Mizahşörler Çıkmazı

günaydın birim birim biriiiimmm
Uzun zamandır birinci olmayınca sevince bak
Benim sıpa 6 da 7 de kalkıyor çoğu zaman, elime telefonu almıyorum uykum kaçmasın diye,tekrar uyumasını bekliyorum
Selammm kizlarrr kahvemi aldim geldimmm kimler eslik ederrrr
Afiyyet olsun canım,çay içiyorum ben de
annem hala söyler durur. O zamandan belliydi böyle olacağı der.
Bak durduğu yerde zıplar asla hareketsiz kalamaz.
sürekli konuşur hiç susmaz. Dinlemezsen beni dinle diye yüzünü yüzüne çevirir
Bebekliginden beri çok hareketli canım,kollar bacaklar hiç durmuyor, yuvarlana yuvarlana istediğine ulaşıyor,gözler gel fecir okuyor masaallah
kk birinci noteri
C Calcifer
@_Gulnihal_
M mehlika nur
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Herkesi etiketlemeye bakamadim suan
Burdayiiimm
Tansiyonum düştü gibi bir ara. Ölçtüm ama sıkıntı yok. Halsiz hissediyorum nedense
Aç kaldigin içindir, geçmiş olsun canım,dikkat et,
Ben de cuma spiral taktırdım 4. Gün kansma aşırı arttı, doğumdan sonra adet olmamistim Spiral tetikledi galiba adet oldum ,iki gündür çok fena günde 8 ped dolu dolu , gerisi değil de yine kan depolarım boşalacak diye korkuyorum,
Bugün benim de tansiyonum düştü galiba gözüm karardı

Benim eşim Beni sakın karıştırma diyordu iki günlük bebeğe
Tek başına yapmadın ya töbee
Ay yok daha onunla uğraşamıcam. Dün gözümle gördüm bebeğin ilk mokunu 40 gün saklamak istedi kızın kayınvalidesi bunlarla uğraşamam. Kızkardeşim gelsin isterim. Zaten kavgalıyım daha gelemez evime de.
Tansiyonum düştü gibi bir ara. Ölçtüm ama sıkıntı yok. Halsiz hissediyorum nedense
Canım dikkat et Su iç bolca

bebeği koruduğuna inaniyolar o kakanin kimsenin eline geçmesin maksat

eski kafalı biri belli ki

Bir miskinlik var yine ustmde bugun
Uyuyp dinleneym yemegmi yapayim aksam ustu yuruyuse giderim belki hava serin bugun cok sicak degil gbi .

artık yavaş yavaş soğuyo sanki çayım:)
benim yemeğim yok eve gidip yemek yapcam ben de:) eve alışveriş yapilcak dolap bombos

artık yavaş yavaş soğuyo sanki çayım:)
benim yemeğim yok eve gidip yemek yapcam ben de:) eve alışveriş yapilcak dolap bombos
Yani benmde oyle desem yeri bu hafta pazara cikamadim esim ise gitti aksam gec geldi kizimla da gtmek zor ve skntili oluyor hem sicak hem korona malum .
Buzlukta haslanmis nohutum vardi onu pisiricem insallah

Yani benmde oyle desem yeri bu hafta pazara cikamadim esim ise gitti aksam gec geldi kizimla da gtmek zor ve skntili oluyor hem sicak hem korona malum .
Buzlukta haslanmis nohutum vardi onu pisiricem insallah

bizde zeytin peynir falan da bitti ya. eşim alcam diyo almiyo sorayim işi bittiyse alsın bugün. ben de pazardan ıspanak almıştım börek yaparim belki yarına falan:)

markete ben de çocukla gitmiyorum mümkün mertebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…