Selammm kizlarrr kahvemi aldim geldimmm kimler eslik ederrrr
Sana da afiyet olsn dostumm gunun nasil geciyoyeni yemek yedim. Ben de bir çay alacağım kendime. Afiyet olsun Dostum
Tansiyonum düştü gibi bir ara. Ölçtüm ama sıkıntı yok. Halsiz hissediyorum nedenseSana da afiyet olsn dostumm gunun nasil geciyo
ben edebilirimSelammm kizlarrr kahvemi aldim geldimmm kimler eslik ederrrr
Nedenki uzun sure acmi kaldin naptin dikkat et kendneTansiyonum düştü gibi bir ara. Ölçtüm ama sıkıntı yok. Halsiz hissediyorum nedense
Hosbuldum kuzumm iyiyim cok sukur sen nasilsinn napiyosunben edebilirimhoşgeldin cay nasılsın
süvari kahve içecek birini arıyordumHosbuldum kuzumm iyiyim cok sukur sen nasilsinn napiyosun
Evet açlıktan sanırım sabah kavhvaltıyı geç yaptım. Yapınca da vücut hemen kendini dengelemedi sanırımNedenki uzun sure acmi kaldin naptin dikkat et kendne
geçmiş olsun calcim dikkat etTansiyonum düştü gibi bir ara. Ölçtüm ama sıkıntı yok. Halsiz hissediyorum nedense
Uzun zamandır birinci olmayınca sevince bakgünaydın birim birim biriiiimmm
Afiyyet olsun canım,çay içiyorum ben deSelammm kizlarrr kahvemi aldim geldimmm kimler eslik ederrrr
Bebekliginden beri çok hareketli canım,kollar bacaklar hiç durmuyor, yuvarlana yuvarlana istediğine ulaşıyor,gözler gel fecir okuyor masaallahannem hala söyler durur. O zamandan belliydi böyle olacağı der.
Bak durduğu yerde zıplar asla hareketsiz kalamaz.
sürekli konuşur hiç susmaz. Dinlemezsen beni dinle diye yüzünü yüzüne çevirir
Burdayiiimmkk birinci noteri
C Calcifer
@_Gulnihal_
M mehlika nur
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Herkesi etiketlemeye bakamadim suan
Aç kaldigin içindir, geçmiş olsun canım,dikkat et,Tansiyonum düştü gibi bir ara. Ölçtüm ama sıkıntı yok. Halsiz hissediyorum nedense
süvari kahve içecek birini arıyordum
Tek başına yapmadın ya töbeeBenim eşimBeni sakın karıştırma diyordu iki günlük bebeğe
Ay yok daha onunla uğraşamıcam. Dün gözümle gördüm bebeğin ilk mokunu 40 gün saklamak istedi kızın kayınvalidesi bunlarla uğraşamam. Kızkardeşim gelsin isterim. Zaten kavgalıyım daha gelemez evime de.ben kv kesinlikle istemedim. Karışmayı seven bir yapısı var. Bazen ne konuştuğunu farketmez bile. Doğumuma bile çağırmadım. Annem ile ablam geldi. 2 Gün annem yanımda kaldı sonra 10 gün kv. o da ara ara. en son cinnet geçirecektim. Aslında kadının bana yaptığı bir şey yoktu ama tahammülüm yoktu kimseye. Sürekli ağlayan meme emmeyen bir bebekti. doğdu emziremedim. daha 1 saatlik bebek dili ile memeyi ittiriyordu
O yüzden aklında bulunsun yanında sadece kendi ailenden biri olsun ya da kimse olmasın
Canım dikkat etTansiyonum düştü gibi bir ara. Ölçtüm ama sıkıntı yok. Halsiz hissediyorum nedense
Tek başına yapmadın ya töbee
Ay yok daha onunla uğraşamıcam. Dün gözümle gördüm bebeğin ilk mokunu 40 gün saklamak istedi kızın kayınvalidesi bunlarla uğraşamam. Kızkardeşim gelsin isterim. Zaten kavgalıyım daha gelemez evime de.
Canım dikkat etSu iç bolca
Ohooo coktaaan
Ohooo coktaaan
Okdr uykm geldki hafif sekerleme yapacagm sanirm 1 saattir direniyorum ama
Bir miskinlik var yine ustmde bugunben de şimdi kahve içtim çalışmaya devam çayım
uyu benim yerime de dinlen
Bir miskinlik var yine ustmde bugun
Uyuyp dinleneym yemegmi yapayim aksam ustu yuruyuse giderim belki hava serin bugun cok sicak degil gbi .
Yani benmde oyle desem yeri bu hafta pazara cikamadim esim ise gitti aksam gec geldi kizimla da gtmek zor ve skntili oluyor hem sicak hem korona malum .artık yavaş yavaş soğuyo sanki çayım:)
benim yemeğim yok eve gidip yemek yapcam ben de:) eve alışveriş yapilcak dolap bombos
Yani benmde oyle desem yeri bu hafta pazara cikamadim esim ise gitti aksam gec geldi kizimla da gtmek zor ve skntili oluyor hem sicak hem korona malum .
Buzlukta haslanmis nohutum vardi onu pisiricem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?