- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
hazırım bekliyoom o olayıbence de korkmalisin nurum
sonra sana is yerinde yaşanmış bi olay anlatcam unutturma bana
Calci işini bilir bana gondertecek. Bana güvendiğine göre doğru yolda. Arkadaş arkadaşın destekçisidir
ehh pekii bakalıım öyle olsuunCalci işini bilir bana gondertecek. Bana güvendiğine göre doğru yolda. Arkadaş arkadaşın destekçisidir
olsun ben sevmem sırlar odası filmini zatenİzlemedimyürüyüş yaptık hatta size soracaktim film var mı diye telefon yanımda değildi
ehh pekii bakalıım öyle olsuunkatılıyorummm :))
Büyük ihtimalle evdeyim inşallah kahveleri çayları alırız izlerizolsun ben sevmem sırlar odası filmini zatenyarın azkaban tutsağı var kanal de de nihalim:) evde olursan izleriz:)
Büyük ihtimalle evdeyim inşallah kahveleri çayları alırız izleriz
buna inanırıım samdanım vallahiiHayatSevinceGuzel Jawlensky
bizim is yerinde eskiden bi memur varmış. ilk tayini çıkıp geldiğinden itibaren düzenli olarak çiçekler hediyeler geliyomus kadına. tabi hava bi milyon. zaman geçmiş herkes aaa hala hediye geliyo ne kadar seviyomus gönderen kişi modundaymis.
içlerinden biri de gelen kadinla daha önce aynı yerde çalışmış. siz ona gerçekten hediye mi geliyo saniyosunuz kendi kendine yolluyo o takıntılı değişik bi insandır demis ama kimse ihtimal vermemis. kadına kıskanç yaftsini yapıştırmislar.
aradan yine zaman geçmiş kadını kendi kendine sipariş verirken yakalamislargerçekten de sürekli kendi kendine hediye yolluyomus
Hadi ya, kendi çalıp kendi oynuyor yaniHayatSevinceGuzel Jawlensky
bizim is yerinde eskiden bi memur varmış. ilk tayini çıkıp geldiğinden itibaren düzenli olarak çiçekler hediyeler geliyomus kadına. tabi hava bi milyon. zaman geçmiş herkes aaa hala hediye geliyo ne kadar seviyomus gönderen kişi modundaymis.
içlerinden biri de gelen kadinla daha önce aynı yerde çalışmış. siz ona gerçekten hediye mi geliyo saniyosunuz kendi kendine yolluyo o takıntılı değişik bi insandır demis ama kimse ihtimal vermemis. kadına kıskanç yaftsini yapıştırmislar.
aradan yine zaman geçmiş kadını kendi kendine sipariş verirken yakalamislargerçekten de sürekli kendi kendine hediye yolluyomus
buna inanırıım samdanım vallahiineden yaparlar anlamam amaa
bzimde bi yurt arkadaşı vardı ama kıza nasıl güzel bonyfood,ayıcık, çiçek, koca koca kuutular geliyodumeğersem kız kendi kendine gönderip öğrenci işlerinde bi abi vardı ısrarla onun gönderdiğini söylüyodu
hadi canımHadi ya, kendi çalıp kendi oynuyor yaniben de gerçek sanardim herhalde demekki her hediyem var baaaak diyene inanmayacagiz
Geçenlerde Gülben Ergen kendine mesaj atmış sahte hesabından o gibi yakalanmış sizinki de
yok samdanım bnm bölümden heekız iibf mi okuyodu nurum
İçimden geçti de rejim dolayısıyla bilincaltim reddetti sanırım yazmadımmısır da patlatak mi nihalim
Aynen hatta daha önce başka ünlüler de yapmışhadi canım
ay bu da çok kötü ya gülnihalımAynen hatta daha önce başka ünlüler de yapmışgerçek hesaplarından atmışlar yanlışlikla sahte sanıp az önce eksik yazmisim
Bu gece sendeyiz izleyecehiz falan yazmış. Sahneye çıkacakmış bir yerde onu kastetmis. Demet akalın da yapmışay bu da çok kötü ya gülnihalımne yazıyolar kendine övgü mü sdkjfn
off gerçekten çok fenaaBu gece sendeyiz izleyecehiz falan yazmış. Sahneye çıkacakmış bir yerde onu kastetmis. Demet akalın da yapmışdemet hanım şaşırdınız galiba sahteden değil gerçek hesaptan yazıyorsunuz diye hemen yapıştırmış kar cevabı
Evet ama onlara bir şey olmaz sırf gündem olmak için bile yapmış olabilirleroff gerçekten çok fenaaçekmişşler kendi iplerinii
o da doğru gülnihalm bizim için yerin dibi olmalık haller onlar için amaan işteEvet ama onlara bir şey olmaz sırf gündem olmak için bile yapmış olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?