- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
ben hazır almamıştım ondan bu rahatlığım
inş ilerde kendi evin olunca kocaman dolap yaptırırsın kız
ütü için hep para verilmez
Ah ah yorgunluktan patt diye uyumuşum ki samdanım
Calcim bu konudan bağımsız söylüyorum, seni çok seviyorum
Judymm bak sana ne diyeceğimDün arkadaşımın bebeği oldu, bebeği tekerlekli bir beşikle annesinin yanına getirdiler. Anne karnında suda çok rahat dönüyorlar ya, bebiş bunu beşiğinde de yapmaya çalıştı kendini kımıldatamadı Sonra bi başladı ağlamaya ama sesi bile küçücükk. Şimdi senin oğluşun da karnında dört dönüyor bakalım doğunca napıcak
Ay ikinci gün giydiğim zaman tuhaf hissediyorum kendimi. üst üste giydiğim sadece pantolon oluyor. Eşarplarımı bile hemen yıkarım Kanki akşamları enerjim yeterse ütülüyorum. Çocuk kreşe gitmediği için sabah parmak ucunda giyiniyorum ki uyanmasın
ah samdanımdamarıma basma
Hahahhaha uyandım uyandımhoşgeldin yorgun savaşçıartık uyandiysan baslayalim
ben de ayni senin gibiyimzaten çamaşır yikama asma işi asla bitmiyo sepetin dibini göremiyoruz çok şükür
esarp yok ben de o kolaylık varbenimki ayakkabı giyerken yakaladı agladi sustu diye çıktım ben çıkınca cosmus. eşim mesaj atıp duruyo napayim yani çıkmışım artık evden nasıl gelip sakinlestireyim. sabah sabah uyuz etti beni
ay biliyor musun her sabah aynısı bende de var. Arıyor sen çıktın uyandı. E dedim ne yapayım gelip uyutayım mı? yok bil diye söyledim diyor. olabildiğine sessiz oluyorum ama uyanma saati ne yapayım. 22.00 uyuyor -7.30 8.00 gibi uyanıyorhoşgeldin yorgun savaşçıartık uyandiysan baslayalim
ben de ayni senin gibiyimzaten çamaşır yikama asma işi asla bitmiyo sepetin dibini göremiyoruz çok şükür
esarp yok ben de o kolaylık varbenimki ayakkabı giyerken yakaladı agladi sustu diye çıktım ben çıkınca cosmus. eşim mesaj atıp duruyo napayim yani çıkmışım artık evden nasıl gelip sakinlestireyim. sabah sabah uyuz etti beni
Hahahhaha uyandım uyandımHazırım
oooo sallamaya başlamışsınHahahhaha uyandım uyandımHazırım
Evet samdanım. Cuma almaya geldi eşim, haftasonu kaçamağı yapıp evime geldimnasıl gidiyo zeytinom
sen evde misin:)
Hhahahhhhah Calci valla hiç inkar edemiciğim o nasıl vuslattı ben de anlamadımoooo sallamaya başlamışsınbalayı güzel geçmiş belli ki
ay biliyor musun her sabah aynısı bende de var. Arıyor sen çıktın uyandı. E dedim ne yapayım gelip uyutayım mı? yok bil diye söyledim diyor. olabildiğine sessiz oluyorum ama uyanma saati ne yapayım. 22.00 uyuyor -7.30 8.00 gibi uyanıyor
Benimki de ağlıyor. Hele uyandıysa kucağımdan inmiyor. sarılıyor anne gitme diye ağlıyoraynen düzen bile aynıama benimki anneci çok ağlıyo ben giderken falan
hiç birşeyi becermek istemiyolar becerememek de değil yani
Evet samdanım. Cuma almaya geldi eşim, haftasonu kaçamağı yapıp evime geldim
Hhahahhhhah Calci valla hiç inkar edemiciğim o nasıl vuslattı ben de anlamadım
Ayy her sabah okul kapısında karşılaştığım anda kapıp çocuğu kaçırıyorumBenimki de ağlıyor. Hele uyandıysa kucağımdan inmiyor. sarılıyor anne gitme diye ağlıyorBabası da yüzüme bakıyor. O aman kızıyorum işte alsana çocuğu ne ağlatyıyorsun yaw
Cesur yeni dünya, genç wertherin acıları ve açlık çok güzel. Sineklerin tanrısı dönemine denk getiremedim galiba bi sarmamıştı beni. Diğer iki kitabı okumadım
Canım 2 gündür ovulasyon testim pikdeoh ohhh sefan olsunevde olan biri için erken kalkiyon baya:)
Öğretmeninin kreşi çok seviyor. Ama aşamadığımız konu benden ayrılmak istemiyor ayrıldığında sorun yok dediğin gibi. Bunu nasıl aşarım bilmiyorumAyy her sabah okul kapısında karşılaştığım anda kapıp çocuğu kaçırıyorumNazı size onların 2 dk geçmeden sakinleşiyorlar
uzun zamandır okumaya ara verdim. Tekrardan başlamak istiyorum. Daha önce her ay kitap alırdım. Listem dolu. Okumayı da seviyorumCesur yeni dünya, genç wertherin acıları ve açlık çok güzel. Sineklerin tanrısı dönemine denk getiremedim galiba bi sarmamıştı beni. Diğer iki kitabı okumadım
Valla önerdiğimiz şeyi sen çoktan yapmışsındır ama şunu öneriyoruz. Kararlı şekilde, şimdi benim işe gitmem gerekiyor diyip; işe gitme gerekçesini anlayabileceği şekilde açıklamak gerekiyor. Her gün olduğu gibi ben yine şu saatte seni almak için geleceğim. Beni özlediğini biliyorum, ben de seni çok özlüyorum ve seviyorum. Beni özlediğin için ağladığını biliyorum, istersen ağlayabilirsin(ağlama dememek lazım duygularını yaşayabilsin diye) ama sen ağladığında ben kendimi çok mutsuz hissediyorum. Eğer bu gün mutlu şekilde ayrılırsak akşam seninle şunu yapabiliriz diyip her ağlamadığında aferin, süpersinle desteklersen zamanla silikleşir bu davranış CalcimÖğretmeninin kreşi çok seviyor. Ama aşamadığımız konu benden ayrılmak istemiyor ayrıldığında sorun yok dediğin gibi. Bunu nasıl aşarım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?