Mizahşörler Çıkmazı

Çok tecrübesizim bilgi edinmek açısından okumayı düşünüyorum. Ama bende doğallıktan yanayım herşeyi aman kitaptaki gibi olsun diye yapmam. Bazıları doğum videoları izliyor ben yapamam içim almaz psikolojim bozulur o yüzden doğumu ve doğumdan sonraki süreci okuyarak bilgi edinmek istiyorum canım. Bi kitap bulup indirdim e kitaptan. Bakalım faydalı bilgiler var mı

İnşallah ablacım. Sen nasılsın? Nerelerdesin bir süre göremedim seni. Özledim
Canım eşimin kızı korona sebebiyle evde çok sıkılmış ona sürpriz tatil ayarladık beraber Ayvalık' a gittik . 10 gün kalıp döndük...çok sevmem denizi ama onların hatrina gezdim ben de.. tatilde bitirdim cigabaytlarimi giremedim yoksa anbean takilirdim size...sağlık iyi yaşıyoruz işte...sende gelişmeler var mı...

İşte fark bu..
Calcim noktayı koydu

Niye judim bak calcinin gözü farklı yere gitmiş
Bence var bende bir psikopatlık
Piskolojisi sağlam bir ben varım şu an. Çünkü tatilde çok iyi dinlendim. Tatilden önce büyük ihtimalle ben de o kitabı görürdüm

Oh ne iyi etmişsiniz ablacım ❤❤ iyi gelmiştir sana da. Ben de eşimle küçük bi kaçamak yaptım arayı düzelttik ailesiyle görüşmeme kararı aldık

Oh ne iyi etmişsiniz ablacım ❤❤ iyi gelmiştir sana da. Ben de eşimle küçük bi kaçamak yaptım arayı düzelttik ailesiyle görüşmeme kararı aldık
Herkes iyi olsun evinde olsun...
Çok sevindim tatlım. Hep huzurlu olun inşallah. Bazı şeyleri de duyma...sözleri kaldırıp indirme kulağına gelse de boş ver tamam mı...

Herkes iyi olsun evinde olsun...
Çok sevindim tatlım. Hep huzurlu olun inşallah. Bazı şeyleri de duyma...sözleri kaldırıp indirme kulağına gelse de boş ver tamam mı...
Tamam abla ne söylerlerse söylesinler beni aramasınlar rahatsız etmesinler de zaten benim baba evimde bile noldu kızım bi yanlış anlaşılma olmuştur diye aramayan insanları görmek de duymak da istemiyorum. Haklarında bir şey merak etmem araştırmam, kulağıma gelse de ne halleri varsa görsünler der geçerim. Herkes kendi yuvasıyla ilgilensin teşekkür ederim ablacım, aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…