Kuzum ya hepsi üst üste gelmiş ben de iyiyim bir süredir karın ağrısı çektim mide karın bağırsak bozdum ama 2 gündür falan iyiyim biraz uzun sürdü ben de korkmuştum. Çok geçmiş olsun sana daİlk bi eşimle cebelleştim o iyi oldu derken benim köpecik kız çok hastalandı onun peşine koştum o iyileşti derken anneme gittim orda ablamla ve eşiyle takıştık o bitti derken benim elimde uyuşma başlamıştı bugün de onun için doktora gittim ciddi bişey yokmuş şükür bitiyo inşallah ❤❤
sen neler yapıyosuun
Ayy çok geçmiş olsun karın ağrısı da illet bişeyKuzum ya hepsi üst üste gelmiş ben de iyiyim bir süredir karın ağrısı çektim mide karın bağırsak bozdum ama 2 gündür falan iyiyim biraz uzun sürdü ben de korkmuştum. Çok geçmiş olsun sana da ❤❤ elde uyuşma neden olurmuş ki
Hiç izlemedim nasıl ki acabası tv kültürüm yok hiçATV de geleceğe dönüş var 22.55 de. seven var mıdırçocukken en sevdiğim filmlerdendi
20 aylıkBen de otururken bi size görüneyim dedim serim :) kaç yaşındaydı kızın
İlk bi eşimle cebelleştim o iyi oldu derken benim köpecik kız çok hastalandı onun peşine koştum o iyileşti derken anneme gittim orda ablamla ve eşiyle takıştık o bitti derken benim elimde uyuşma başlamıştı bugün de onun için doktora gittim ciddi bişey yokmuş şükür bitiyo inşallah
Senin köpeğin mi varr?
sen neler yapıyosuun
Ay kimisi de ekrana çok bakıyor diye boynu tutuluyor inşaallah ilerlemez canım sen onlemini al iyiceAyy çok geçmiş olsun karın ağrısı da illet bişey❤
Örgü örmekten ve meslekten ötürü karpal tünel sendromuna doğru sürükleniyomuşum. bileğimdeki kaslar sinirleri sıkıştırıyomuş örgü örme mouseu da ortopedik mousepadle kullan dedi. Şimdilik güç kaybı olmadığı için tedavi başlamadık artarsa tekrar gitmem gerekiyomuş
Güzel bir film 1985 yılında çekilmişHiç izlemedim nasıl ki acabası tv kültürüm yok hiç
Seridina nasilsin canım20 aylık ☺ İyi etmişsin canım.
Eveett minnoş bi kızım var
Şimcik temizlik yapıyom da sonra bakiim bi filme severim öyle şeyleriAy kimisi de ekrana çok bakıyor diye boynu tutuluyor inşaallah ilerlemez canım sen onlemini al iyice❤❤
Güzel bir film 1985 yılında çekilmişzaman makinesi konulu.
Seridina nasilsin canım❤
İyiyim canım. Sen?Ay kimisi de ekrana çok bakıyor diye boynu tutuluyor inşaallah ilerlemez canım sen onlemini al iyice
Güzel bir film 1985 yılında çekilmişzaman makinesi konulu.
Seridina nasilsin canım
Kolay gelsin canım.Şimcik temizlik yapıyom da sonra bakiim bi filme severim öyle şeyleri
Maşallah. Bizde de kedi var.Eveett minnoş bi kızım var
ennn sevdiğim şeydir mutfağı toplamak (!)Evet sipalardan firsat bulursam yapacağım
Gel de mutfağı topla şimdi
bu sene biraz daha erken serinlicek gibi çayım inşallahhAh keske yanmda getirebilseydim
senin de üstüste gelmiş paaww , zaten hep öyle olurİlk bi eşimle cebelleştim o iyi oldu derken benim köpecik kız çok hastalandı onun peşine koştum o iyileşti derken anneme gittim orda ablamla ve eşiyle takıştık o bitti derken benim elimde uyuşma başlamıştı bugün de onun için doktora gittim ciddi bişey yokmuş şükür bitiyo inşallah ❤❤
sen neler yapıyosuun
bilim kurgu dimi gülnihalım hatırlar gibiyim :)ATV de geleceğe dönüş var 22.55 de. seven var mıdırçocukken en sevdiğim filmlerdendi
yaa dahaa minik o zamann :)20 aylık ☺ İyi etmişsin canım.
Daha küçük evetennn sevdiğim şeydir mutfağı toplamak (!)yapmak güzel yemek güzel ama toplamakk
bu sene biraz daha erken serinlicek gibi çayım inşallahh
senin de üstüste gelmiş paaww , zaten hep öyle olurhoşgeldiin
bilim kurgu dimi gülnihalım hatırlar gibiyim :)
yaa dahaa minik o zamann :)
İyiyim canım çok şükürİyiyim canım. Sen?
Evet canım zamanda yolculuk yapıyorlar çatlak bir profesör varennn sevdiğim şeydir mutfağı toplamak (!)yapmak güzel yemek güzel ama toplamakk
ben bi film hatırlıyorum çook küçükken tv de izlemiştik, devasa bi ahtapot yapmışlarr her yer kablo her bacağında bi insan vardıEvet canım zamanda yolculuk yapıyorlar çatlak bir profesör vartabi sen o zamanlar portakalda vitamin oldigun için hatırlamazsin
Evcil bi birey her eve şart ya bugün bi kaç saat evde yoktuk geldiğimizdeki sevincini annem bile göstermiyodur kimseden böyleMaşallah. Bizde de kedi var. ☺
Hoşbulduummennn sevdiğim şeydir mutfağı toplamak (!)yapmak güzel yemek güzel ama toplamakk
Ooo her yıl mutlaka izlerim. O serinin fanıyım o kadar severim yaniATV de geleceğe dönüş var 22.55 de. seven var mıdırçocukken en sevdiğim filmlerdendi
iyiyim pawıım aynıı ben de bir değişiklik yok :)Evcil bi birey her eve şart ya bugün bi kaç saat evde yoktuk geldiğimizdeki sevincini annem bile göstermiyodur kimseden böyle
saf çıkarsız bi sevgi alamam herhalde
Hoşbulduumm ❤ Nasılsıın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?