Oh maşallah ablacımHem de nasıl..
Eki Görüntüle 2677666
Ay canım çektiHem de nasıl..
Eki Görüntüle 2677666
Kizzz cekmesin canin...o kadar da güzel değildi ki...bildiğin ıslaklık ve tuz ...üstüne bir de kum... Geldim de kurudum bir güzel...Ay canım çekti
Nihalim arkadaşlarımla muhabbet etmenin keyfi de bir başka güzel...iyi ki buradayım. Dinlenirken berabermisiz gibi hissediyorum.Dinlen ablammmm ama gel buraya ev işi nasılsa yapılır
Özledik seni
iyiyimm judyim, bi halsizlik geldi nedensee. hiç dikkat etmiyorum ben de kendime, bi gün sıkı hasta oluucam da bakalım :S sen nasılsın napıyosuunn :)Nurum nasılsın canım
Benim şu an en basit tatil bile hayalimdeki tatil.Kizzz cekmesin canin...o kadar da güzel değildi ki...bildiğin ıslaklık ve tuz ...üstüne bir de kum... Geldim de kurudum bir güzel...
Tatlım Rabbim hayalindeki tatili nasip etsin inşallah.
Ay olmaaa sakıın. Dikkat et kendine. Bu virüs döneminde bağışıklığın düşmesin sakın.iyiyimm judyim, bi halsizlik geldi nedensee. hiç dikkat etmiyorum ben de kendime, bi gün sıkı hasta oluucam da bakalım :S sen nasılsın napıyosuunn :)
Hoşgeldin.Bayadir ugramiyorum buraya sahalara gerimi dönsem ne
Okadar baya işteeHoşgeldin.Ne kadar bayadır? Ben seni hiç görmedim
hep yanındayımGeldim kızlar. Biraz moralsiz olsamda bundan sonrası kısmet..inşallah benimde evladım kısmetimde vardır
BuradaElhan abla sayesinde sizlerle tanıştım ve kısa sürede beni aranıza aldınız ve bugün desteklerinizi esirgemediniz
Allah hepinizden razı olsun
Hakkınzı helal edin
C Calcifer unutmadan beni ağlattın diyim sana :)
Canımiyi olmana çok sevindimDaha iyiyim şükür cnm. Sen nasılsın?
Sağol kuzumCanımiyi olmana çok sevindim❤❤ duamdasiniz❤❤
Ben bile hatırlamıyorum seni. Ne zaman geldin ne zaman gittin
Hoşgeldiniz leydimBen de geldim ☺
Iste okadar eskiyim canimBen bile hatırlamıyorum seni. Ne zaman geldin ne zaman gittin
Yasnazi nasill bilirdinizzzzzzIste okadar eskiyim canimtopik kurucusu kutsişim bilir HayatSevinceGuzel bilir yine az cok gulnihal C Cay6 onlarda bilir
Ben de biliyorum seni de burada görmedim sanki. Denkleşemedik demek kiIste okadar eskiyim canimtopik kurucusu kutsişim bilir HayatSevinceGuzel bilir yine az cok gulnihal C Cay6 onlarda bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?