Mizahşörler Çıkmazı

Hep ne yesek diye düşünüyorum halbuki rejime girmistim çocukları yarım saatligine bırakıp yarım saat tempolu yürüyüş falan yapacaktım. Ne rejim kaldı ne yürüyüş.
Uzun zaman sonra bugun yurudum ne iyi geldi yaa cok severim yuruyusu isime de hep yururdum yarim saat mesafedeydi oyle huzur bulurdumki aksam gelirken dinlenirdim yururken ruhuma cok iyi gelir ama gel gor ki o bile bi luks suan

TM veririm

Uzun zaman sonra bugun yurudum ne iyi geldi yaa cok severim yuruyusu isime de hep yururdum yarim saat mesafedeydi oyle huzur bulurdumki aksam gelirken dinlenirdim yururken ruhuma cok iyi gelir ama gel gor ki o bile bi luks suan
Evet. Hele ılık ılık ediyorsa tadından yenmez. Allah'ım inşaallah en kısa zamanda kurtuluruz

Iyilestnmi canm naslsn kocan nasil
Kemal sunalin gardirop fuata garinnn nasiiii demesi gbi oldu biraz ama duzelttinizmi arayi giciklasiyodunya biraz adama
Perdeleri ona taktırdım zaten adama yetti. O oflayıp pufladıkça benim içimin yağları eridi

Ooooo sen buna mi olmamis diyosun .... sacmalama harika ellerne saglikkk ve de Gyet kalp seklnde
Teşekkür ederim diğer mesajınıda okudum. Ya börek pogacaları iyi yaparım yani çoğunuda bilirim Youlost16 bilir hatta nasıl yaptığımı ancak pastada deneyimim sıfır gibi bşey daha 2. Pasta yapışımm ilk yapışım pasta bile değildi resmen kek ti tabi dediğin gibi öğrene öğrene

Bilirim bilmem mi hatta tarifi bile ben vermiştim

120m² . Eşim küçük evde oturamıyormuş büyük olmalıymış. Kendimizin olsa neyse bir de kira
Büyükmüş kuzum bizim ev 150 m2 bide mobilyalarım çok uğraştırıcı hiç ellemek dahi istemiyorum ... Allahım insallah size çok güzel bi ev nasip eder

Perdeleri ona taktırdım zaten adama yetti. O oflayıp pufladıkça benim içimin yağları eridi
Eşimin en sevmediği şey perde takmak... İki hamileliğimde de mecburen ondan yardım istedim ikisinde de burnumdan getirdi . Halbuki bir erkek için basit olay. Bak sinirim zıpladı. Gidip yatağında boğasim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…