Ben markete gidiyorum canim ama pazara kalabalk yerlere gtmekten kaciniyorum .bizde zeytin peynir falan da bitti ya. eşim alcam diyo almiyosorayim işi bittiyse alsın bugün. ben de pazardan ıspanak almıştım börek yaparim belki yarına falan:)
markete ben de çocukla gitmiyorum mümkün mertebe
Ben markete gidiyorum canim ama pazara kalabalk yerlere gtmekten kaciniyorum .
Ispanakli boreek en sevdigimm valla guzel olur yapabilirsen
Samdan sende İstanbul'da atana atana tam yerine atanmışın. Gelmeden söyleseydin ben İstanbul'un en güzel yerlerini söylerdim sanaben de severim ıspanaklı:)
burda markette taze sebze meyve bulmak zor ya. o yüzden en az kişinin oldugu tezgahtan alıp çıktım ben:)
Samdan sende İstanbul'da atana atana tam yerine atanmışın. Gelmeden söyleseydin ben İstanbul'un en güzel yerlerini söylerdim sana
o önemsemediğimiz şeyler hala hayatımızdabebem atandığım yer çalıştığım yerle aynı deelki. eşime demişler orası iyi diye. biz geldik iki gün ev baktik tuttuk taşındık
baktığımız yerlerde bi cadde kadar mahalle çapinda bile değil
bileydim sana danisirdim. ama biz bi sene kalır gideriz dedik dört senedir burdayizo yüzden de onemsememistik çoğu şeyi:)
Öyle bir şey mi varmışbebeği koruduğuna inaniyolar o kakaninkimsenin eline geçmesin maksat
eski kafalı biri belli ki
ben de ilk defa duydumÖyle bir şey mi varmış
o önemsemediğimiz şeyler hala hayatımızda
Öyle bir şey mi varmış
sorma. Her an her yere gidebilirimşansımızı seveyim. senle çok ortak noktamız var calci
benim ne zaman gideceğim belli değil hala. senin de belli değil demi hayatın
sorma. Her an her yere gidebilirim5 yıl sonra neler neler olacaktı oysaki . Neyse en büyük servetimiz çocuklarımız deyip avutuyorum kendimi
Bazen istanbul'u bile terketmek istiyorum. Gidince de özlüyorum
Tedavi ile mi oldubenim de beş yıl önceki hedefimle şu anki halim arasında en ufak bir bağ yok
ben de en azından tedavisi kolay oldu, kreşi iyi diye avunuyorumbebelerim yaşı bile aynı calci yaaaa seninki ekim doğumlu benimki Kasım
ikinciyi düşünüyo musun
Tedavi ile mi oldu
Evet ikinciyi üşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum
İlkini bir gazla yaptım ama ikinci için bilmiyorum yaa. Şartlar oluşsun desem oluşmayacak. Kv işi bıraksın da öyle yapacağım
Görümce hala aynı kafada çünkü ona çocuk emanet edemem
aa hatırladım. Bak o konuda ben de şanslıydım. Kadın doğum uzmanım çok iyiydibeybisi alerjisi vardi benimkinin. devlet hastanesi eve yakındı o yüzden cok rahat gidip geldim. doktoru da çok iyi bi doktordu çok şükür. simdi de kresten çok memnunum:) çocuk odaklı olmaları içimi aşırı rahatlatiyo.
görümce aklım çıktı görünce mi diyosun
kaynanan ne zaman emekli oluyo emekliliği mi bekliyo:) düşün düşün nereye kadar diye sana gaz verem mi
aa hatırladım. Bak o konuda ben de şanslıydım. Kadın doğum uzmanım çok iyiydi
Oğlumun iki doktoru da çok iyiydi ki hala birisiyle devam ediyoruz. İlk doktoru özel muayene açtı 350tl sgk özel sağlık geçmiyor
Görümcem koca sevdasına tutuldu
2 yılı var sanırım gününü doldurmasına. 1 yıl sonra artık düşünürüm. Eşime kalsa çocuk okula başlasın diyor.
Eşim çocuğa karşı çok tahammülsüz bunu daha önce de söylemiştim. şimdi çekildim aralarından artık ne yaparsa yapsın
Çocuk baba bağırdıkça arabayı taşlıyor
Canlarım ne yaparsınızdikkat edin kendinize çok sancılı Bi süreç bu
İyi değilim kuzum. Daralıyorum çok. İlaçlar epeyce sarsıyor. Midem Bi tuhafhoşgeldin reyyanim geçmiş olsundaha iyi misin peki sen
İyi değilim kuzum. Daralıyorum çok. İlaçlar epeyce sarsıyor. Midem Bi tuhaf
çok geçmiş olsun Reyyanım ❤ Nasılsın şimdi?Canlarım ne yaparsınızdikkat edin kendinize çok sancılı Bi süreç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?