Mizahşörler Çıkmazı

Ay inşallah o günler de gelir canım
Geçmiş olsun arkadaşına neyseki sağ salim gelmiş bebiş çok şükür
Çok şükür. Dalga geçiyorlar her şey o ne zaman isterse o zaman oluyor diye
olive_bluto senin arkadaşın ne yaptı? Bebiş geldi mi?
Geldi canımm minicikk tavşan ya resmen daha uykudan gözlerini açamıyor Bezini alıyorlardı beze değil ele kaka yaptı hahahahha
olive_bluto tatlım bebiş gelmiş gözümüz aydın
Nasıl zorluk yaşamadın demi tutarkenannesi nasıl iyi mi?
Tutmadım ki korktum Eline dokundum azıcık Anneyle ilgilendim genelde

Maşallah Allah analı babalı büyütsün
Aminn canımm. Bebek doğdu babası bi ağladı ki Sonra bi şey oluyor hemen elini cebe atıyor babayım ben ben öderim diyor hahahahah. Hemen havaya girdi. Ben senin babanım diyor bebeğe

Aminn canımm. Bebek doğdu babası bi ağladı ki Sonra bi şey oluyor hemen elini cebe atıyor babayım ben ben öderim diyor hahahahah. Hemen havaya girdi. Ben senin babanım diyor bebeğe
o babalık ilk haftaya kadar

o babalık ilk haftaya kadar
Ben de Allah aşkına al şunu diye yalvaracağını düşünüyorum. Hemşire eğitim veriyor bez alma eğitimi Bebeğin babaannesi diyor ki oğlum kız çocuğu sen bakma Baba da diyor ki ben de öğreneyim ben de yapıcam. Şimdilik hevesli ama kızı aradım kaynanadan bayılmış bile Ne yapıp edip kurtarmam lazım

Benim eşim Beni sakın karıştırma diyordu iki günlük bebeğe

ben kv kesinlikle istemedim. Karışmayı seven bir yapısı var. Bazen ne konuştuğunu farketmez bile. Doğumuma bile çağırmadım. Annem ile ablam geldi. 2 Gün annem yanımda kaldı sonra 10 gün kv. o da ara ara. en son cinnet geçirecektim. Aslında kadının bana yaptığı bir şey yoktu ama tahammülüm yoktu kimseye. Sürekli ağlayan meme emmeyen bir bebekti. doğdu emziremedim. daha 1 saatlik bebek dili ile memeyi ittiriyordu
O yüzden aklında bulunsun yanında sadece kendi ailenden biri olsun ya da kimse olmasın

Ben kendi annemi de istemedim. Tek başıma baktım bir ay sonra onlar ziyarete geldiler. Cidden hiçkimseyi çekmek istemiyorsun o an.

Ben kendi annemi de istemedim. Tek başıma baktım bir ay sonra onlar ziyarete geldiler. Cidden hiçkimseyi çekmek istemiyorsun o an.
Annem sakin biridir. Varlığı yokluğu belli olmaz evin içinde. Yemek yaptı önüme verdi . çamaşır yıkadı evi temizledi. Benimle ilgilenmedi yani.
ayy resmen cinnet anı

Benim minnoşta aynen öyleydi canım, biz de çok gülmüştük, sonu fenalık demek ki,şuan da fena gerçi

Benim minnoşta aynen öyleydi canım, biz de çok gülmüştük, sonu fenalık demek ki,şuan da fena gerçi
annem hala söyler durur. O zamandan belliydi böyle olacağı der.
Bak durduğu yerde zıplar asla hareketsiz kalamaz.
sürekli konuşur hiç susmaz. Dinlemezsen beni dinle diye yüzünü yüzüne çevirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…