Ay inşallah o günler de gelir canımHahahah benim arkadaşımın bebişi erken geldi suyu bitmiş diye o yüzden çok hareketli değildi. Yatırdılar hamle yaptı dönemeyince bir sinirlendi ki ellerini aça aça ağladıDöner tabii annesi hemen olmasa da. Sonra bu çocuk beşiğinde yok nerede diye ararsınız firar bile etmeyi öğrenir Aminn ❤
O şimdiden başladı
Şikayet edicem seni
İnşallah canım inşallah bir değil iki gelsinler sağlıkla inşallah beklediğine değsinevet bildiğimizevde dün akşamdan yemek kalmadı gülnihalim bunlarla yetinecem
evet gittim canım yarın akşam 6da aşılamam var..
inşallah kısmetimde evladım vardır yoruldum valla bakmayın güldüğüme
geçerli mazareti var
Aynen öyle canım yaO şimdiden başladıo yüzden yazmadım ☺
Şimdiden hayırlı olsun canım.evet bildiğimizevde dün akşamdan yemek kalmadı gülnihalim bunlarla yetinecem
evet gittim canım yarın akşam 6da aşılamam var..
inşallah kısmetimde evladım vardır yoruldum valla bakmayın güldüğüme
geçerli mazareti var
Nasılsın canım?Şimdiden hayırlı olsun canım.
İyiyim canım. Sen nasılsın?Nasılsın canım?
Şükür iyiyim bende canım. Senin çocuk napıyo? Bitti mi tatiliniz?İyiyim canım. Sen nasılsın?
Ne diyeceksin. Kazen calci beni etiketleyerek şarkı paylaştı at onu banla banla banla banlaaaaa mı diyeceksinŞikayet edicem seni
Benim çocuk babasıyla havuzda şu anŞükür iyiyim bende canım. Senin çocuk napıyo? Bitti mi tatiliniz? ☺
Ne diyeceksin. Kazen calci beni etiketleyerek şarkı paylaştı at onu banla banla banla banlaaaaa mı diyeceksin
Bunu da şuraya bırkayım lazım olur
Ne güzelBenim çocuk babasıyla havuzda şu anBiz herhalde ekime kadar buradayız. Eşimin dönmeye hiç niyeti yok Ben zaten izindeyim.
Öyle yapıyoruz ama korkuyorum ya şu vaka sayıları her gün artıyor.Ne güzeltadını çıkarın ❤❤
Bu nasıl bişey kız. İzliyim dedim komple ekran gittiNe diyeceksin. Kazen calci beni etiketleyerek şarkı paylaştı at onu banla banla banla banlaaaaa mı diyeceksin
Bunu da şuraya bırkayım lazım olur
Seridina beni tatile götürBenim çocuk babasıyla havuzda şu anBiz herhalde ekime kadar buradayız. Eşimin dönmeye hiç niyeti yok Ben zaten izindeyim.
aklını alır aklınıııııııBu nasıl bişey kız. İzliyim dedim komple ekran gitti
Bizim burada da tam gaz devam. Sitede 3 coronali ev var.Öyle yapıyoruz ama korkuyorum ya şu vaka sayıları her gün artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?