- 12 Mart 2019
- 16.372
- 35.855
- 598
Bak cok aktif bi insan degilm ama sen bile biliyomuşsunBen de biliyorum seni de burada görmedim sanki. Denkleşemedik demek ki
HoşbuldukBen de geldim ☺
Deelii olmaaAy içim urperdi bian sus kiz
Uzak kalman hataaaaBayadir ugramiyorum buraya sahalara gerimi dönsem ne
Hic kimse etiketlemedi unutulmusum hihDeelii olmaa
Ay gece geceee hic sarmayan konular demi
Daha cok gelsene yanimiza yaaa kim seni etiketledi yoksa kendinmi geldinnn yaramaz kiz gelmiyosun pek
Bukadar sevecen karşilicaginizi bilseydim coktaan gelirdimUzak kalman hataaaa
Sadece 57 mesajın var bu kadar az yazmaya utanmadın mı ?Bukadar sevecen karşilicaginizi bilseydim coktaan gelirdim
Aa askolsunnnBukadar sevecen karşilicaginizi bilseydim coktaan gelirdim
Kizz bu topikte hic denk geldgmi hatirlamiyorum bendeee bakma bayadir yoktum demesineSadece 57 mesajın var bu kadar az yazmaya utanmadın mı ?
Ah hic sorma hic bianlık boşluk diyelimSadece 57 mesajın var bu kadar az yazmaya utanmadın mı ?
Aynen öyle hatta en son bayramımızı mübarek eylemişKizz bu topikte hic denk geldgmi hatirlamiyorum bendeee bakma bayadir yoktum demesine
Bizde hersey delilllerle ispatlii muhasebeciyiz bizzz hesabini gosteremeyecegimiz lafi atmayiz ortaya
Biliyorum canim.biliyorum❤Aa askolsunnn
Bizzz herkesi dostca kucakladikk kucaklariz da her daimm burda hepimizin brbrmze sevgisi , dusuncesine fikrine saygisi var ...
Sende katil bize pisman olmayacagni umuyorum
19 mayis genclik bayramimizi mi acabaaa okadarrr ki hatirlamiyorumAynen öyle hatta en son bayramımızı mübarek eylemiş
Ahaha ask olsunKizz bu topikte hic denk geldgmi hatirlamiyorum bendeee bakma bayadir yoktum demesine
Bizde hersey delilllerle ispatlii muhasebeciyiz bizzz hesabini gosteremeyecegimiz lafi atmayiz ortaya
gel tabikii tatlı kıızz durduğn kabahatttBayadir ugramiyorum buraya sahalara gerimi dönsem ne
RamazanmiAynen öyle hatta en son bayramımızı mübarek eylemiş
Geldigim gibi gitsemmi acaba fazla espiri konusu oldu ama19 mayis genclik bayramimizi mi acabaaa okadarrr ki hatirlamiyorum
Hemde nasiiiilllBüyük boşluk bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?