- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
demek sen ordaki herkesin aklını çeliyon heee
ben de o kafadayım samdanım valla öyle keyfi çıkıyoherkesin değil ama sadece benim gibi olanlarla böyleyim
en son şarkı söylüyoduk bi arkadasla, bi ara da oyun havası oynuyoduk başka biriyle, var değişik değişik seylerimiz
halay da denedik tabiki
ben de o kafadayım samdanım valla öyle keyfi çıkıyo
iki deli kafa bir araya gelince yıkılır oralar samdanım on numara olursenle mesleklerimiz aynı olmaliydi nurgerçi öğretmenlikte öyle sohbet muhabbet ortami olmuyo öğrencilerden demi:)
senin benim meslekten olman lazımdı
iki deli kafa bir araya gelince yıkılır oralar samdanım on numara olursenle valla güzel olurdu :)
aslında tamamen ortamla alakalı biliyo musun. 2 okulda çalıştım birisi resmiyetin ve mesafenin çok fazla olduğu bi okuldu, diğeri çok samimiydi orda kafama göre olabiliyodum diğer öğretmenler de zaten öyleydi :)
sıınıf hallerine hiiç girmiyorum, çocuklarla eğlenmek de güzel :) bizim de sınıfta oyun havası saatimiz filan oluyodu
Gergin bi ortamdı ya samdanım, hani bir şey sorcam karşıdan ne geleceğini bilmiyorum filan :) ilk deneyimim olduğu için beni biraz korkutmuş olabiliryaaaaa yerim seniiiiher zaman mesafe ve resmiyetten yanayim ben de bizim oranin civisi çıktığı için delirmemek adına bu eğlenceleri tertipliyoruz
resmi yer her zaman daha iyidir. resmiyetin biraz bozulduğu yerde her an her şey olabilir çünkü
Gergin bi ortamdı ya samdanım, hani bir şey sorcam karşıdan ne geleceğini bilmiyorum filan :) ilk deneyimim olduğu için beni biraz korkutmuş olabilir
ama katılıyorum dediğin şeyee, onu da gördüm :)
ayy inşallah samdanıım :) genelde sevdiriyom kendimi ama şunu fark ettim bilmem sen ne düşünüyosun. Sanki erkek iş arkadaşları kadınların kadınlara yaklaşımından daha iyi yaklaşıyo, kadınlar arasında ortamı rekabete götüren biri hep çıkıp olayı farklı yerlere götürüyo gibi :)kız ben hala bazı kişilerden çekiniyorum is sormaya teee nerelere gidiyom
olur illa, kisiden aldığın elektrikle ilgili. mecbur kalınca cesaretini toplayıp soruyosun zaten:)
ben her zaman rahat gevşek yerden cekinirim. çünkü rica minnet ya da hatirla işleri yürütmeye kalkınca haklı olan insanı haksiz cikariyolar
inşallah çok güzel bi yere atanirsin
ayy inşallah samdanıım :) genelde sevdiriyom kendimi ama şunu fark ettim bilmem sen ne düşünüyosun. Sanki erkek iş arkadaşları kadınların kadınlara yaklaşımından daha iyi yaklaşıyo, kadınlar arasında ortamı rekabete götüren biri hep çıkıp olayı farklı yerlere götürüyo gibi :)
senin iyiymiş samdanıım ya çok önemli evden çok orda vakit geçiyoo :)kesinlikle is ortamında kaprissiz normal olduğu gibi anlayan bayan çok az oluyo. özellikle belli bi yaşa geldiyse:)
erkek iş arkadaşlarıyla çok daha rahat oluyo :)
ama çok şükür çok tatlı kız arkadaşlarım var yauyuzlari olduğu kadar muhteşemleri de mevcut:)
genel olarak bizde gençlerle her türlü geçinir anlasirsin ama 40 50 yaş civarında o iş sıkıntılı bayanlarla
iyi geceler gülnihal aş ltd ştiİyi geceler güzel canimlarrrr
Kurumsal olma yolunda ilerliyorum.iyi geceler gülnihal aş ltd şti
arkadayıızzz mizahşörler olaraakkkKurumsal olma yolunda ilerliyorum.
İyi geceler güzel canimlarrrr
Evet her zaman yanımda arkamda olduğunuzu biliyorum, köşeyi dönersem sizi de görürümarkadayıızzz mizahşörler olaraakkk
senin iyiymiş samdanıım ya çok önemli evden çok orda vakit geçiyoo :)
ben kadınlardan daha çok korkuyodum valla ne yalan söyleyim
İzlemedimNihalim hoşgeldinkanal d de Harry Potter vardı akşam
Anlat anlat merak ettim ben de.bence de korkmalisin nurum
sonra sana is yerinde yaşanmış bi olay anlatcam unutturma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?