Siz olmuşsunuz bence evleninkızıyorum küsüyoruz konuşmuyorruz konuşunca tartışıyoruz gün sonunda yine yelkenler suya iniyo. Sonra soğuk savaş çıkıyobayraklar çekiliyo, karşılıklı savaş aletleri ortaya çıkıyo yani özetlemeye çalıştım judyim durum bu
Bir sorun çıkmazsa ekime kadar buradayız. Sonra döneriz artık.
Sen memurdun değil mi? Eşin ne iş yapıyor?ayyy bizim yerimize de tadını çıkar canım yabugün çok sorguladim eşimle nesleklerimizi
Sen memurdun değil mi? Eşin ne iş yapıyor?
Ay evet sizin meslekler çok sıkıntılı izin konusunda.birimiz polis birimiz maliyecien moktan memurluklar izinleri çalışmaları hep bi bozuk sıkıntılı
yoo gayet zekisin sen samdanım maşallahh :) çokta pratiksin :)benim aklım çok hinlige basmaz ama çok zeki gecinirim nurum
bi ben mi okudum evden okula okuldan eve ya
biz böyle aynı eve girsek kan çıkmaz mı judyimmSiz olmuşsunuz bence evlenin
Hepsi ayrı kalmaktan bunlarınbiz böyle aynı eve girsek kan çıkmaz mı judyimm
Ay evet sizin meslekler çok sıkıntılı izin konusunda.
yoo gayet zekisin sen samdanım maşallahh :) çokta pratiksin :)
Ankara'da yaşasaydım ben de okuyabilirdim ama burda istemezdim açıkçası :)
Benim eşim mühendisçok ağlayıp isyan edesim var işime su anama kuyrugumu dik tutup aglamicam seri
senin eşin de mi akademisyen:)
teşekkür ederim nurum
ben Eskişehir istiyodumistediğim bölüme puanim da yetiyodu. babam gitme boşver dedi gitmedim
Benim eşim mühendis ☺
bilmiyorum ki canım bazen ben hiç anlayış gösteremiyorum bazen benmki değişik oluyo. Dediğin gibi uzaklıktan da olabilir :S İnşallah öyle olurHepsi ayrı kalmaktan bunlarınkan çıkmaz aksine savaş biter
Eşim çok fıttır zeka bir tiptir.mühendisler azcik çatlak ama çok tatlı oluyoeşin de öyle mi yoksa normal mi
ne kadar da tatlı bi kabullenişşçok ağlayıp isyan edesim var işime su anama kuyrugumu dik tutup aglamicam seri
senin eşin de mi akademisyen:)
teşekkür ederim nurum
ben Eskişehir istiyodumistediğim bölüme puanim da yetiyodu. babam gitme boşver dedi gitmedim
Eşim çok fıttır zeka bir tiptir.Bakış açısı farklı gerçekten ama ben alıştım.
ne kadar da tatlı bi kabullenişşEskişehir de tam okunacak yer ama samdanım :)
Ben de Hatay'da okuyacaktım sözdetabi kendi kafamn içindeydi sadece, başka yere gittim
Canım birliktelik uzun olunca tartışmalar da sıklaşıyor. Özlemden gerginleşiyor ortam, daha sık görmek istiyorsun normal görüşmeler yetmiyor. Ben benimkinden bilirim evliliğe yakın birbirimizi çok yedik bitirdik. Ama evlendikten sonra düzeliyor canımbilmiyorum ki canım bazen ben hiç anlayış gösteremiyorum bazen benmki değişik oluyo. Dediğin gibi uzaklıktan da olabilir :S İnşallah öyle olur
yaa yiyeceem seni pötitookız pawlowun köpeği bir ben ikio kadar itaatkardim ben
Eskişehire gitcem diye kendi kendime gaza gelip calistiydim son iki ayherkes eksiğim gözüyle bakiyo başka şehirde yaşamadım öğrenciliği diye
inşallahh inşallahh Judyiimm, evet o da doğru. Teşekkür ederiimm :)Canım birliktelik uzun olunca tartışmalar da sıklaşıyor. Özlemden gerginleşiyor ortam, daha sık görmek istiyorsun normal görüşmeler yetmiyor. Ben benimkinden bilirim evliliğe yakın birbirimizi çok yedik bitirdik. Ama evlendikten sonra düzeliyor canıminşallah sizin de öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?