- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Biz kızılcık, vişne koyarız öyle olduğu gibi saklama kapılarına :) ama başka nasıl olur ben de bekliyorum cevapları :)Kışın pastalara koymalık kiraz, vişne, şeftali yapıp dolaba koyan var mı kızlar?
Biz kızılcık, vişne koyarız öyle olduğu gibi saklama kapılarına :) ama başka nasıl olur ben de bekliyorum cevapları :)
geçen hafta kaçmıştık ama 2 günlüğüne ama bu haftasonu evde dinleneceğiz inşallah
Ankara vaka konusunda fena bu ara, il içi de çıkmayalım dedik bakalım :)
Zaten haşere kovucuların başında geliyo boşa değilo da onun serseri serbest stili
Çok özlemişim ya burda sohbet etmeyi ❤
oh ohhh, böyle küçük küçük şeftali parçaları yada kırmızı meyvelerle yoğurt da ara öğün çok güzel oluyor, ben seviyorum kızlar :)
Kışın pastalara koymalık kiraz, vişne, şeftali yapıp dolaba koyan var mı kızlar?
Ben de vişneleri çekirdeklerini çıkartıp buzdolabı poşetinde koyuyorum. Kızılcık Ankara'da bulabilir miyim bilemedim ama olursa denerim Nurum :)
glamping falan daha mantıklı zaten şu süreçte. az kişi bol doğa
ankarada düğün dernekten bulaşmıştır kesinkaynanam karşı komşunun kızının düğününe gitmemiz şart diye ziplayip duruyodu en son çok meraklılar düğüne derneğe
nurum yaçok yaşa sen çok güldüm
ben deeeee
aynen aynen her türlü meyveye açığımyoğurtla ya da ekmekle yerim bayila bayila:)
benim eşim dolaptaki şeylerin tadının kokusunun değiştiğine inandığı için koymuyorum ben pek bişey canım:) ama limonata için portakal limon koyuyorum sekerleyip:) bide portakal kabuğu rendesini biraz sekerle karıştırıp koyarim keklere vs o zaman da bozulmuyo:)
su an tam mevsimi canım. burda pazarda ve manavlarda var Ankara'da da bulursun diye tahmin ediyorum:)
hahahahahaha
Ankara'da glamping tarzı mekan bulamadık ama haftasonları için ideal yürüme, piknik alanları keşfediyoruz samdanım :)
tamamdır bir bakayım ben de
Eyvallah reis biz de seni seviyoruzBegonya2 reyiz bak burada aile gibi insanlar var...
Sırf bura için geri döndüm, o denki kaliteli ve aile gibi insanlar..
Gelsenaa:)
CanımsınnBegonya2 reyiz bak burada aile gibi insanlar var...
Sırf bura için geri döndüm, o denki kaliteli ve aile gibi insanlar..
Gelsenaa:)
Öpüyorum seni bebişimCanımsınn ❤ sen de öylesin kii sevdik birbirimizi reis
UmmmuhhaaaEyvallah reis biz de seni seviyoruz
Artık bizim aramıza kimse giremez reisUmmmuhhaaa
Alnına namusumsun öpücüğü koydum reis
Aşkım dur anlayacaklarArtık bizim aramıza kimse giremez reis
Allah seni ne etmesin halen gülüyorum
bir battall gazi olurum ona göreAllah seni ne etmesin halen gülüyorum
samdan düşünsene sizin iş yerinde en son bu modda olduğunuzuaranıza halay sokayim da ayrılın
samdan düşünsene sizin iş yerinde en son bu modda olduğunuzu
demek sen ordaki herkesin aklını çeliyon heeezaten bu moddayim kız benyakındır uyarı falan almam
aklında böyle çok hanımefendi birisi gibi canlandirma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?