Mizahşörler Çıkmazı

Evet günde en az 1 tane içmelisiniz. Bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı
Ben tadını seviyordum bide lıkır lıkır içmek resmen canım çekiyordu. Doktorum da bu konuda bişey dememişti. Korkarak içiyordum sonra kontrolde doktoruma sordum içebiliyorsan ne ala iç tabi zararı yok faydası var dedi. Ondan sonra daha güvenli içiyorum artık

Yok izlemedim ama sırada
Yook artuuukkk ilk fırsatta izle. Keşke ben de izlememiş olsam da ilk kez izliyormuş gibi izlesem Ali Atay hayranıyım zaten. Yine süper bi iş çıkarmış karnımız ağrıdı gülmekten eşimle izlerken

İnşallah geçer canım 2güne nazaran bugün daha iyi gibiyim. Karnım yumuşadı biraz. Bebeğin haraketlerini kolayca hissedebiliyorum artık. Karnım sertken haraket ediyor da elimi karnım koymasam hissetmiyorum

oyy kiyamam ya. ilaçlarını aksatmadan ic judym inşallah geçer tez zamanda.

He ya. Bu aralar tatlı dile mi ihtiyacım var ondan mıdır bilemedim ki

benim en tatlı dilli halim naber pötito demek

oyy kiyamam ya. ilaçlarını aksatmadan ic judym inşallah geçer tez zamanda.

benim en tatlı dilli halim naber pötito demek
İçiyorum kuzum. Aralık annelerinde aynı haftalarda olan bi arkadaşımız erken doğumdan bebeğini kaybetti. O kadar üzüldüm ki etkilendim en ufak bişeyde acaba sancı mı diye düşünüyordum. 2 gündür kadayı yemiş gibiydim bugün biraz daha iyi gibiyim canım.

Pötito başlı başına tatlılık zaten yaa çok sevdim

bu calciyle benim favori animecimiz hayao miyazakinin filmlerinden birinin kahramanı

inşallah atanirsin canım ya:) ne bölümü seninki:) sen de araştırmacı bı kişilik gibi duruyosun:)
Bilmiyordum çok güzelmiş, izleyeceğim kendisini, anime kültürüm pek yok sailor moon geliyor aklıma sadece. Öğretmenim ben inşallah olur yeniden bir KPSS hevesi canlanmaya başladı içimde.
Okumayı öğrendiğim andan beri farklı şeylere göz atmayı ve araştırmayı çok seviyorum, internetle birlikte bu çöm daha kolay oldu, görsel içerikler eklendikçe daha keyifli hal aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…