Yok izlemedim ama sıradaAy ben de çok güldüm. Ama en çok cinayet süsüne güldüydüm. İzlemişindie herhalde
Ben tadını seviyordum bide lıkır lıkır içmek resmen canım çekiyordu. Doktorum da bu konuda bişey dememişti. Korkarak içiyordum sonra kontrolde doktoruma sordum içebiliyorsan ne ala iç tabi zararı yok faydası var dedi. Ondan sonra daha güvenli içiyorum artıkEvet günde en az 1 tane içmelisiniz. Bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı
Yook artuuukkkYok izlemedim ama sırada
Kocişimi işe yolcu edip geldim tatlım nasılsınkızlar nerdesiniz:)
@mehlika nur
@Cay6
Jawlensky
Limonsuzzcay
@olive_bluto
Bal0ncuk
Judy_K
@Seridina
C Calcifer
@HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
@Merve
@Gsyabk
@KurkmantoluSero
@ZuhalYildizi
@cancan6
@Casper25
process
unuttuğum varsa da alinmadan gelsin
İnşallah geçer canım 2güne nazaran bugün daha iyi gibiyim. Karnım yumuşadı biraz. Bebeğin haraketlerini kolayca hissedebiliyorum artık. Karnım sertken haraket ediyor da elimi karnım koymasam hissetmiyorum
He ya. Bu aralar tatlı dile mi ihtiyacım var ondan mıdır bilemedim ki
Kocişimi işe yolcu edip geldim tatlım nasılsın ☺
Sen geldin ama ben gidiyorum limonsuzumKocişimi işe yolcu edip geldim tatlım nasılsın ☺
İçiyorum kuzum. Aralık annelerinde aynı haftalarda olan bi arkadaşımız erken doğumdan bebeğini kaybetti. O kadar üzüldüm ki etkilendim en ufak bişeyde acaba sancı mı diye düşünüyordum. 2 gündür kadayı yemiş gibiydim bugün biraz daha iyi gibiyim canım.oyy kiyamam ya. ilaçlarını aksatmadan ic judym inşallah geçer tez zamanda.
benim en tatlı dilli halim naber pötito demek
Sen geldin ama ben gidiyorum limonsuzum
Hoşbuldum canım ☺ Gözlerimden uyku akarken nasıl olacak bilmiyorum ama deniycem artıkhoşgeldin limonsuzumgecelere akmaya geldin demek
iyiyim canım sen nasılsın:)
Ama neden kiSen geldin ama ben gidiyorum limonsuzum
O zaman iyi geceler herkeseben de gidiyom calci
baya geç oldu yine
Geç oldu canım ya sürekli geç yatıyorum bu sefer işte konsantre olamıyorum.Hoşbuldum canım ☺ Gözlerimden uyku akarken nasıl olacak bilmiyorum ama deniycem artık
Ama neden ki
Bilmiyordum çok güzelmiş, izleyeceğim kendisini, anime kültürüm pek yok sailor moon geliyor aklıma sadece. Öğretmenim ben inşallah olur yeniden bir KPSS hevesi canlanmaya başladı içimde.
bu calciyle benim favori animecimiz hayao miyazakinin filmlerinden birinin kahramanı
inşallah atanirsin canım ya:) ne bölümü seninki:) sen de araştırmacı bı kişilik gibi duruyosun:)
Seni bu saatte görmeye alisik değiliz limonsuz hoşgeldin ben de gidiyorum birazdanKocişimi işe yolcu edip geldim tatlım nasılsın ☺
Ben de varım vakit bulursamtamam başka bulurumbugün gökteki kaleyi izlicektim ben ya burda sohbete daldim.
yarın izleyek mi beraber
O zaman yat tabi kuzum tatlı rüyalarGeç oldu canım ya sürekli geç yatıyorum bu sefer işte konsantre olamıyorum.
Şaşırttım mı seniSeni bu saatte görmeye alisik değiliz limonsuz hoşgeldin ben de gidiyorum birazdan❤
hellöğğğğğğğğkızlar nerdesiniz:)
@mehlika nur
@Cay6
Jawlensky
Limonsuzzcay
@olive_bluto
Bal0ncuk
Judy_K
@Seridina
C Calcifer
@HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
@Merve
@Gsyabk
@KurkmantoluSero
@ZuhalYildizi
@cancan6
@Casper25
process
unuttuğum varsa da alinmadan gelsin
günaydınnnnnnnnnngünaydın birim birim biriiiimmm
hellöğğğğğğğğ
günaydınnnnnnnnnn
ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?