hahahaha azmettin birinciliği geri aldın.günaydın birim birim biriiiimmm
iyi cnm sengünaydın baloncuk:) napiyonnasıl gidiyo
hahahaha azmettin birinciliği geri aldın.
Üüüüççççç üç üç
sabah sabahbi sele çamaşır utuledim calcihak ettim bence ben bunu
iyi cnm sen
valla özlettin kendini he geçen hafta
yokluğun çok belliydi
birler ikiler hep önde gidiyordu
sabah sabah
malesefben de sizi özledim baloncukum
ben ilk yüze girme garantili diye bu topikteyim zaten şekerim
ilk 100 e giremesem başka topiklere giderdim
sen iste misin bakayım
ben sadece pazar günleri yapıyorumben hep sabah yaparım ütüakşam ruhum eziliyo sanki ruhumu ütülüyom gibi bi his çöküyo
malesef
ben sadece pazar günleri yapıyorumodanın penceresini açıyorum akşam bir esiyor bir esiyor ancak öyle
ay yok ben ütüle giy çok üşenirim öyle daha zor geliyorbenim çocuk kiyafetleriydi bugün ütü yaptığım:)
ama oturup toplu ütü yapmam genelde:) sevmiyomsabah giyeceğimi ütüler giyerim. bazen eşime toplu ütü yapıyorum:)
ay yok ben ütüle giy çok üşenirim öyle daha zor geliyor
en iyisi ütüleyip bitirmek
ben valla toplu ütüleyip askıya asıyorum aralarda boşluk bırakıyorum birşey olmuyor ama dolabımı geniş yaptırmıştım kendi tarafımıbitmiyo ki yahepsi ütü isteyen şeyler. beş gün ise gidiyorum. genelde her çamaşır yikamada yikaniyolar. askida maksimum bi hafta on gün asılı kalan şey için kendimi yormak istemiyorum
ağır geliyo banabide viskon askıda da kırışıyo
her gün kıyafet değişiyor. Haftada 10 parçabitmiyo ki yahepsi ütü isteyen şeyler. beş gün ise gidiyorum. genelde her çamaşır yikamada yikaniyolar. askida maksimum bi hafta on gün asılı kalan şey için kendimi yormak istemiyorum
ağır geliyo banabide viskon askıda da kırışıyo
İçiyorum kuzum. Aralık annelerinde aynı haftalarda olan bi arkadaşımız erken doğumdan bebeğini kaybetti. O kadar üzüldüm ki etkilendim en ufak bişeyde acaba sancı mı diye düşünüyordum. 2 gündür kadayı yemiş gibiydim bugün biraz daha iyi gibiyim canım.
Pötito başlı başına tatlılık zaten yaa çok sevdim
Bilmiyordum çok güzelmiş, izleyeceğim kendisini, anime kültürüm pek yok sailor moon geliyor aklıma sadece. Öğretmenim ben inşallah olur yeniden bir KPSS hevesi canlanmaya başladı içimde.
Okumayı öğrendiğim andan beri farklı şeylere göz atmayı ve araştırmayı çok seviyorum, internetle birlikte bu çöm daha kolay oldu, görsel içerikler eklendikçe daha keyifli hal aldı.
ben valla toplu ütüleyip askıya asıyorum aralarda boşluk bırakıyorum birşey olmuyor ama dolabımı geniş yaptırmıştım kendi tarafımı
eşime minicik
ben hazır almamıştım ondan bu rahatlığımdolap standart bi dolap. aralıklı asma şansım yok maalesef. askida kirisan şeye de uyuz oluyorum
inşallah kendi evim olursa bı gün ütü için birini tutcamo kadar büyük hedeflerim
her gün kıyafet değişiyor. Haftada 10 parçaütüden başımı kaldıramıyorum. Şimdi başlasam 3 saatlik ütü var o da kazanlı ütü ile. Normal ütü ile 1 gün artık
Ah ah yorgunluktan patt diye uyumuşum ki samdanımhoşgeldin zeytinom
Calcim bu konudan bağımsız söylüyorum, seni çok seviyorumBen ne olduğunu söyleyeyim. @Gsyabk duanur ile sıkıntı yaşadıktan sonra bizim gruba tekrar geldi.biz de konuştuk. Sonra konu açtı hayırlı olsun dedim. Dahası yok. Gsyabk sırtından vurulduğunu düşünüyor olay bu. Ayrıntıları siz biliyorsunuz zaten. Bu zamana kadar arkadaşlık yaptık ana bir neden diye sormadan araştırmadan bana bu tavrı takındı. Kendi bilir
Judymm bak sana ne diyeceğimİnşallah geçer canım 2güne nazaran bugün daha iyi gibiyim. Karnım yumuşadı biraz. Bebeğin haraketlerini kolayca hissedebiliyorum artık. Karnım sertken haraket ediyor da elimi karnım koymasam hissetmiyorum
Ay ikinci gün giydiğim zaman tuhaf hissediyorum kendimi. üst üste giydiğim sadece pantolon oluyor. Eşarplarımı bile hemen yıkarım Kanki akşamları enerjim yeterse ütülüyorum. Çocuk kreşe gitmediği için sabah parmak ucunda giyiniyorum ki uyanmasınbest kankim yaaaaynen öyle valla ben çok kiyafet tutmayi seven biri de değilim. hep aynı şeyleri giyince as ertesi gün giy gıcık oluyorum. boşver sen de enerjin oldukça günlük yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?