- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Anlamış gibi yapaymm bareGözlere bak fıldır fıldır nasıl anlamazsın
Amin. Seninki de çok büyük ama sizin sanırım. Büyük ev kira olunca sıkıntı. İnşallah bakalım yakın zamanda öyle bir düşüncem yok ama yine de nasipBüyükmüş kuzum bizim ev 150 m2 bide mobilyalarım çok uğraştırıcı hiç ellemek dahi istemiyorum ... Allahım insallah size çok güzel bi ev nasip eder ❤
O başka bir mevzu ona girersek ohooo bugünde ben sana bşey öğrettimDur bakam ben Başka ne tarif vermiştim ahanda buldum tarif değil ama tavuk parçalamayı öğretmiştim
Ben de gıcık olduğunu bildiğim için ona taktırdımEşimin en sevmediği şey perde takmak... İki hamileliğimde de mecburen ondan yardım istedim ikisinde de burnumdan getirdi . Halbuki bir erkek için basit olay. Bak sinirim zıpladı. Gidip yatağında boğasim geldi
Evet canım bizim :)Amin. Seninki de çok büyük ama sizin sanırım. Büyük ev kira olunca sıkıntı. İnşallah bakalım yakın zamanda öyle bir düşüncem yok ama yine de nasip
Neyse yarışmayalımO başka bir mevzu ona girersek ohooo bugünde ben sana bşey öğrettim
Heeeeeee şimdi anladım sus sen He . Sen önce attığım videoya cevap verBeğenmedim ohhhh
Aslında bir ceza olarak düşünmemiştim. BaşarılıBen de gıcık olduğunu bildiğim için ona taktırdım3gün tek takılmanın cezası olduğundan sesi bile çıkmadı.
Kocama bağlanınca vercemHeeeeeee şimdi anladım sus sen He . Sen önce attığım videoya cevap ver
Aaaa senin net azaldı dimi bugündenKocama bağlanınca vercemama gene de cevap vermişim demi niye yazmıyorsun
Buyur yavru kus
Aynen canım,ben bir şey demedim zaten,yemekte falan çok kötü olmuyor,melemende kullanıyorum genelde,Benim esim bisey yapinca istedgm gbu olmasada cok guzel olms gbi davraniyorum cnku bisey desem bidaha okadarinida yapmayacak
Elinden geldgmce yapmis tabi deme onu yapmayanlar suyunu bile kendi almayanlar var ...Aynen canım,ben bir şey demedim zaten,yemekte falan çok kötü olmuyor,melemende kullanıyorum genelde,
Ben yamukluk görmedim,çok güzel olmuş,hele üstündeki şekiller,sanat eseri gibi islemissin,ayyyy şunlara baakkk
çiçeğim ya harika olmuşbirazda bana ayıraydın ya
sütçüüüü sütçünüz geldiiiii gibi oldubozaaaa bozacıııı
ahahahah yarın oku sen bebeğim yeter ki oku
ahahahhaha benimki de felaketti ama şükür hallettim
ya mehlikam sen kalbinin güzelliğinden öyle diyosun baksana yamulmuş yumulmuş bişey olmuş bunbu pasta canım benzememiş mi
ey ey biliyok sen kazandın
ayyyy mehlikam ben denemedim bile niye okunmasın ki
hehhh aslında benim üzerinde gitmem gereken yol bu ama ben yolumu sasırdım bu gece
ama elhanım kaç gündür onlar çıkarmıştı şimdi de ben cıkaram nolmus
yapalım yapalım bende isterim
yarısını bene versene
yok yok ablam olur mu seni meydan okuma etiketlerinden silcem ki kendi karizmam yerle bir olmasın
iyi geceler
arada yaptıklarını çek ilerde lazım olur
Ahanda bak olmuş bileellerine sağlık gevezem ya bu çok güzel olmuş
Azaldı koca beş gün bana bağlandı da :/Aaaa senin net azaldı dimi bugünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?