Tmm varım benn. Hatta okuyorum şimdi böğürtlen kışınıAy evet okudum onu ❤ kafa dağıtmaya birebir kitap. Daha ben de başlamadım beraber başlarız seninle maraton da yaparız :)
Hangi uygulama? Ben de istiyorumTm cnm bende hemen okuyacak gibiyim. Baya kitap var uygulamada
Atıyım kuzum özelden. Belki burdan atınca sıkıntı olur.Hangi uygulama? Ben de istiyorum
Gönder canım. Bissürü kitabım var aslında ama ablamda halamda falan kaldı geri de vermediler.Akşam da ben göndereyim size ❤
Okudun mu canım? Tehlikeli oyunlar da var ordaBenim Tutunamayanlar dikkatimi çekti
Tamam canımAtıyım kuzum özelden. Belki burdan atınca sıkıntı olur.
Sanırım bugün öyle yapcam Judyim, bütün gece hani grip teri olur ya öyle terlemişimBir değil bol bol iç, ekşi reçellerden varsa vişnedir franboazdır onlardan da ye yanına. Çabuk toparlıyor
Yaaa ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum oliveemmmgünaydınn
Güü nayy dın de anneye babaya, günaydın de arkadaşlarınaa günaydın de dünn yaya gülümsesinlerr sanaa diye bebelerimin sabah şarkısını mırıldanarak uyandım. Okullar açılsın artık ya
Aminn Nurumm bi dahaki döneme yetişirsin sen deSanırım bugün öyle yapcam Judyim, bütün gece hani grip teri olur ya öyle terlemişim
Yaaa ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum oliveemmmsağlıklı güzel bi eğitim dönemi olsuunn atanan öğretmenlerimiz kavuşsun yavrucuklarına inşallahhh ❤
Yok abla seni gördum ama seninle hic bi topikte tanismadikTatlım biz tanıştık mi
İnşallahh inşallah kuzucuummAminn Nurumm bi dahaki döneme yetişirsin sen deAnca beraber kanca beraber ❤❤❤
Kızımıza izleriyorduk bunları Türkçe şarkılar öğrensin diyegünaydınn
Güü nayy dın de anneye babaya, günaydın de arkadaşlarınaa günaydın de dünn yaya gülümsesinlerr sanaa diye bebelerimin sabah şarkısını mırıldanarak uyandım. Okullar açılsın artık ya
Okumadım canım. Kışın okuyacağım ağır kitap olduğu için. Tehlikeli oyunlar da var bende ❤Okudun mu canım? Tehlikeli oyunlar da var orda
Bunlar benim dilime bir dolanıyor Nihalim evde çok ciddi bi iş yaparken kendimi "Ormanda bir ayı varmış ayının sırtı kaşınmış, gitmiş bir ağaca yaslanmış; bir o yana bir bu yana sallanmış" vs şarkılar söylerken buluyorumKızımıza izleriyorduk bunları Türkçe şarkılar öğrensin diye
Ay terle vücudundan çıksın tüm grip mikropları canım benim.Sanırım bugün öyle yapcam Judyim, bütün gece hani grip teri olur ya öyle terlemişim
Yaaa ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum oliveemmmsağlıklı güzel bi eğitim dönemi olsuunn atanan öğretmenlerimiz kavuşsun yavrucuklarına inşallahhh ❤
İkisini de yarıya kadar okudum albayımOkumadım canım. Kışın okuyacağım ağır kitap olduğu için. Tehlikeli oyunlar da var bende ❤
Vaaay benide unutmamışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?