Mizahşörler Çıkmazı

demek sen ordaki herkesin aklını çeliyon heee

herkesin değil ama sadece benim gibi olanlarla böyleyim

en son şarkı söylüyoduk bi arkadasla, bi ara da oyun havası oynuyoduk başka biriyle, var değişik değişik seylerimiz

halay da denedik tabiki

senle mesleklerimiz aynı olmaliydi nur gerçi öğretmenlikte öyle sohbet muhabbet ortami olmuyo öğrencilerden demi:)
senin benim meslekten olman lazımdı
iki deli kafa bir araya gelince yıkılır oralar samdanım on numara olur senle valla güzel olurdu :)

aslında tamamen ortamla alakalı biliyo musun. 2 okulda çalıştım birisi resmiyetin ve mesafenin çok fazla olduğu bi okuldu, diğeri çok samimiydi orda kafama göre olabiliyodum diğer öğretmenler de zaten öyleydi :)
sıınıf hallerine hiiç girmiyorum, çocuklarla eğlenmek de güzel :) bizim de sınıfta oyun havası saatimiz filan oluyodu

yaaaaa yerim seniiii her zaman mesafe ve resmiyetten yanayim ben de bizim oranin civisi çıktığı için delirmemek adına bu eğlenceleri tertipliyoruz

resmi yer her zaman daha iyidir. resmiyetin biraz bozulduğu yerde her an her şey olabilir çünkü

Gergin bi ortamdı ya samdanım, hani bir şey sorcam karşıdan ne geleceğini bilmiyorum filan :) ilk deneyimim olduğu için beni biraz korkutmuş olabilir

ama katılıyorum dediğin şeyee, onu da gördüm :)

Gergin bi ortamdı ya samdanım, hani bir şey sorcam karşıdan ne geleceğini bilmiyorum filan :) ilk deneyimim olduğu için beni biraz korkutmuş olabilir

ama katılıyorum dediğin şeyee, onu da gördüm :)

kız ben hala bazı kişilerden çekiniyorum is sormaya teee nerelere gidiyom

olur illa, kisiden aldığın elektrikle ilgili. mecbur kalınca cesaretini toplayıp soruyosun zaten:)

ben her zaman rahat gevşek yerden cekinirim. çünkü rica minnet ya da hatirla işleri yürütmeye kalkınca haklı olan insanı haksiz cikariyolar

inşallah çok güzel bi yere atanirsin

ayy inşallah samdanıım :) genelde sevdiriyom kendimi ama şunu fark ettim bilmem sen ne düşünüyosun. Sanki erkek iş arkadaşları kadınların kadınlara yaklaşımından daha iyi yaklaşıyo, kadınlar arasında ortamı rekabete götüren biri hep çıkıp olayı farklı yerlere götürüyo gibi :)

kesinlikle is ortamında kaprissiz normal olduğu gibi anlayan bayan çok az oluyo. özellikle belli bi yaşa geldiyse:)

erkek iş arkadaşlarıyla çok daha rahat oluyo :)

ama çok şükür çok tatlı kız arkadaşlarım var ya uyuzlari olduğu kadar muhteşemleri de mevcut:)

genel olarak bizde gençlerle her türlü geçinir anlasirsin ama 40 50 yaş civarında o iş sıkıntılı bayanlarla

senin iyiymiş samdanıım ya çok önemli evden çok orda vakit geçiyoo :)

ben kadınlardan daha çok korkuyodum valla ne yalan söyleyim

senin iyiymiş samdanıım ya çok önemli evden çok orda vakit geçiyoo :)

ben kadınlardan daha çok korkuyodum valla ne yalan söyleyim

bence de korkmalisin nurum

sonra sana is yerinde yaşanmış bi olay anlatcam unutturma bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…