Mizahşörler Çıkmazı

Biz kızılcık, vişne koyarız öyle olduğu gibi saklama kapılarına :) ama başka nasıl olur ben de bekliyorum cevapları :)

Ben de vişneleri çekirdeklerini çıkartıp buzdolabı poşetinde koyuyorum. Kızılcık Ankara'da bulabilir miyim bilemedim ama olursa denerim Nurum :)

geçen hafta kaçmıştık ama 2 günlüğüne ama bu haftasonu evde dinleneceğiz inşallah
Ankara vaka konusunda fena bu ara, il içi de çıkmayalım dedik bakalım :)

glamping falan daha mantıklı zaten şu süreçte. az kişi bol doğa

ankarada düğün dernekten bulaşmıştır kesin kaynanam karşı komşunun kızının düğününe gitmemiz şart diye ziplayip duruyodu en son çok meraklılar düğüne derneğe

Zaten haşere kovucuların başında geliyo boşa değil o da onun serseri serbest stili

nurum ya çok yaşa sen çok güldüm

Çok özlemişim ya burda sohbet etmeyi ❤

ben deeeee

oh ohhh, böyle küçük küçük şeftali parçaları yada kırmızı meyvelerle yoğurt da ara öğün çok güzel oluyor, ben seviyorum kızlar :)

aynen aynen her türlü meyveye açığım yoğurtla ya da ekmekle yerim bayila bayila:)

Kışın pastalara koymalık kiraz, vişne, şeftali yapıp dolaba koyan var mı kızlar?

benim eşim dolaptaki şeylerin tadının kokusunun değiştiğine inandığı için koymuyorum ben pek bişey canım:) ama limonata için portakal limon koyuyorum sekerleyip:) bide portakal kabuğu rendesini biraz sekerle karıştırıp koyarim keklere vs o zaman da bozulmuyo:)

Ben de vişneleri çekirdeklerini çıkartıp buzdolabı poşetinde koyuyorum. Kızılcık Ankara'da bulabilir miyim bilemedim ama olursa denerim Nurum :)

su an tam mevsimi canım. burda pazarda ve manavlarda var Ankara'da da bulursun diye tahmin ediyorum:)

hahahahahaha

Ankara'da glamping tarzı mekan bulamadık ama haftasonları için ideal yürüme, piknik alanları keşfediyoruz samdanım :)

tamamdır bir bakayım ben de

hahahahahaha

Ankara'da glamping tarzı mekan bulamadık ama haftasonları için ideal yürüme, piknik alanları keşfediyoruz samdanım :)

tamamdır bir bakayım ben de

canım Ankara'ya yakın yerlere baksana. Bolu Abant tarafları falan. ankaranin bir ucundan bir ucu zaten kaç saat sürüyo iki saatte gidersin boluya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…