Mizahşörler Çıkmazı

uzun zamandır okumaya ara verdim. Tekrardan başlamak istiyorum. Daha önce her ay kitap alırdım. Listem dolu. Okumayı da seviyorum
Ben de çok severim. Okumayınca rahat hissedemiyorum Başla tabi Calcim, kendine zaman ayırmanın en güzel yollarından biri

bir de böyle deneyelim inşallah sakinleşir. Aslında kapıda öğretmeninin görünce hemen yanına gidiyor bay bay yapıyor hadi git anne diyor

bir de böyle deneyelim inşallah sakinleşir. Aslında kapıda öğretmeninin görünce hemen yanına gidiyor bay bay yapıyor hadi git anne diyor
Ayy her çocuk senin oğlun gibi olsa calcim gelmem de gelmem Anneye bu vedayı kısa tutarsak alışması daha kolay olacak sarılın ben alayım diyorum sanki et koparıyorum çocuklardan anneüüüğ diye gözden kaybolna kadar ağlıyorlar; sonra beni özlediklerini söylüyorlar başlıyoruz beraber oyun oynamaya. Bu gün napıcaz diye anlatıyorum, sonra onları yapıyoruz akşam da gitmek istemiyorlar Sıpalar ya aşırı özledim

ailelerin de tavrı önemli dediğin gibi. O çocuk ağladığında anne de ağlıyor ya da bırakmak istemiyor. Hemen geleceğim diyor. Çocuk bekle bekle anne yok. Bu sefer anneye olan güveni sarsılıyor. Sürekli bırakılma korkusu yaşıyor
Bizimki öğretmeninin dibinden ayrılmıyor. kucağında geziyor kadının

strese girince de kaskatı olur karnin. sen olumlu düşün Allah korusun seni de yavrunu da judym.

pötito judy diyelim sana o zaman
Evet samdanım sanırım stresten oluyor. Biraz stresi attım yumuşadı gibi. Allah razı olsun canımcım hepimizin Rabbim evlatlarını korusun.

Pötito bana yakışmadı sanki ya baloncuğa yakışır

Aynen dürüst ol di mi yani? Bazı öğretmenler de yalandan aradım gelir birazdan diyor. Unutur sanıyorlar. Ben dürüst davranıyorum hep. Küçük de olsa o bir birey ve gerçeği bilmeye kandırılmamaya hakkı var.

Yaa Öğretmen değil de teyzeleri filan olsam çoktan öpe gıdıklaya severdim. Benim de kucak sever miniklerim var senin oğluşun gibi Calcim. Aferin bak ne güzel alışmış okula

Ay evet şu anda bile dört dönüyor inan ki benim tazmanyam beşikte de döner durur ya ben o potansiyeli görüyorum onda
Canım benim darısı sana ya inşallah tez vakitte

Ay evet şu anda bile dört dönüyor inan ki benim tazmanyam beşikte de döner durur ya ben o potansiyeli görüyorum onda
Benimkinin fena olacağını nerden anladım biliyor musun judy, eve getirdik yıkayacağım bebeği. küvetin kenarını tutmuş bırakmıyor. Ama nasıl sıkı tutmuş dedim bu fena arkadaş hem de çok fena daha 1 günlüksün neyin hırsı bu

Hahahah benim arkadaşımın bebişi erken geldi suyu bitmiş diye o yüzden çok hareketli değildi. Yatırdılar hamle yaptı dönemeyince bir sinirlendi ki ellerini aça aça ağladı Döner tabii annesi hemen olmasa da. Sonra bu çocuk beşiğinde yok nerede diye ararsınız firar bile etmeyi öğrenir Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…