Mizahşörler Çıkmazı

Erkek olursa cazgır kv, kız olursa idare eden Kv olacağız
Ha erkek annesi olmak bunu gerektirdiğinden biz şu an illallah diyoruz Tühh. Doğa kanununa karşı koyulmaz. Boşuna direnip yıpranmışız. Koyverelim kendimizi ağzımıza tükürsünler madem. Çünkü öyle gerekli

aynen öyleler ya
ben de yoruluyorum calcim yetmiyy enercim:) o da yetmediği yerde evde ne bulursa fırlatıyo
Anneeüü bak bunu balkonfan atınca nası ses yapıyooo ciyuvvv
şimdiki gelinler biziz bizden sonrasını da hesap et zeytinom
valla oğlanların yüzünü göremeyiz
İlk bi kaç yıl ağlama numarası ve süper mağdurum hamlesiyle belki görürüz de sonra ı ıh

Anneeüü bak bunu balkonfan atınca nası ses yapıyooo ciyuvvv

İlk bi kaç yıl ağlama numarası ve süper mağdurum hamlesiyle belki görürüz de sonra ı ıh

ne balkonu zeytinom bizimki vestiyeri salona mutfağı koridora yigiyo, salonu da koridara

bide "ben de artık evi dağıtırım işte hihhh" diye diye yapıyo. bi bakiyom ev tımarhaneye dönmüş

yemezler simdikiler yiyo o numarayı zeytinom. ben deyim bizim iş yaş

aynen öyleler ya
ben de yoruluyorum calcim yetmiyy enercim:) o da yetmediği yerde evde ne bulursa fırlatıyo
O fırlatma huyuna sinir oluyorum. Ya bir de tv fırlatıyor uyuz. Dün eşime müdahale etmedim zor tuttum kendimi ama en sonunda sinirlendim. Babaanneye gittik. Arabada topu var illa alacağım diyor. Babası tutmuş çekiyor topu elinden hem kızıyor hem çekiyor ama. Baktım kötüye gidiyor oğlumu ikna ettim hemen. eve çıktık yemek yedik ben masadayım bir bağırtı baktım çocuğa bağırıyor. Bende şalter attı. Neymiş ayağına basmış eşime kızdım sonra da oğluma kızdım.
Ömrümü yediler ömrümü. Adam 3 yaşındaki çocukla çocuk oluyor ya

İlgi istiyor bariz Dağıtmasın diye ilgileneceksin ya da kızarken yine ilgileneceksin çözmüş

Olsun onlar mutlu olsun da beni görmeseler de olur diye ağlasam blöf yapsam

Nasırı filan yoksa 3 yaşındaki bebenin ayağından ne olcak calcim Başka şeye kızıp ondan mı çıkardı ki acaba

Nasırı filan yoksa 3 yaşındaki bebenin ayağından ne olcak calcim Başka şeye kızıp ondan mı çıkardı ki acaba
benim eşim de çocuk gibi. Karşındakinin bebek olduğunu idrak edemiyor malesef. Yaşıtı gibi davranıyor çocuğa
İstiyor ki söz dinlesin. Ama kızarak tam tersini yapıyor. Onun kızdığı her şeyi yapıyor. Benim söylediklerimi tekrarlamıyor.
Yani aslında 2 tane çocuk büyütüyorum. O yüzden 3. düşünmüyorum

İnşallah öğrencilerinlr birlikte söylersiniz. Nereye atandin belli oldu mu

Erkeklerin genelinde sabır yok. Eşin her sözü dinliyor mu ki ondan bunu bekliyor Çok ayıp cık cık cık göz belertme

İnşallah öğrencilerinlr birlikte söylersiniz. Nereye atandin belli oldu mu
28inde seçicez 1 eylülde belli olacak Nihalim. Ya ben çocukları oturtan değil kudurtan bi öğretmenim. Söyleriz, dans ederiz, yuvarlanırız ohooo hele bi açıklansın...

28inde seçicez 1 eylülde belli olacak Nihalim. Ya ben çocukları oturtan değil kudurtan bi öğretmenim. Söyleriz, dans ederiz, yuvarlanırız ohooo hele bi açıklansın...
Ben de öyle. Birlikte Orhan Veli'nin doğumgününü kutlarız yazar şair mi biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…