Gitme şirket seninGeldigim gibi gitsemmi acaba fazla espiri konusu oldu ama
Tabi ya evetGitme şirket senin
Dogrudur kuzumm ya sadece tatlis bi takildim senin islerinde herkesin isi de kendine gore zor mesakkatli bir hayat yolculugu istee ama biz burda o yolda karsimiza cikan zorlklari sohbetmzle brbrmze destegmzle atlatip gulup egleniyoruz ...Ahaha ask olsunsen denk gelmedin ama vardim yani hatta HayatSevinceGuzel canm arkadasim buraya cagirmisti beni bende kutsise kizmistm sen niye etiketlemedin diye hatirlamiyomusun bayadir dedigim ozamanlar vardim sonra tup bebek isleri filan derken topikte takilmaya vaktim.olmadi
teşekkür ederim judyiimm, sıcak bi çay içiyorum şimdii kendime gelirimm :)Ay olmaaa sakıın. Dikkat et kendine. Bu virüs döneminde bağışıklığın düşmesin sakın.
hoşgeldiin seridinaaam :)Ben de geldim ☺
Bizz teeee ben bu siteye üye olduğumdan berii tanışıyoruzz karşiiimmAhaha ask olsunsen denk gelmedin ama vardim yani hatta HayatSevinceGuzel canm arkadasim buraya cagirmisti beni bende kutsise kizmistm sen niye etiketlemedin diye hatirlamiyomusun bayadir dedigim ozamanlar vardim sonra tup bebek isleri filan derken topikte takilmaya vaktim.olmadi
Aynen oyle valla burasi iyisiyle kotusuyle insanlar cikariyo karsimiza.Dogrudur kuzumm ya sadece tatlis bi takildim senin islerinde herkesin isi de kendine gore zor mesakkatli bir hayat yolculugu istee ama biz burda o yolda karsimiza cikan zorlklari sohbetmzle brbrmze destegmzle atlatip gulup egleniyoruz ...
Iyiki varlarrr
Heyt bee yanliz birakma gardaşınıteşekkür ederim judyiimm, sıcak bi çay içiyorum şimdii kendime gelirimm :)
hoşgeldiin seridinaaam :)
Bizz teeee ben bu siteye üye olduğumdan berii tanışıyoruzz karşiiimm
sen gel yasom buraya hep :) ben bu ara pek uğrayamıyorum ama su çok güüzel sok ayağınıHeyt bee yanliz birakma gardaşını
Ufff cay mii canim istedi yaateşekkür ederim judyiimm, sıcak bi çay içiyorum şimdii kendime gelirimm :)
hoşgeldiin seridinaaam :)
Bizz teeee ben bu siteye üye olduğumdan berii tanışıyoruzz karşiiimm
Yanlizliktan bahsediyor halaaa yaaa sakamisin senHeyt bee yanliz birakma gardaşını
iyi yapmışsın çayım valla ben de azıcık hissettiğimde başlamadan hemen içiyorum ağrı kesici mecburen :S ama regl dönemi ilaç da kötü ediyo beni :SUfff cay mii canim istedi yaa
Aksam migren tutacakti da ucundan kiyisindan kurtuldum galba bugun nurrr agrikesici ictm hemen regl de yaklasti ondan da oldu galba
Ahahah deliye bak suyu cok sevmem ama yavastan yavastan alisirimsen gel yasom buraya hep :) ben bu ara pek uğrayamıyorum ama su çok güüzel sok ayağını
Eee sende soguk soguk takildin bana bi gözum korkmadi diiilYanlizliktan bahsediyor halaaa yaaa sakamisin sen
O sansürlü yerde ne yazıyor
Sigara yazıyorO sansürlü yerde ne yazıyor
İyi geceler kimse yok mi
Günaydın sen de erkencisin,Günaydın ☺
Günaydın birim
Şaaamdaaaann nerdesiiin
Uykum vaaaaarrr
Günaydın üüççç üç üç üüüüççççççGünaydın ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?