Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Off off ne kötü bi hastalık böyle. Evet muhtemelen öyle atlamışsın reyyanım. Yine de dikkat etmek çok önemli bu zamanlarda. Allah şifa versinBu günüme çok şükür kuzumÇok zor günler atlattım atlattık daha doğrusu. Ama bugün daha iyiyim.
Kardesim geldi biz de onunla kahve ictik az evvel siz napiyonuz
Ben de bi soda açtım şimdii püfür püfür oturuyorum hatta biraz üşüdüm bile yaa çayım, çok şükür insan üşümeyi özler miKardesim geldi biz de onunla kahve ictik az evvel siz napiyonuz
Kızımla oynadım. Şimdi de babası oynuyor ben dinleniyorum. Sen ne yapıyorsun?
Ben de otururken bi size görüneyim dedim serim :) kaç yaşındaydı kızınKızımla oynadım. Şimdi de babası oynuyor ben dinleniyorum. Sen ne yapıyorsun?
İçtim tabi ki ama fotisini çekmek aklıma gelmedi
Geleli burnumun ucundan ter damliyor kiz oradayken ne guzrldi hava gece kazakla polarla oturuyorduk sergide. Burasi cok fenaBen de bi soda açtım şimdii püfür püfür oturuyorum hatta biraz üşüdüm bile yaa çayım, çok şükür insan üşümeyi özler miben, özledim
Çok geçmiş olsun canımAnnemin rahatsızlığı daha geçmeden bende hastalandım. Çok fena eklem ağrısı yaşadım ve öksürük. Tabi ben soğuk algınlığı ve üşütme diye düşündüm gitmedim hastaneye. Evde ilaç aldım hep. En son koku ve tat kaybı yaşadım hâlâ da devam ediyor. Dünde sürekli bulantı ve baş ağrısı yaşadım. Ne yedimse durmadıSalı günü özele götürdü babam test için . Kanda bakılıyormuş ve bugün sonuç çıktı negatif dedi. Teyze kızım var Dr. Ona sordum o atlamışsın belirtilerin covid yönünde, negatife dönmüş dedi. Bilmiyorum ama çok ağır yaşadım
Süvari içiyo musun sen de :) bugün ben de 12 de içtim ama unutmuşum fotoğraf aynen :)İçtim tabi ki ama fotisini çekmek aklıma gelmediyine 12 de içtim :)
Tabii buraya serinliği bıraktın gittin çayımGeleli burnumun ucundan ter damliyor kiz oradayken ne guzrldi hava gece kazakla polarla oturuyorduk sergide. Burasi cok fena
Oh mis bizim burası da tatlı serin bayılıyorum bu havaya. Ne üşütür ne terletirBen de bi soda açtım şimdii püfür püfür oturuyorum hatta biraz üşüdüm bile yaa çayım, çok şükür insan üşümeyi özler miben, özledim
Demi ya gülnihalım, tam açık havada oturmalık ya zor giriyorum içeriOh mis bizim burası da tatlı serin bayılıyorum bu havaya. Ne üşütür ne terletir
Ben de bebeleri doyurdum çay demleyecegim
Evet sipalardan firsat bulursam yapacağımDemi ya gülnihalım, tam açık havada oturmalık ya zor giriyorum içeri
Sen de keyif yap
Ah keske yanmda getirebilseydimSüvari içiyo musun sen de :) bugün ben de 12 de içtim ama unutmuşum fotoğraf aynen :)
Tabii buraya serinliği bıraktın gittin çayımbirkaç gündür aşırı iyi bi hava var :)
Bi süredir kendimi de ihmal ettiydimEvet bir süredir bizi ihmal ettin
Sen de benim❤❤
Hayırdır inşallahBi süredir kendimi de ihmal ettiydimBahtsızlıklar serisi yaşadım üst üste üst üste bitiyo inşallah buralardayım
İlk bi eşimle cebelleştim o iyi oldu derken benim köpecik kız çok hastalandı onun peşine koştum o iyileşti derken anneme gittim orda ablamla ve eşiyle takıştık o bitti derken benim elimde uyuşma başlamıştı bugün de onun için doktora gittim ciddi bişey yokmuş şükür bitiyo inşallahHayırdır inşallah
Bitsin bitsin bir daha gelmesin inşallah ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?