- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Ben de çok severim. Okumayınca rahat hissedemiyorumuzun zamandır okumaya ara verdim. Tekrardan başlamak istiyorum. Daha önce her ay kitap alırdım. Listem dolu. Okumayı da seviyorum
bir de böyle deneyelim inşallah sakinleşir. Aslında kapıda öğretmeninin görünce hemen yanına gidiyor bay bay yapıyor hadi git anne diyorValla önerdiğimiz şeyi sen çoktan yapmışsındır ama şunu öneriyoruz. Kararlı şekilde, şimdi benim işe gitmem gerekiyor diyip; işe gitme gerekçesini anlayabileceği şekilde açıklamak gerekiyor. Her gün olduğu gibi ben yine şu saatte seni almak için geleceğim. Beni özlediğini biliyorum, ben de seni çok özlüyorum ve seviyorum. Beni özlediğin için ağladığını biliyorum, istersen ağlayabilirsin(ağlama dememek lazım duygularını yaşayabilsin diye) ama sen ağladığında ben kendimi çok mutsuz hissediyorum. Eğer bu gün mutlu şekilde ayrılırsak akşam seninle şunu yapabiliriz diyip her ağlamadığında aferin, süpersinle desteklersen zamanla silikleşir bu davranış Calcim
Ayy her çocuk senin oğlun gibi olsa calcim gelmem de gelmembir de böyle deneyelim inşallah sakinleşir. Aslında kapıda öğretmeninin görünce hemen yanına gidiyor bay bay yapıyor hadi git anne diyor
ailelerin de tavrı önemli dediğin gibi. O çocuk ağladığında anne de ağlıyor ya da bırakmak istemiyor. Hemen geleceğim diyor. Çocuk bekle bekle anne yok. Bu sefer anneye olan güveni sarsılıyor. Sürekli bırakılma korkusu yaşıyorAyy her çocuk senin oğlun gibi olsa calcim gelmem de gelmemAnneye bu vedayı kısa tutarsak alışması daha kolay olacak sarılın ben alayım diyorum sanki et koparıyorum çocuklardan anneüüüğ diye gözden kaybolna kadar ağlıyorlar; sonra beni özlediklerini söylüyorlar başlıyoruz beraber oyun oynamaya. Bu gün napıcaz diye anlatıyorum, sonra onları yapıyoruz akşam da gitmek istemiyorlar Sıpalar ya aşırı özledim
Evet samdanım sanırım stresten oluyor. Biraz stresi attım yumuşadı gibi. Allah razı olsun canımcım hepimizin Rabbim evlatlarını korusun.strese girince de kaskatı olur karnin. sen olumlu düşün Allah korusun seni de yavrunu da judym.
pötito judy diyelim sana o zaman
Aynen dürüst ol di mi yani?ailelerin de tavrı önemli dediğin gibi. O çocuk ağladığında anne de ağlıyor ya da bırakmak istemiyor. Hemen geleceğim diyor. Çocuk bekle bekle anne yok. Bu sefer anneye olan güveni sarsılıyor. Sürekli bırakılma korkusu yaşıyor
Bizimki öğretmeninin dibinden ayrılmıyor. kucağında geziyor kadının
Ay evet şu anda bile dört dönüyorAh ah yorgunluktan patt diye uyumuşum ki samdanım
Calcim bu konudan bağımsız söylüyorum, seni çok seviyorum
Judymm bak sana ne diyeceğimDün arkadaşımın bebeği oldu, bebeği tekerlekli bir beşikle annesinin yanına getirdiler. Anne karnında suda çok rahat dönüyorlar ya, bebiş bunu beşiğinde de yapmaya çalıştı kendini kımıldatamadı Sonra bi başladı ağlamaya ama sesi bile küçücükk. Şimdi senin oğluşun da karnında dört dönüyor bakalım doğunca napıcak
Benimkinin fena olacağını nerden anladım biliyor musun judy, eve getirdik yıkayacağım bebeği. küvetin kenarını tutmuş bırakmıyor. Ama nasıl sıkı tutmuşAy evet şu anda bile dört dönüyorinan ki benim tazmanyam beşikte de döner durur ya ben o potansiyeli görüyorum onda
Canım benim darısı sana ya inşallah tez vakitte
Hahahah benim arkadaşımın bebişi erken geldi suyu bitmiş diye o yüzden çok hareketli değildi. Yatırdılar hamle yaptı dönemeyince bir sinirlendi ki ellerini aça aça ağladıAy evet şu anda bile dört dönüyorinan ki benim tazmanyam beşikte de döner durur ya ben o potansiyeli görüyorum onda
Canım benim darısı sana ya inşallah tez vakitte
Günaydın
Tünaydın bebeğim. Ben de öğlen yemeğine gidiyordum şimdiGünaydın
Nasılsın baloncukum siz bu aşamaları geçmişiniz. Ben muhabbetin neresine geldim bilmiyorum
Tünaydın bebeğim. Ben de öğlen yemeğine gidiyordum şimdi
Nasılsın baloncukum siz bu aşamaları geçmişiniz. Ben muhabbetin neresine geldim bilmiyorum
Saat 10 da mı yiyorsunuzTünaydın bebeğim. Ben de öğlen yemeğine gidiyordum şimdi
İyiyim de hepiniz bir ben tek gibi oldumcalcim yanıt vermiş gülnihalim
iyiyiz sen nasılsın
Sen annesin kendine gel bu saatte uyanılır mıSaat 10 da mı yiyorsunuzbiraz geç geldik diye bu kadar da üstüne gelinmez ki insanın
2 saat sonra gitmeyi planlıyorumİyiyim de hepiniz bir ben tek gibi oldumsende mi ogle yemeğine gideceksin 10 da
sana takılmayı seviyorum Nihalim :) daha kahvaltı yapmadım. Açlıktan başım dönüyor resmenİyiyim de hepiniz bir ben tek gibi oldumsende mi ogle yemeğine gideceksin 10 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?