Mizahşörler Çıkmazı

Hava bi serin bi sıcak oluyo olivem birkaç gündür. Ben de dikkat etmedim pek evde karşılıklı açık kapı pencere. Ondan kötü oldum sanırım biraz
Atlet önemli Nurumm, terliklerini de giy hep. Çok geçmiş olsun çabucak toparlan inşallah

Benimkinin söylediği şarkı

İkisini de yarıya kadar okudum albayım devam edicem ama şu an bebekle ilgili kitaplar okumak istiyorum
Bebekle ilgili hiç okumadım ama ben çok doğalcıydım bu konuda. Hatta bir arkadaşım bana kitap vermişti doğal doğum diye. Onu okuduktan sonra çok rahatlamıştım. Doğumun çok normal bir şey olduğu aslında hastanelerin bile uygun ortam olmadığını ( zorunlu haller dışına) öğrenmiştim. Doğum çok doğal bir süreç kendini kasıp bu süreci baltalamamak gerekli

Hey Allahım yarabbim devir tersine döndü Bak o saçlıyı yicem. Büyüyüp de küçülmüş
Ben çok severim bunu arabada da dinleriz neyse bu şarkı bitti bizimki arkadan bir şeyler diyor. Ne diyorsun oğlum dedim. Anne Kazılı Kuyum aç dedi. Baktım söylüyor
Saçlarım şekil önümden çekil

Ben çok severim bunu arabada da dinleriz neyse bu şarkı bitti bizimki arkadan bir şeyler diyor. Ne diyorsun oğlum dedim. Anne Kazılı Kuyum aç dedi. Baktım söylüyor
Saçlarım şekil önümden çekil
söyler o bak ben sana söyleyeyim başedemeyeceksiniz sorduğu sorularla. Ders çalışmak zorunda bırakacak sizi

söyler o bak ben sana söyleyeyim başedemeyeceksiniz sorduğu sorularla. Ders çalışmak zorunda bırakacak sizi
Başedemiyoruz ki zaten geçen öğretmeniyle konuştum. Öğretmenini sıkan bir çocuk değil sadece hareketli ve çok soru soruyor dedi. Mümkün olduğunca sorularına net cevaplar verin dedi. Benim oğlum sorduğu sorulara net cevap alınca susuyor yoksa sormaya devamke
Bir de ilk ne cevap verdiysen onu doğru kabul ediyor ve asla onu değiştirmiyor

Doğru bi tanedir, dil sürçmesi diye bir şey yoktur bilinçaltı ve kıvırma vardır. İlk söylediğin her zaman doğrudur. Ben cevabımı aldım konu kapandı. Noktaaa diyor yani karizmasını yediğim

İyi yapıyor. Çocuk diye çok geçiştiriliyor yuvarlak cevaplarla minnoşlar Ben de bilsem ki akşama kadar ağlayacak yine de gerçeği söylerim, sonra sakinleşmesine yardım ederim. Bilsem ki peşine bir sürü şey daha merak edecek net cevap veririm geçiştirmem. Çocuk önemsendiğini ya da geçiştirildiğini vallahi anlıyor. O yüzden muhatap olduğu yetişkinlerin tavrı çok önemli. Öğretmeninizle iyi anlaşmanız çok kıymetli bir şey.

Evet öğretmenimiz çok iyi. Bu konuda şanslıyız. İşe ara verdiğimde tekrar iş başı yapınca eve gelince çok yoruluyordum. Onunla fazla ilgilenemiyor dinlenmeye çalışıyordum. Bir gün ellerinin arasına yüzümü aldı " anne beni dinle gözlerime bak, benimle ilgilen " dedi.

Ah calcim iflah olmaz bir centilmen ve romantik yetiştiriyorsun bak

laflara bak laflara çok tatlı çok akıllı yaa maşallah Süphan Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…