- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
❤ aynen öyle canımKız daha çok arar seni. Sen elinden geleni yapmışsın canım içinde kalan bir şey de yok. Eşinin yanında olmasına çok sevindim, gerisi de önemli değil
Ne bileyim kuzum :)) karar vermedim şu gün diyeeşinin senin yanında olması büyük bir artık olivem..
kızgınlığınıda anlıyorum ama ne zaman dönecen eve kız:)
Bu kesinlikle doğruKK nın bir sözü var "bir cinnet her şeyi çözer "
kız ana evi sana sıcak gelmiş❤ aynen öyle canım
Ne bileyim kuzum :)) karar vermedim şu gün diye
Bu kesinlikle doğru
Gelip yine alması lazımkız ana evi sana sıcak gelmiş
Kendim gidersem ne kıymeti var buraya gelmemin ama Baloncukumkız geldiğinde gitmedin ya
dayanamaz gelir benceKendim gidersem ne kıymeti var buraya gelmemin ama Baloncukum
Zaten öyle anlaştık canım, sinirim geçene kadar kalayım sonra gelirim dedim. Bu gün bu kadar yeter değil mi diye sordu ama hemen hemen 10 saat mesafe var şu an aramızda yol olarakdayanamaz gelir bence
yaaa yazık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZaten öyle anlaştık canım, sinirim geçene kadar kalayım sonra gelirim dedim. Bu gün bu kadar yeter değil mi diye sordu ama hemen hemen 10 saat mesafe var şu an aramızda yol olarak
ne yazığı az bile ona. Olivemizi üzeni üzeriz bizyaaa yazık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
orası öyleeeee biz kız tarafıyızne yazığı az bile ona. Olivemizi üzeni üzeriz biz
Biraz daha sürtülsün düşünürüz o zamanorası öyleeeee biz kız tarafıyız
ama eniştede olivemizin yanında bence dersinide fazlasıyla almıştır
Kız bana yazık asıl yazık diye diye yazıklanacak hale düştüm az akıllı davransaydı, bu evde benim karımı huzursuz ediyosanız ben de burda kalmıyorum o zaman deseydi şimdi biz güle oynaya tatil yapıyor olacaktık.yaaa yazık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ya seni yerim Calcimne yazığı az bile ona. Olivemizi üzeni üzeriz biz
Baloncukum dersini iyi ezberlesin ben gidene kadarorası öyleeeee biz kız tarafıyız
ama eniştede olivemizin yanında bence dersinide fazlasıyla almıştır
Biraz daha sürtülsün düşünürüz o zaman
deli kızKız bana yazık asıl yazık diye diye yazıklanacak hale düştüm az akıllı davransaydı, bu evde benim karımı huzursuz ediyosanız ben de burda kalmıyorum o zaman deseydi şimdi biz güle oynaya tatil yapıyor olacaktık.Ben eşimi çok seviyorum ama yazık anasıdır yazık üzülüyor diye diye evliliğimizin en güzel dönemlerini berbat ettik. Daha yazık mazık yok. Biz iki başımıza huzurlu olacağız olacaksak. Ben anladım bana bayıldığnı söyleyen o kadın ben oğlunu bıraksam oğlunun mutsuzluğunu bile önemsemez hatta sırf çıkarına ters düşüyorum diye belki mutlu bile olur.
Calci 4 yas asisi eklendi biliyomusun haber olsnfarketmiyor canım. Yani aç ya da tok deseydi hatırlardım
Yüzüme renk geldi resmen..Çok sevindim,çok güzel yükselmiş,yüzün gözün canlanmistir ❤
Ferritine ve demire de baktirdin mı
Bizimki aramiyor canim ama ben kendim icin gitmistim ozaman sordum kizim icinde izlem vs varsa yapalim diye hemsire dedi 4 yas dolunca asi olacak hemde izlem olacak diye doktora sordum ilkokulda yapilan asi 4 yasa indirilmis artik oyle dedi .Hiç haberim yok. Sağlık ocağı arıyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?