuş örgü örme mouseu da ortopedik mousepadle kullan dedi. Şimdilik güç kaybı olmadığı için tedavi başlamadık artarsa tekrar gitmem gerekiyomuş

Ay kimisi de ekrana çok bakıyor diye boynu tutuluyor inşaallah ilerlemez canım sen onlemini al iyice
Hiç izlemedim nasıl ki acabası tv kültürüm yok hiç
Güzel bir film 1985 yılında çekilmiş zaman makinesi konulu.
20 aylık ☺ İyi etmişsin canım.
Seridina nasilsin canım

Ay kimisi de ekrana çok bakıyor diye boynu tutuluyor inşaallah ilerlemez canım sen onlemini al iyice❤❤

Güzel bir film 1985 yılında çekilmiş zaman makinesi konulu.

Seridina nasilsin canım❤
Şimcik temizlik yapıyom da sonra bakiim bi filme severim öyle şeyleri

Evet sipalardan firsat bulursam yapacağım
Gel de mutfağı topla şimdi
ennn sevdiğim şeydir mutfağı toplamak (!) yapmak güzel yemek güzel ama toplamakk
Ah keske yanmda getirebilseydim
bu sene biraz daha erken serinlicek gibi çayım inşallahh
senin de üstüste gelmiş paaww , zaten hep öyle olur hoşgeldiin
ATV de geleceğe dönüş var 22.55 de. seven var mıdır çocukken en sevdiğim filmlerdendi
bilim kurgu dimi gülnihalım hatırlar gibiyim :)
20 aylık ☺ İyi etmişsin canım.
yaa dahaa minik o zamann :)

Daha küçük evet

Evet canım zamanda yolculuk yapıyorlar çatlak bir profesör var tabi sen o zamanlar portakalda vitamin oldigun için hatırlamazsin

Evet canım zamanda yolculuk yapıyorlar çatlak bir profesör var tabi sen o zamanlar portakalda vitamin oldigun için hatırlamazsin
ben bi film hatırlıyorum çook küçükken tv de izlemiştik, devasa bi ahtapot yapmışlarr her yer kablo her bacağında bi insan vardı o zaman korkuyodum bilim kurgudan ama şimdi en sevdiğim filmler :) o filmin de tekrarını görmüştüm sankim ama sor bana en son ne zaman baştan sona kadar kesintisiz film izledin diye bilmiyorum

Maşallah. Bizde de kedi var. ☺
Evcil bi birey her eve şart ya bugün bi kaç saat evde yoktuk geldiğimizdeki sevincini annem bile göstermiyodur kimseden böyle
saf çıkarsız bi sevgi alamam herhalde
Hoşbulduumm Nasılsıın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…