Mizahşörler Çıkmazı

Kız daha çok arar seni. Sen elinden geleni yapmışsın canım içinde kalan bir şey de yok. Eşinin yanında olmasına çok sevindim, gerisi de önemli değil
❤ aynen öyle canım
eşinin senin yanında olması büyük bir artık olivem..
kızgınlığınıda anlıyorum ama ne zaman dönecen eve kız:)
Ne bileyim kuzum :)) karar vermedim şu gün diye
KK nın bir sözü var "bir cinnet her şeyi çözer "
Bu kesinlikle doğru

yaaa yazık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kız bana yazık asıl yazık diye diye yazıklanacak hale düştüm az akıllı davransaydı, bu evde benim karımı huzursuz ediyosanız ben de burda kalmıyorum o zaman deseydi şimdi biz güle oynaya tatil yapıyor olacaktık. Ben eşimi çok seviyorum ama yazık anasıdır yazık üzülüyor diye diye evliliğimizin en güzel dönemlerini berbat ettik. Daha yazık mazık yok. Biz iki başımıza huzurlu olacağız olacaksak. Ben anladım bana bayıldığnı söyleyen o kadın ben oğlunu bıraksam oğlunun mutsuzluğunu bile önemsemez hatta sırf çıkarına ters düşüyorum diye belki mutlu bile olur.

ne yazığı az bile ona. Olivemizi üzeni üzeriz biz
Ya seni yerim Calcim
orası öyleeeee biz kız tarafıyız
ama eniştede olivemizin yanında bence dersinide fazlasıyla almıştır
Baloncukum dersini iyi ezberlesin ben gidene kadar Ben de dersimi aldım bak. Kaynana anne değil kaynanadır. Canım cicim yapıp çok totosuna girersen çıkarına ters düşen noktada seni harcar oturursun babanın evinde aşağı O da sana nispet yapar
Biraz daha sürtülsün düşünürüz o zaman
haftasonu gelse de dinlensem diye ölen, bi aktivite yapacaksak cumartesi olsun pazar yatayım diyen adam bi kaç gün arayla 10 saat gidiş 10 saat de dönüş yol yaparsa olabilir

deli kız

Çok sevindim,çok güzel yükselmiş,yüzün gözün canlanmistir ❤
Ferritine ve demire de baktirdin mı
Yüzüme renk geldi resmen.. onceden ayaklarım cok üşürdü, o bile yok artik. Ferritine bakmadi. Ben baska bi tahlil icin gitmistim, ona ayrintili baktiririm artik ..

Hiç haberim yok. Sağlık ocağı arıyor mu peki
Bizimki aramiyor canim ama ben kendim icin gitmistim ozaman sordum kizim icinde izlem vs varsa yapalim diye hemsire dedi 4 yas dolunca asi olacak hemde izlem olacak diye doktora sordum ilkokulda yapilan asi 4 yasa indirilmis artik oyle dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…