Mizahşörler Çıkmazı

Ben de bi soda açtım şimdii püfür püfür oturuyorum hatta biraz üşüdüm bile yaa çayım, çok şükür insan üşümeyi özler mi ben, özledim
Geleli burnumun ucundan ter damliyor kiz oradayken ne guzrldi hava gece kazakla polarla oturuyorduk sergide. Burasi cok fena

Çok geçmiş olsun canım

İçtim tabi ki ama fotisini çekmek aklıma gelmedi yine 12 de içtim :)
Süvari içiyo musun sen de :) bugün ben de 12 de içtim ama unutmuşum fotoğraf aynen :)
Geleli burnumun ucundan ter damliyor kiz oradayken ne guzrldi hava gece kazakla polarla oturuyorduk sergide. Burasi cok fena
Tabii buraya serinliği bıraktın gittin çayım birkaç gündür aşırı iyi bi hava var :)

Ben de bi soda açtım şimdii püfür püfür oturuyorum hatta biraz üşüdüm bile yaa çayım, çok şükür insan üşümeyi özler mi ben, özledim
Oh mis bizim burası da tatlı serin bayılıyorum bu havaya. Ne üşütür ne terletir
Ben de bebeleri doyurdum çay demleyecegim

Hayırdır inşallah
Bitsin bitsin bir daha gelmesin inşallah ❤❤
İlk bi eşimle cebelleştim o iyi oldu derken benim köpecik kız çok hastalandı onun peşine koştum o iyileşti derken anneme gittim orda ablamla ve eşiyle takıştık o bitti derken benim elimde uyuşma başlamıştı bugün de onun için doktora gittim ciddi bişey yokmuş şükür bitiyo inşallah

sen neler yapıyosuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…