Mutlu ettinBen yamukluk görmedim,çok güzel olmuş,hele üstündeki şekiller,sanat eseri gibi islemissin,
Ula ben kendimi az buçuk becerikli sanırdım,emme bugün kü meydan okumalari görünce solda sıfır olduğumu anladım
İyi geceler canımKızlar ben yatıyorum. İyi geceler
Bebekten fırsat bulup yapabilirsem atarım canımMutlu ettin❤
Ya malzeme yoktu ki bi çikolata kalmış dedim onla yapayım sonra karışık bişeyler oldu işte kürdanla çizdim ortaya bu çıktı
oooo sen bi at bakalım marifetlerini ona biz karar verelim
Sanırım ben de yarın tatlı bir şeyler yapacağımBebekten fırsat bulup yapabilirsem atarım canım
Sen neye niyet ettin gülnihalımSanırım ben de yarın tatlı bir şeyler yapacağımgece gece iyi niyetlendim
Bele kreması olan, bele keki yumuşacık olan, yemelik pastamsi şeylereSen neye niyet ettin gülnihalım
Valla benim de canım birkaç gündür kedi dilinden tiramisu istiyor yaaBele kreması olan, bele keki yumuşacık olan, yemelik pastamsi şeylere
Hamarat hatunların yüzünden ağzım sulandı
İnşaallah canımValla benim de canım birkaç gündür kedi dilinden tiramisu istiyor yaa
Sen yap gülnihalım sen de paylaş bizleee
Allahiiim tarif istiyoreeee lutfen paylasEki Görüntüle 2614524
Gecen hafta yaptım
günaydın tatlımGünaydın güzellikler
Hoşgeldin pazar evimize kalbimize hoşgeldin,pazar demek kahve demek sohbet demek
(Korkmayın issirmam doktor az uyusun dedi)
Burda da hava kapalıGüünaydıınnlaarr, herkese güzel pazarlaarr
Burası hiç bahar gelmemişcesine yağmurlubugün
Günaydın güzellikler
Hoşgeldin pazar evimize kalbimize hoşgeldin,pazar demek kahve demek sohbet demek
(Korkmayın issirmam doktor az uyusun dedi)
Serin seriinnBurda da hava kapalı
Hemmen git sıcak bişeyler iç. Nane limon iç. Evde varsa papatya iç. Aman diyim hasta olma zamanı değil nurumSerin seriinn
Ben de sanki günlerdir soğukta kalmışım gibi bi boğaz ağrısı var
Sağol seromHemmen git sıcak bişeyler iç. Nane limon iç. Evde varsa papatya iç. Aman diyim hasta olma zamanı değil nurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?