Mizahşörler Çıkmazı

Ben markete gidiyorum canim ama pazara kalabalk yerlere gtmekten kaciniyorum .

Ispanakli boreek en sevdigimm valla guzel olur yapabilirsen

Ben markete gidiyorum canim ama pazara kalabalk yerlere gtmekten kaciniyorum .

Ispanakli boreek en sevdigimm valla guzel olur yapabilirsen

ben de severim ıspanaklı:)

burda markette taze sebze meyve bulmak zor ya. o yüzden en az kişinin oldugu tezgahtan alıp çıktım ben:)

ben de severim ıspanaklı:)

burda markette taze sebze meyve bulmak zor ya. o yüzden en az kişinin oldugu tezgahtan alıp çıktım ben:)
Samdan sende İstanbul'da atana atana tam yerine atanmışın. Gelmeden söyleseydin ben İstanbul'un en güzel yerlerini söylerdim sana

Samdan sende İstanbul'da atana atana tam yerine atanmışın. Gelmeden söyleseydin ben İstanbul'un en güzel yerlerini söylerdim sana

bebem atandığım yer çalıştığım yerle aynı deelki. eşime demişler orası iyi diye. biz geldik iki gün ev baktik tuttuk taşındık

baktığımız yerlerde bi cadde kadar mahalle çapinda bile değil

bileydim sana danisirdim. ama biz bi sene kalır gideriz dedik dört senedir burdayiz o yüzden de onemsememistik çoğu şeyi:)

o önemsemediğimiz şeyler hala hayatımızda

şansımızı seveyim. senle çok ortak noktamız var calci

benim ne zaman gideceğim belli değil hala. senin de belli değil demi hayatın
sorma. Her an her yere gidebilirim 5 yıl sonra neler neler olacaktı oysaki . Neyse en büyük servetimiz çocuklarımız deyip avutuyorum kendimi
Bazen istanbul'u bile terketmek istiyorum. Gidince de özlüyorum

sorma. Her an her yere gidebilirim 5 yıl sonra neler neler olacaktı oysaki . Neyse en büyük servetimiz çocuklarımız deyip avutuyorum kendimi
Bazen istanbul'u bile terketmek istiyorum. Gidince de özlüyorum

benim de beş yıl önceki hedefimle şu anki halim arasında en ufak bir bağ yok

ben de en azından tedavisi kolay oldu, kreşi iyi diye avunuyorum bebelerim yaşı bile aynı calci yaaaa seninki ekim doğumlu benimki Kasım

ikinciyi düşünüyo musun

Tedavi ile mi oldu
Evet ikinciyi üşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum
İlkini bir gazla yaptım ama ikinci için bilmiyorum yaa. Şartlar oluşsun desem oluşmayacak. Kv işi bıraksın da öyle yapacağım
Görümce hala aynı kafada çünkü ona çocuk emanet edemem

beybisi alerjisi vardi benimkinin. devlet hastanesi eve yakındı o yüzden cok rahat gidip geldim. doktoru da çok iyi bi doktordu çok şükür. simdi de kresten çok memnunum:) çocuk odaklı olmaları içimi aşırı rahatlatiyo.

görümce aklım çıktı görünce mi diyosun

kaynanan ne zaman emekli oluyo emekliliği mi bekliyo:) düşün düşün nereye kadar diye sana gaz verem mi

aa hatırladım. Bak o konuda ben de şanslıydım. Kadın doğum uzmanım çok iyiydi
Oğlumun iki doktoru da çok iyiydi ki hala birisiyle devam ediyoruz. İlk doktoru özel muayene açtı 350tl sgk özel sağlık geçmiyor
Görümcem koca sevdasına tutuldu

2 yılı var sanırım gününü doldurmasına. 1 yıl sonra artık düşünürüm. Eşime kalsa çocuk okula başlasın diyor.

Eşim çocuğa karşı çok tahammülsüz bunu daha önce de söylemiştim. şimdi çekildim aralarından artık ne yaparsa yapsın
Çocuk baba bağırdıkça arabayı taşlıyor

senin oğlan da az değil heeee. benimkide direk herşeye misilleme yapar

sabah savaş çıkmış evde ne bulduysa atmış yerlere. sabahları frekansımiz tutmuyo diyo eşim al dedim özetin bu işte ben ikinizi birden çekiyorum

alışırlar birbirlerine ya. nereye kadar müdahale edebiliriz ki okulu bekleyene kadar insanın gözü yemez ya ikinciyi o kadar beklese ikimizin de var yaşı az çok

görümcen hala o adamla mi evlenmeye çalışıyo eşin kızdıydi en son demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…