Mizahşörler Çıkmazı

Siz olmuşsunuz bence evlenin

Ay evet sizin meslekler çok sıkıntılı izin konusunda.

çok ağlayıp isyan edesim var işime su an ama kuyrugumu dik tutup aglamicam seri
senin eşin de mi akademisyen:)

yoo gayet zekisin sen samdanım maşallahh :) çokta pratiksin :)

Ankara'da yaşasaydım ben de okuyabilirdim ama burda istemezdim açıkçası :)

teşekkür ederim nurum

ben Eskişehir istiyodum istediğim bölüme puanim da yetiyodu. babam gitme boşver dedi gitmedim

ne kadar da tatlı bi kabullenişş Eskişehir de tam okunacak yer ama samdanım :)
Ben de Hatay'da okuyacaktım sözde tabi kendi kafamn içindeydi sadece, başka yere gittim

Eşim çok fıttır zeka bir tiptir. Bakış açısı farklı gerçekten ama ben alıştım.

aynen tanım olarak bu ben severim ama benim de bakış açım ortalamaya uymaz genelde o yüzden severim mühendisleri iyi anlasirim:)

aramızda avukat yoksa söyleyim ben avukat sevmiyom pek

ne kadar da tatlı bi kabullenişş Eskişehir de tam okunacak yer ama samdanım :)
Ben de Hatay'da okuyacaktım sözde tabi kendi kafamn içindeydi sadece, başka yere gittim

kız pawlowun köpeği bir ben iki o kadar itaatkardim ben

Eskişehire gitcem diye kendi kendime gaza gelip calistiydim son iki ay herkes eksiğim gözüyle bakiyo başka şehirde yaşamadım öğrenciliği diye

bilmiyorum ki canım bazen ben hiç anlayış gösteremiyorum bazen benmki değişik oluyo. Dediğin gibi uzaklıktan da olabilir :S İnşallah öyle olur
Canım birliktelik uzun olunca tartışmalar da sıklaşıyor. Özlemden gerginleşiyor ortam, daha sık görmek istiyorsun normal görüşmeler yetmiyor. Ben benimkinden bilirim evliliğe yakın birbirimizi çok yedik bitirdik. Ama evlendikten sonra düzeliyor canım inşallah sizin de öyle olur

kız pawlowun köpeği bir ben iki o kadar itaatkardim ben

Eskişehire gitcem diye kendi kendime gaza gelip calistiydim son iki ay herkes eksiğim gözüyle bakiyo başka şehirde yaşamadım öğrenciliği diye
yaa yiyeceem seni pötitoo nasıl kabul ettin gerçekten :)

Aslında aile önemli eğer çok otoriter olursa genelde o yaşlarda evden kaçış gibi görülüyo üniversite :)

Gizlaaaaa ben geldm napiyosunuz 10 syf konusmussunux bakamicimmm onemli bisi varsa ozet gecen olursa sukranlarimi sunarim efemmm

Hicri yilbasinizin mubarek olmasni dilerim bu arada Rabbim hangimizin ne istegi varsa hayirlisiyla nasip etsin insallah

inşallahh inşallahh Judyiimm, evet o da doğru. Teşekkür ederiimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…