Ne demek canıminşallahh inşallahh Judyiimm, evet o da doğru. Teşekkür ederiimm :)
hahahNe demek canımama alıcam ifadeni bi gün merak ediyorum enişteyi
yaa yiyeceem seni pötitoonasıl kabul ettin gerçekten :)
Aslında aile önemli eğer çok otoriter olursa genelde o yaşlarda evden kaçış gibi görülüyo üniversite :)
Hamilelik beni iyice meraklı yaptı canım idare ethahahtamam judyimm :)
çok haklısın samdanım :) hepimiz öyleydik ki :) benim gidebileceğim en fazla mesafe buydu mesela :)benim tercih yaptığım gün geldi babam. burda evden okula okuldan eve rahatin bozulmadan okursun. sen yine istediğin yeri yaz gitmek istersen git dedi. ama Ankara'daki en kötü bölüm başka şehirde okuyacağın bölümden iyidir dedi. biz seni kendi haline bırakalim baskı altında hissetme ne istersen onu yap dedi çıktı kapıyı kapattı.
sonra ben de ankarayi siraladim komple
benim ailem tercihlerime saygı duyardı baskı yaptıkları konular da vardı ama yaşadığım yerde baskı altında olmayan yoktu kinormalin seçecek kadar kozmopolit yerde yasamiyoduk nurum
yok judyimm sorabillirsinn :))Hamilelik beni iyice meraklı yaptı canım idare et
çok haklısın samdanım :) hepimiz öyleydik ki :) benim gidebileceğim en fazla mesafe buydu mesela :)
Eskişehir'de nereyi yazacaktın gitseydin hangi bölüümü :)
yok judyimm sorabillirsinn :))
Çok geçmiş olsun canım tekrardan,Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşturur inşaallah kimseye bulaşmadanBöyle Bi baş ağrısı ve daralma var kuzum. Biraz da garip Bi hüzün.. Üzgünlü Bi haldeyim. TV başka odada. Benim odamda bişey yok. Tlfda kitap okuyorum. Başka odaya gitmiyorum korkumdan anne babama bulaşır diye. Öyle işte...
Bildirim gelmemiş
Çok havalı bölümler değil mii, Ankarada kamu yönetimi filan :) hep dikkatimi çekmiştir :)maliye yazcaktim
hayalim maliye okumakti. en yakın bölüm kamu yönetimi diye kamu okudum ankarada:)
ankarada maliyeye yetmedi puanim
Güünaydııınnn, gece bayılıp kalanlar sıraya girsinnasıl uyumuşumm
Bak ona katılırım baloncukum her sıraya uygun bi halim varbayılmadım ama psikolojisi bozuk olanlar sıraya girsin dersen
başı çekerim
bu arada heycanlandırmak gibi olmasınBak ona katılırım baloncukum her sıraya uygun bi halim varben de çok normal sayılmam
İnan çok değişiğim ya baloncukum, bir an önce bitsin istiyorum, bir senedir artık yorgunumm, heyecanlıyım daa azıcık :)bu arada heycanlandırmak gibi olmasın
nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?