Mizahşörler Çıkmazı

iyi cnm sen
valla özlettin kendini he geçen hafta
yokluğun çok belliydi
birler ikiler hep önde gidiyordu

ben de sizi özledim baloncukum
ben ilk yüze girme garantili diye bu topikteyim zaten şekerim
ilk 100 e giremesem başka topiklere giderdim

sen iste misin bakayım

ben de sizi özledim baloncukum
ben ilk yüze girme garantili diye bu topikteyim zaten şekerim
ilk 100 e giremesem başka topiklere giderdim

sen iste misin bakayım
malesef

ben hep sabah yaparım ütü akşam ruhum eziliyo sanki ruhumu ütülüyom gibi bi his çöküyo
ben sadece pazar günleri yapıyorum odanın penceresini açıyorum akşam bir esiyor bir esiyor ancak öyle

malesef

ben sadece pazar günleri yapıyorum odanın penceresini açıyorum akşam bir esiyor bir esiyor ancak öyle

benim çocuk kiyafetleriydi bugün ütü yaptığım:)

ama oturup toplu ütü yapmam genelde:) sevmiyom sabah giyeceğimi ütüler giyerim. bazen eşime toplu ütü yapıyorum:)

benim çocuk kiyafetleriydi bugün ütü yaptığım:)

ama oturup toplu ütü yapmam genelde:) sevmiyom sabah giyeceğimi ütüler giyerim. bazen eşime toplu ütü yapıyorum:)
ay yok ben ütüle giy çok üşenirim öyle daha zor geliyor
en iyisi ütüleyip bitirmek

ay yok ben ütüle giy çok üşenirim öyle daha zor geliyor
en iyisi ütüleyip bitirmek

bitmiyo ki ya hepsi ütü isteyen şeyler. beş gün ise gidiyorum. genelde her çamaşır yikamada yikaniyolar. askida maksimum bi hafta on gün asılı kalan şey için kendimi yormak istemiyorum

ağır geliyo bana bide viskon askıda da kırışıyo

ben valla toplu ütüleyip askıya asıyorum aralarda boşluk bırakıyorum birşey olmuyor ama dolabımı geniş yaptırmıştım kendi tarafımı
eşime minicik

her gün kıyafet değişiyor. Haftada 10 parça ütüden başımı kaldıramıyorum. Şimdi başlasam 3 saatlik ütü var o da kazanlı ütü ile. Normal ütü ile 1 gün artık

strese girince de kaskatı olur karnin. sen olumlu düşün Allah korusun seni de yavrunu da judym.

pötito judy diyelim sana o zaman

kpss çok emek istiyo ama imkansız değil canim. bence de dene şansını :) bakmissin atanmissin:)

amime severiz biz topikce çok güzel filmleri var bahsettiğimiz kişinin:) sıkıldıkça bakabilirsin. entelektüel buluyorum ben o animeleri. basit filmler değiller:)

ben valla toplu ütüleyip askıya asıyorum aralarda boşluk bırakıyorum birşey olmuyor ama dolabımı geniş yaptırmıştım kendi tarafımı
eşime minicik

dolap standart bi dolap. aralıklı asma şansım yok maalesef. askida kirisan şeye de uyuz oluyorum

inşallah kendi evim olursa bı gün ütü için birini tutcam o kadar büyük hedeflerim

dolap standart bi dolap. aralıklı asma şansım yok maalesef. askida kirisan şeye de uyuz oluyorum

inşallah kendi evim olursa bı gün ütü için birini tutcam o kadar büyük hedeflerim
ben hazır almamıştım ondan bu rahatlığım
inş ilerde kendi evin olunca kocaman dolap yaptırırsın kız
ütü için hep para verilmez

her gün kıyafet değişiyor. Haftada 10 parça ütüden başımı kaldıramıyorum. Şimdi başlasam 3 saatlik ütü var o da kazanlı ütü ile. Normal ütü ile 1 gün artık

best kankim yaaa aynen öyle valla ben çok kiyafet tutmayi seven biri de değilim. hep aynı şeyleri giyince as ertesi gün giy gıcık oluyorum. boşver sen de enerjin oldukça günlük yap

hoşgeldin zeytinom
Ah ah yorgunluktan patt diye uyumuşum ki samdanım
Calcim bu konudan bağımsız söylüyorum, seni çok seviyorum
İnşallah geçer canım 2güne nazaran bugün daha iyi gibiyim. Karnım yumuşadı biraz. Bebeğin haraketlerini kolayca hissedebiliyorum artık. Karnım sertken haraket ediyor da elimi karnım koymasam hissetmiyorum
Judymm bak sana ne diyeceğim Dün arkadaşımın bebeği oldu, bebeği tekerlekli bir beşikle annesinin yanına getirdiler. Anne karnında suda çok rahat dönüyorlar ya, bebiş bunu beşiğinde de yapmaya çalıştı kendini kımıldatamadı Sonra bi başladı ağlamaya ama sesi bile küçücükk. Şimdi senin oğluşun da karnında dört dönüyor bakalım doğunca napıcak

best kankim yaaa aynen öyle valla ben çok kiyafet tutmayi seven biri de değilim. hep aynı şeyleri giyince as ertesi gün giy gıcık oluyorum. boşver sen de enerjin oldukça günlük yap
Ay ikinci gün giydiğim zaman tuhaf hissediyorum kendimi. üst üste giydiğim sadece pantolon oluyor. Eşarplarımı bile hemen yıkarım Kanki akşamları enerjim yeterse ütülüyorum. Çocuk kreşe gitmediği için sabah parmak ucunda giyiniyorum ki uyanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…