12/36 bunların da işte miss aslında. Adam oturmuyo samdan çıldırırsın. İstisnasız uzanıyo. Ya insan yatay pozisyonda ne kadar durabilir ya delircem.inan yalnız değilsin canım. benimki de öyle. mütemadiyen harekete geçir pes etme. o zaman bi nebze düzeliyo.
bıkıp kendi haline birakma
adam 1+1 çalışırken bı gün calisiyodu bı gün ful uyuyodu abartmiyorum
Gözün aydın maşallahevet kuzucum çok şükür bu halime. Tam geçmese de bu bile şükürlük cidden
İnşallah canikom
Salonum büyük olsa hoş evin salonu yok oturma odası var..
Oturma odası büyük olsa orada otururum orada yatarım.
Ama yatak odası kocaman oturma odası mıc kadar..
Sığamıyoruz bacım
Saçma sapan bi daire planı
Lojmana da giresimiz yok çok eski taşınsak kiralar pahalı
Alt kat bodrum aşağısı ısınmıyor..
Hofff
Az önce konuştum fistigim nasılsın dedim seni bekliyorum.dedi ..Şimdiden olumsuz düşünme reisim frrahlat kendini☺☺
Benim de giriş olunca soğuk oluyor o yüzden hiç istemiyorum soğusun.Salonum büyük olsa hoş evin salonu yok oturma odası var..
Oturma odası büyük olsa orada otururum orada yatarım.
Ama yatak odası kocaman oturma odası mıc kadar..
Sığamıyoruz bacım
Saçma sapan bi daire planı
Lojmana da giresimiz yok çok eski taşınsak kiralar pahalı
Alt kat bodrum aşağısı ısınmıyor..
Hofff
12/36 bunların da işte miss aslında. Adam oturmuyo samdan çıldırırsın. İstisnasız uzanıyo. Ya insan yatay pozisyonda ne kadar durabilir ya delircem.
Deli kadin yaaasüslü kızları severimbenimde kızım olur, kızım da benim gibi olursa hogwartsin avlusuna birakcam çay belki büyücü cadı falan olur
Trakya pismanliktir gelmeyin reis resmen kamu personeli görünce deli giydiriyorlarBenim de giriş olunca soğuk oluyor o yüzden hiç istemiyorum soğusun.
Zor gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel ucuz bir ev bulursunuz ❤❤
NiyeeeeSen istiyor önce dujjjj
Bu akşam yokum kızlar
Ya çok tatlisinAz önce konuştum fistigim nasılsın dedim seni bekliyorum.dedi ..
Ikimizinde birbirini tanıyor olması çok tehlikeli
Yok yok gelmeyizzzTrakya pismanliktir gelmeyin reis resmen kamu personeli görünce deli giydiriyorlar
Hanı ucuz bisey bulma imkanı gerçekten yok
Her gün burayi günlük gibi kullanıp yazacağım herşeyiYa çok tatlisinBüyük buluşma. El clasico 2020
Evet evettt merakta burakma biziHer gün burayi günlük gibi kullanıp yazacağım herşeyi
Daha yeni yumuşamaya başlıyor kurallar. Haftasonu yasağımız duruyor, mesajla izin almayı kaldırdılar. Bugün yarın sonbahar artık, plajlarımız daha yeni açıldı. Restoranların da bazıları açıldı ama mağazalar avmler kuaförler hala kapalı ay sonu için açılır diyolar.Belki de sizin yaptığınız doğrudur bizim buralar vingir vingir judymm
Avucunu yala gogsune sur derler bizde deOyy kuzum ya :/ keske yapip ikram edebilsem. Avucunu kokla derler ama bilemedim :/
Doktorum magnezyum eksikliğindendir dedi canım ilaç yazdı onu kullanıyorum azcık hafifledi ama oluyor. Bide kasılmalar var 2 gündür. Bugün aradım doktorumu iğne kullanmam gerektiğini söyledi geçmezse muayeneye gelirsin dedi ama daha geçen hafta gittiydim herşey yolundaydı bunlar yeni başladı.magnezyum eksikliği olabilir mi acaba. doktor bisey dedi mi judym. kan dolaşımı da yavaşlamış olabilir gün içinde hareket ediyo musun eski halindeki gibi.
inşallah tamamlarsin hepsini gönlünce
Kuzum benim yaşadığım şehir uçtu gitti Corona da. Sonbaharda yeni kurallar gelecek bence bize. O yüzden belki sizde erken bitecekDaha yeni yumuşamaya başlıyor kurallar. Haftasonu yasağımız duruyor, mesajla izin almayı kaldırdılar. Bugün yarın sonbahar artık, plajlarımız daha yeni açıldı. Restoranların da bazıları açıldı ama mağazalar avmler kuaförler hala kapalı ay sonu için açılır diyolar.
Bizde de biyerin siser simdi derler ozellikle bi er belirtmezlerAvucunu yala gogsune sur derler bizde de
Kadinlarda biseyi can ceknce gogus sisermis
Hassas yerler ssstt soylenmessBizde de biyerin siser simdi derler ozellikle bi er belirtmezler
Valla heryerde bi bitse de kurtulsak yaaaKuzum benim yaşadığım şehir uçtu gitti Corona da. Sonbaharda yeni kurallar gelecek bence bize. O yüzden belki sizde erken bitecek❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?