Mizahşörler Çıkmazı

Büyükmüş kuzum bizim ev 150 m2 bide mobilyalarım çok uğraştırıcı hiç ellemek dahi istemiyorum ... Allahım insallah size çok güzel bi ev nasip eder ❤
Amin. Seninki de çok büyük ama sizin sanırım. Büyük ev kira olunca sıkıntı. İnşallah bakalım yakın zamanda öyle bir düşüncem yok ama yine de nasip

Eşimin en sevmediği şey perde takmak... İki hamileliğimde de mecburen ondan yardım istedim ikisinde de burnumdan getirdi . Halbuki bir erkek için basit olay. Bak sinirim zıpladı. Gidip yatağında boğasim geldi
Ben de gıcık olduğunu bildiğim için ona taktırdım 3gün tek takılmanın cezası olduğundan sesi bile çıkmadı.

Amin. Seninki de çok büyük ama sizin sanırım. Büyük ev kira olunca sıkıntı. İnşallah bakalım yakın zamanda öyle bir düşüncem yok ama yine de nasip
Evet canım bizim :)

Evet ya zordur bizde annemin evindeyken çok kira da kaldık zor gerçekten .. nasip kuzum bilemezsin

Ben yamukluk görmedim,çok güzel olmuş,hele üstündeki şekiller,sanat eseri gibi islemissin,
Ula ben kendimi az buçuk becerikli sanırdım,emme bugün kü meydan okumalari görünce solda sıfır olduğumu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…