Oynatmaya az kalmış kuzum. İyi dayanmişsin . Doğur da kurtul bir an önce. Şurada ne kaldı ki...biz yanındayız yalnız değilsin kuzum.Benim şu an en basit tatil bile hayalimdeki tatil.Marttan beri evden çıkmıyorum ayda bir kontrole gidiyorum. Çıldırıcam artık evde
Ben nerdeyse marttan beri burdayım. O kadar yaniOkadar baya iştee
Bir değil bol bol iç, ekşi reçellerden varsa vişnedir franboazdır onlardan da ye yanına. Çabuk toparlıyorteşekkür ederim judyiimm, sıcak bi çay içiyorum şimdii kendime gelirimm :)
hoşgeldiin seridinaaam :)
Bizz teeee ben bu siteye üye olduğumdan berii tanışıyoruzz karşiiimm
Tatlım biz tanıştık miOkadar baya iştee
Oynattım artıkOynatmaya az kalmış kuzum. İyi dayanmişsin . Doğur da kurtul bir an önce. Şurada ne kaldı ki...biz yanındayız yalnız değilsin kuzum.
O hayaller gerçekleşecek inşallah. Karnındaki yükü sırtına alırsın öyle gezersin korona da biter yakında... aşı kokuları geliyor arada...Oynattım artık
Ne hayaller kurmuştum karnım burnumda heryeri gezecektim. Kahrolası korona
Günaydın judymin güzel arkadaşıGünaydın herkese
Teşekkür ederim hem yüzü hem kalbi güzel ablammmmGünaydın judymin güzel arkadaşı
Hadi İnşallah ablacığım bitse de kurtulsak,O hayaller gerçekleşecek inşallah. Karnındaki yükü sırtına alırsın öyle gezersin korona da biter yakında... aşı kokuları geliyor arada...
Günaydın canım bugün nasılsın?Günaydın herkese
Çok şükür cnm iyiyimGünaydın canım bugün nasılsın?
Günaydın baloncuğum nasılsın?Günaydın kızlar
Ağrıların hafifledi mi canım? İyiyim bende çok şükürÇok şükür cnm iyiyimsen nasılsın?
Hafifledi cnm inşallahAğrıların hafifledi mi canım? İyiyim bende çok şükür
İçinden kitap isterim ama bak canım çekerAy durun size kitaplığımı gönderiyim. Biraz dağınık ama toplamaya hevesim olmadı öyle de çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?