- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Mutfağı toplama işini kızNe yaptın ki
Yorgunum. Ev büyük işler çok. Bitiremedim. Sen nasılsın kuzumEee nasılsın❤
Uzun zaman sonra bugun yurudum ne iyi geldi yaa cok severim yuruyusu isime de hep yururdum yarim saat mesafedeydi oyle huzur bulurdumki aksam gelirken dinlenirdim yururken ruhuma cok iyi gelir ama gel gor ki o bile bi luks suanHep ne yesek diye düşünüyorum halbuki rejime girmistimçocukları yarım saatligine bırakıp yarım saat tempolu yürüyüş falan yapacaktım. Ne rejim kaldı ne yürüyüş.
Hehhh eferimmm bnde yaptımMutfağı toplama işini kız
TM veririmayyyy şunlara baakkk
çiçeğim ya harika olmuşbirazda bana ayıraydın ya
sütçüüüü sütçünüz geldiiiii gibi oldubozaaaa bozacıııı
ahahahah yarın oku sen bebeğim yeter ki oku
ahahahhaha benimki de felaketti ama şükür hallettim
ya mehlikam sen kalbinin güzelliğinden öyle diyosun baksana yamulmuş yumulmuş bişey olmuş bunbu pasta canım benzememiş mi
ey ey biliyok sen kazandın
ayyyy mehlikam ben denemedim bile niye okunmasın ki
hehhh aslında benim üzerinde gitmem gereken yol bu ama ben yolumu sasırdım bu gece
ama elhanım kaç gündür onlar çıkarmıştı şimdi de ben cıkaram nolmus
yapalım yapalım bende isterim
yarısını bene versene
yok yok ablam olur mu seni meydan okuma etiketlerinden silcem ki kendi karizmam yerle bir olmasın
iyi geceler
arada yaptıklarını çek ilerde lazım olur
Ahanda bak olmuş bileellerine sağlık gevezem ya bu çok güzel olmuş
Iyilestnmi canm naslsn kocan nasilYorgunum. Ev büyük işler çok. Bitiremedim. Sen nasılsın kuzum
Evet. Hele ılık ılık ediyorsa tadından yenmez. Allah'ım inşaallah en kısa zamanda kurtuluruzUzun zaman sonra bugun yurudum ne iyi geldi yaa cok severim yuruyusu isime de hep yururdum yarim saat mesafedeydi oyle huzur bulurdumki aksam gelirken dinlenirdim yururken ruhuma cok iyi gelir ama gel gor ki o bile bi luks suan
Kaç mt2 bende temzlicem ama büyüklüğü gözümü korkutuyorYorgunum. Ev büyük işler çok. Bitiremedim. Sen nasılsın kuzum
Aynen bugun yavas bi yagmur vardi Amiiiinnnn canm amiiinnnEvet. Hele ılık ılık ediyorsa tadından yenmez. Allah'ım inşaallah en kısa zamanda kurtuluruz
Perdeleri ona taktırdım zaten adama yetti. O oflayıp pufladıkça benim içimin yağları eridiIyilestnmi canm naslsn kocan nasil
Kemal sunalin gardirop fuata garinnn nasiiii demesi gbi oldu biraz ama duzelttinizmi arayi giciklasiyodunya biraz adama
Teşekkür ederim diğer mesajınıda okudum. Ya börek pogacaları iyi yaparım yani çoğunuda bilirimOoooo sen buna mi olmamis diyosun .... sacmalama harika ellerne saglikkk ve de Gyet kalp seklnde
120m² . Eşim küçük evde oturamıyormuş büyük olmalıymış. Kendimizin olsa neyse bir de kiraKaç mt2 bende temzlicem ama büyüklüğü gözümü korkutuyor
Anlamadım valla ne dediğiniBeğenmedim atsam anlar mısın
Bilirim bilmem mi hatta tarifi bile ben vermiştimTeşekkür ederim diğer mesajınıda okudum. Ya börek pogacaları iyi yaparım yani çoğunuda bilirimYoulost16 bilir hatta nasıl taptığımı ancak pastada deneyimim sıfır gibi bşey daha 2. Pasta yapışımm ilk yapışım pasta bile değildi resmen kek ti tabi dediğin gibi öğrene öğrene
Trileçe tarifide bendenBilirim bilmem mi hatta tarifi bile ben vermiştim
Büyükmüş kuzum bizim ev 150 m2 bide mobilyalarım çok uğraştırıcı hiç ellemek dahi istemiyorum ... Allahım insallah size çok güzel bi ev nasip eder120m² . Eşim küçük evde oturamıyormuş büyük olmalıymış. Kendimizin olsa neyse bir de kira
Gözlere bak fıldır fıldır nasıl anlamazsınAnlamadım valla ne dediğini
Eşimin en sevmediği şey perde takmak... İki hamileliğimde de mecburen ondan yardım istedim ikisinde de burnumdan getirdi . Halbuki bir erkek için basit olay. Bak sinirim zıpladı. Gidip yatağında boğasim geldiPerdeleri ona taktırdım zaten adama yetti. O oflayıp pufladıkça benim içimin yağları eridi
Dur bakam ben Başka ne tarif vermiştim ahanda buldum tarif değil ama tavuk parçalamayı öğretmiştimTrileçe tarifide benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?