- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Erkek olursa cazgır kv, kız olursa idare eden Kv olacağız
Çok yoruluyorum Samdanım. Bu yeni nesil çok fena. Akıl küpü resmenlaflara bak laflaraçok tatlı çok akıllı yaa maşallah Süphan Allah
Ha erkek annesi olmak bunu gerektirdiğinden biz şu an illallah diyoruzErkek olursa cazgır kv, kız olursa idare eden Kv olacağız
Bari benim de oğlum olsun da hayattan verdiklerimi alabileyim shhshshgsgavahayattaki şansımız erkek anası olmakmis baksana
Çok yoruluyorum Samdanım. Bu yeni nesil çok fena. Akıl küpü resmen
Bari benim de oğlum olsun da hayattan verdiklerimi alabileyim shhshshgsgava
Anneeüü bak bunu balkonfan atınca nası ses yapıyooo ciyuvvvaynen öyleler ya
ben de yoruluyorum calcim yetmiyy enercim:) o da yetmediği yerde evde ne bulursa fırlatıyo
İlk bi kaç yıl ağlama numarası ve süper mağdurum hamlesiyle belki görürüz de sonra ı ıhşimdiki gelinler biziz bizden sonrasını da hesap et zeytinom
valla oğlanların yüzünü göremeyiz
Anneeüü bak bunu balkonfan atınca nası ses yapıyooo ciyuvvv
İlk bi kaç yıl ağlama numarası ve süper mağdurum hamlesiyle belki görürüz de sonra ı ıh
O fırlatma huyuna sinir oluyorum. Ya bir de tv fırlatıyor uyuz. Dün eşime müdahale etmedim zor tuttum kendimi ama en sonunda sinirlendim. Babaanneye gittik. Arabada topu var illa alacağım diyor. Babası tutmuş çekiyor topu elinden hem kızıyor hem çekiyor ama. Baktım kötüye gidiyor oğlumu ikna ettim hemen. eve çıktık yemek yedik ben masadayım bir bağırtı baktım çocuğa bağırıyor. Bende şalter attı. Neymiş ayağına basmışaynen öyleler ya
ben de yoruluyorum calcim yetmiyy enercim:) o da yetmediği yerde evde ne bulursa fırlatıyo
ne balkonu zeytinom bizimki vestiyeri salona mutfağı koridora yigiyo, salonu da koridara
bide "ben de artık evi dağıtırım işte hihhh" diye diye yapıyo. bi bakiyom ev tımarhaneye dönmüş
yemezler simdikiler yiyo o numarayı zeytinom. ben deyim bizim iş yaş
Nasırı filan yoksa 3 yaşındaki bebenin ayağından ne olcak calcimO fırlatma huyuna sinir oluyorum. Ya bir de tv fırlatıyor uyuz. Dün eşime müdahale etmedim zor tuttum kendimi ama en sonunda sinirlendim. Babaanneye gittik. Arabada topu var illa alacağım diyor. Babası tutmuş çekiyor topu elinden hem kızıyor hem çekiyor ama. Baktım kötüye gidiyor oğlumu ikna ettim hemen. eve çıktık yemek yedik ben masadayım bir bağırtı baktım çocuğa bağırıyor. Bende şalter attı. Neymiş ayağına basmışeşime kızdım sonra da oğluma kızdım.
Ömrümü yediler ömrümü. Adam 3 yaşındaki çocukla çocuk oluyor ya
benim eşim de çocuk gibi. Karşındakinin bebek olduğunu idrak edemiyor malesef. Yaşıtı gibi davranıyor çocuğaNasırı filan yoksa 3 yaşındaki bebenin ayağından ne olcak calcimBaşka şeye kızıp ondan mı çıkardı ki acaba
İnşallah öğrencilerinlr birlikte söylersiniz. Nereye atandin belli oldu muBunlar benim dilime bir dolanıyor Nihalim evde çok ciddi bi iş yaparken kendimi "Ormanda bir ayı varmış ayının sırtı kaşınmış, gitmiş bir ağaca yaslanmış; bir o yana bir bu yana sallanmış" vs şarkılar söylerken buluyorumEşim gülünce ayılıyorum.
Öğrensin canımm dil gelişimleri için çocuk şarkıları, tekerlemeler, şiirler, bilmeceler vs çok önemli ❤❤❤❤
Erkeklerin genelinde sabır yok. Eşin her sözü dinliyor mu ki ondan bunu bekliyorbenim eşim de çocuk gibi. Karşındakinin bebek olduğunu idrak edemiyor malesef. Yaşıtı gibi davranıyor çocuğa
İstiyor ki söz dinlesin. Ama kızarak tam tersini yapıyor. Onun kızdığı her şeyi yapıyor. Benim söylediklerimi tekrarlamıyor.
Yani aslında 2 tane çocuk büyütüyorum. O yüzden 3. düşünmüyorum
ya benden de her defasında azarı yiyor yine de çekinmeden çocuğa sarıyorErkeklerin genelinde sabır yok. Eşin her sözü dinliyor mu ki ondan bunu bekliyorÇok ayıp cık cık cık göz belertme
28inde seçicez 1 eylülde belli olacak Nihalim. Ya ben çocukları oturtan değil kudurtan bi öğretmenim. Söyleriz, dans ederiz, yuvarlanırız ohoooİnşallah öğrencilerinlr birlikte söylersiniz. Nereye atandin belli oldu mu
Kaç yaşındasın senn diye sor bi Calcimya benden de her defasında azarı yiyor yine de çekinmeden çocuğa sarıyor
Ben de öyle. Birlikte Orhan Veli'nin doğumgününü kutlarız28inde seçicez 1 eylülde belli olacak Nihalim. Ya ben çocukları oturtan değil kudurtan bi öğretmenim. Söyleriz, dans ederiz, yuvarlanırız ohooohele bi açıklansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?