Mizahşörler Çıkmazı

hoşgeldin yorgun savaşçı artık uyandiysan baslayalim

ben de ayni senin gibiyim zaten çamaşır yikama asma işi asla bitmiyo sepetin dibini göremiyoruz çok şükür

esarp yok ben de o kolaylık var benimki ayakkabı giyerken yakaladı agladi sustu diye çıktım ben çıkınca cosmus. eşim mesaj atıp duruyo napayim yani çıkmışım artık evden nasıl gelip sakinlestireyim. sabah sabah uyuz etti beni

Hahahhaha uyandım uyandım Hazırım

ay biliyor musun her sabah aynısı bende de var. Arıyor sen çıktın uyandı. E dedim ne yapayım gelip uyutayım mı? yok bil diye söyledim diyor. olabildiğine sessiz oluyorum ama uyanma saati ne yapayım. 22.00 uyuyor -7.30 8.00 gibi uyanıyor

aynen düzen bile aynı ama benimki anneci çok ağlıyo ben giderken falan

hiç birşeyi becermek istemiyolar becerememek de değil yani

aynen düzen bile aynı ama benimki anneci çok ağlıyo ben giderken falan

hiç birşeyi becermek istemiyolar becerememek de değil yani
Benimki de ağlıyor. Hele uyandıysa kucağımdan inmiyor. sarılıyor anne gitme diye ağlıyor Babası da yüzüme bakıyor. O aman kızıyorum işte alsana çocuğu ne ağlatyıyorsun yaw

Evet samdanım. Cuma almaya geldi eşim, haftasonu kaçamağı yapıp evime geldim

Hhahahhhhah Calci valla hiç inkar edemiciğim o nasıl vuslattı ben de anlamadım

oh ohhh sefan olsun evde olan biri için erken kalkiyon baya:)

Benimki de ağlıyor. Hele uyandıysa kucağımdan inmiyor. sarılıyor anne gitme diye ağlıyor Babası da yüzüme bakıyor. O aman kızıyorum işte alsana çocuğu ne ağlatyıyorsun yaw
Ayy her sabah okul kapısında karşılaştığım anda kapıp çocuğu kaçırıyorum Nazı size onların 2 dk geçmeden sakinleşiyorlar

Ayy her sabah okul kapısında karşılaştığım anda kapıp çocuğu kaçırıyorum Nazı size onların 2 dk geçmeden sakinleşiyorlar
Öğretmeninin kreşi çok seviyor. Ama aşamadığımız konu benden ayrılmak istemiyor ayrıldığında sorun yok dediğin gibi. Bunu nasıl aşarım bilmiyorum

Cesur yeni dünya, genç wertherin acıları ve açlık çok güzel. Sineklerin tanrısı dönemine denk getiremedim galiba bi sarmamıştı beni. Diğer iki kitabı okumadım
uzun zamandır okumaya ara verdim. Tekrardan başlamak istiyorum. Daha önce her ay kitap alırdım. Listem dolu. Okumayı da seviyorum

Öğretmeninin kreşi çok seviyor. Ama aşamadığımız konu benden ayrılmak istemiyor ayrıldığında sorun yok dediğin gibi. Bunu nasıl aşarım bilmiyorum
Valla önerdiğimiz şeyi sen çoktan yapmışsındır ama şunu öneriyoruz. Kararlı şekilde, şimdi benim işe gitmem gerekiyor diyip; işe gitme gerekçesini anlayabileceği şekilde açıklamak gerekiyor. Her gün olduğu gibi ben yine şu saatte seni almak için geleceğim. Beni özlediğini biliyorum, ben de seni çok özlüyorum ve seviyorum. Beni özlediğin için ağladığını biliyorum, istersen ağlayabilirsin(ağlama dememek lazım duygularını yaşayabilsin diye) ama sen ağladığında ben kendimi çok mutsuz hissediyorum. Eğer bu gün mutlu şekilde ayrılırsak akşam seninle şunu yapabiliriz diyip her ağlamadığında aferin, süpersinle desteklersen zamanla silikleşir bu davranış Calcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…