- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Ben de öyle. Birlikte Orhan Veli'nin doğumgününü kutlarızyazar şair mi biter
Ahhhh Allah sahidim dün buraya girdim kalbimden geçtin dedim yazayım sonra kaldı öyle demek ki kalp kalbe karşıymış
Çok tecrübesizim bilgi edinmek açısından okumayı düşünüyorum. Ama bende doğallıktan yanayım herşeyi aman kitaptaki gibi olsun diye yapmam. Bazıları doğum videoları izliyor ben yapamam içim almaz psikolojim bozulur o yüzden doğumu ve doğumdan sonraki süreci okuyarak bilgi edinmek istiyorum canım. Bi kitap bulup indirdim e kitaptan. Bakalım faydalı bilgiler var mıBebekle ilgili hiç okumadım ama ben çok doğalcıydım bu konuda. Hatta bir arkadaşım bana kitap vermişti doğal doğum diye. Onu okuduktan sonra çok rahatlamıştım. Doğumun çok normal bir şey olduğu aslında hastanelerin bile uygun ortam olmadığını ( zorunlu haller dışına) öğrenmiştim. Doğum çok doğal bir süreç kendini kasıp bu süreci baltalamamak gerekli
Ay ağırlık deme kuzum ya 7.ayıma girdim şimdiden böyleyim 9.ayda nasıl olucam diye düşünüyorum kara karaÖyle yapcam kuzucumm teşekkür ederim
Nasıl gidiyor hamilelik ağırlaaştın mıı :)
İşte fark bu..Benim Tutunamayanlar dikkatimi çekti
Niye judim bak calcinin gözü farklı yere gitmiştam ortada ve büyükçe yazılmış ondan dikkatini çekmiştir kız
Canım eşimin kızı korona sebebiyle evde çok sıkılmış ona sürpriz tatil ayarladık beraber Ayvalık' a gittik . 10 gün kalıp döndük...çok sevmem denizi ama onların hatrina gezdim ben de.. tatilde bitirdim cigabaytlarimi giremedim yoksa anbean takilirdim size...sağlık iyi yaşıyoruz işte...sende gelişmeler var mı...İnşallah ablacım. Sen nasılsın? Nerelerdesin bir süre göremedim seni. Özledim
Orda kenarlarla " bir psikiyatristin gizli defteri" kitabı var o da senlik o zamanİşte fark bu..
Calcim noktayı koydu
Niye judim bak calcinin gözü farklı yere gitmiş
Bence var bende bir psikopatlık
Bana aklımı kaçırttıracaksınOrda kenarlarla " bir psikiyatristin gizli defteri" kitabı var o da senlik o zaman
ahahaha bak bu çok iyiydi
Sen gene iyisin ben olsam dikkatim paranoyayı çekerdiBana aklımı kaçırttıracaksın
Piskolojisi sağlam bir ben varım şu an. Çünkü tatilde çok iyi dinlendim. Tatilden önce büyük ihtimalle ben de o kitabı görürdümİşte fark bu..
Calcim noktayı koydu
Niye judim bak calcinin gözü farklı yere gitmiş
Bence var bende bir psikopatlık
Oh ne iyi etmişsiniz ablacım ❤❤ iyi gelmiştir sana da. Ben de eşimle küçük bi kaçamak yaptım arayı düzelttik ailesiyle görüşmeme kararı aldıkCanım eşimin kızı korona sebebiyle evde çok sıkılmış ona sürpriz tatil ayarladık beraber Ayvalık' a gittik . 10 gün kalıp döndük...çok sevmem denizi ama onların hatrina gezdim ben de.. tatilde bitirdim cigabaytlarimi giremedim yoksa anbean takilirdim size...sağlık iyi yaşıyoruz işte...sende gelişmeler var mı...
Herkes iyi olsun evinde olsun...Oh ne iyi etmişsiniz ablacım ❤❤ iyi gelmiştir sana da. Ben de eşimle küçük bi kaçamak yaptım arayı düzelttik ailesiyle görüşmeme kararı aldık
Tamam abla ne söylerlerse söylesinler beni aramasınlar rahatsız etmesinler deHerkes iyi olsun evinde olsun...
Çok sevindim tatlım. Hep huzurlu olun inşallah. Bazı şeyleri de duyma...sözleri kaldırıp indirme kulağına gelse de boş ver tamam mı...
ne yemeği bu saatte hemdeNapıyosunuz kızlar yemek saatimi herkeste
Yapma saati yeme degilne yemeği bu saatte hemde
Daha iyiydim cnm aslında ama şuan Bi daralma ve baş ağrısı başladıMehfam cnm nasil oldun durumun nasil. Arada bilgilendir bizi
biri benim yerime de yapsın. Bugün evde yemek yok. eve gidince daha yemek yapacağımYapma saati yeme degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?