Mizahşörler Çıkmazı

12/36 bunların da işte miss aslında. Adam oturmuyo samdan çıldırırsın. İstisnasız uzanıyo. Ya insan yatay pozisyonda ne kadar durabilir ya delircem.

bebeğe komşunun bakması da etken mi peki reis

deponun tavanına yalıtım için köpük vs koysaniz. baya fark eder aslında. kapı pencere süngeri kullaniyosunuzdur zaten

Benim de giriş olunca soğuk oluyor o yüzden hiç istemiyorum soğusun.
Zor gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel ucuz bir ev bulursunuz

12/36 bunların da işte miss aslında. Adam oturmuyo samdan çıldırırsın. İstisnasız uzanıyo. Ya insan yatay pozisyonda ne kadar durabilir ya delircem.

kocamın aynısı her türlü çalışma seklinde izinliyse uyur yatar miskin miskin benim içim bayılır artık onu görünce

hep ozenmisimdir hareketli insanlara benimki tembel hayvan gibi

süslü kızları severim benimde kızım olur, kızım da benim gibi olursa hogwartsin avlusuna birakcam çay belki büyücü cadı falan olur
Deli kadin yaaa
Susluleri seviyorsun ama kendin pek sus yapmayi sevmiyosun demi
Ya bende hep kizim olsun suslu puslu giydiriyim sacini yapiyimmm filan istemistim oldu sukur seninde olur insallaahhh senin oglusunda cok isveli cilveli bi ogluss bide kiz olsa oohooo

Benim de giriş olunca soğuk oluyor o yüzden hiç istemiyorum soğusun.
Zor gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel ucuz bir ev bulursunuz ❤❤
Trakya pismanliktir gelmeyin reis resmen kamu personeli görünce deli giydiriyorlar
Hanı ucuz bisey bulma imkanı gerçekten yok

Belki de sizin yaptığınız doğrudur bizim buralar vingir vingir judymm
Daha yeni yumuşamaya başlıyor kurallar. Haftasonu yasağımız duruyor, mesajla izin almayı kaldırdılar. Bugün yarın sonbahar artık, plajlarımız daha yeni açıldı. Restoranların da bazıları açıldı ama mağazalar avmler kuaförler hala kapalı ay sonu için açılır diyolar.

magnezyum eksikliği olabilir mi acaba. doktor bisey dedi mi judym. kan dolaşımı da yavaşlamış olabilir gün içinde hareket ediyo musun eski halindeki gibi.

inşallah tamamlarsin hepsini gönlünce
Doktorum magnezyum eksikliğindendir dedi canım ilaç yazdı onu kullanıyorum azcık hafifledi ama oluyor. Bide kasılmalar var 2 gündür. Bugün aradım doktorumu iğne kullanmam gerektiğini söyledi geçmezse muayeneye gelirsin dedi ama daha geçen hafta gittiydim herşey yolundaydı bunlar yeni başladı.
Haraket ediyordum ama bel ağrısı haraketlerimi kısıtladı canım

Kuzum benim yaşadığım şehir uçtu gitti Corona da. Sonbaharda yeni kurallar gelecek bence bize. O yüzden belki sizde erken bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…