Bide bu yaşıma kadar hiç göbeğim yoktu en ufak bile. Şu an anıden balkon gibi fırladı elim karnımda 9 aylık gibi dolaşıyorum evdeHamile göbeği kadar olmasa da şuan azıcık göbeğinden kurtulmaya çalışan biri olarak seni çok iyi anlıyorumyarım kilo fazlada bile nefes alamıyorum kii benn kontrole gidebildn mi judyim
cidden miiben de girsek de kalacaksam kalsam diye bakardim
aklım hiç basmiyomus benim haaaa. rapor alıp sınava girmek falan iyi fikirmisbir kez yapmayı birak bir kez aklıma dahi gelmedi
Yerim ki onun parmakınıBide bu yaşıma kadar hiç göbeğim yoktu en ufak bile. Şu an anıden balkon gibi fırladı elim karnımda 9 aylık gibi dolaşıyorum evde
Gittim kontrole canım 11ağustosta. Çok şükür minnoşum gayet iyi. Büyümüş. Ayak parmağını ağzına sokuyor maymun
Aaa neyiniz var gecmis olsun cokBende rahatsızım biraz da içimi Bi hüzün kapladı
Canım yaYerim ki onun parmakınımaşallah
Covid oldum, teşekkür ederimAaa neyiniz var gecmis olsun cok
Amin inşallah kuzumCanım ya
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
yaaa :) az kaldı judyyiim sağlıkla doğsun inşallahh :))Bide bu yaşıma kadar hiç göbeğim yoktu en ufak bile. Şu an anıden balkon gibi fırladı elim karnımda 9 aylık gibi dolaşıyorum evde
Gittim kontrole canım 11ağustosta. Çok şükür minnoşum gayet iyi. Büyümüş. Ayak parmağını ağzına sokuyor maymun
Cok uzuldum tekrardan cok gecmis olsun rabbim şafi ismiyle sifa versinCovid oldum, teşekkür ederim
Amin inşallahCok uzuldum tekrardan cok gecmis olsun rabbim şafi ismiyle sifa versin
İnşallah canım benim.yaaa :) az kaldı judyyiim sağlıkla doğsun inşallahh :))
İyiyiz canım sen?napiyosunuz kızlar:)
Senin kedin mi var?Tlf da netim de az cnm. Kedimi çok özledim evet
kızıyorum küsüyoruz konuşmuyorruz konuşunca tartışıyoruz gün sonunda yine yelkenler suya iniyo. Sonra soğuk savaş çıkıyoİnşallah canım benim.
Senin nasıl gidiyor sevdiceğinle
Seni de sorguya çekmedim hiç
cidden miibenim çok aklıma geldi de hiç rapor alacak kadar hastalanmadım kii samdanım ama bir keresinde cidden fena kar yağıp sınavımız ertelenmiştii :)
İyiyiz canım sen?
hinliklere çalışmıyomuş samdanım ben şuan kendimi masumiyetini kaybetmiş hinlikçi gibi hissettimvalla bakma akıllı geçindigima kafam part time çalışıyo benim
nerde okumustun sen nurum:)
Bir sorun çıkmazsa ekime kadar buradayız. Sonra döneriz artık.şimdi oğlumu uyutup geldim ben de canim:) o kadar zor uyuyo ki o uyuyana kadar ya ben uyuyorum ya da sinirleniyorum
sizin belli oldu mu serim daha yazlikta mi kalcaniz:)
hinliklere çalışmıyomuş samdanım ben şuan kendimi masumiyetini kaybetmiş hinlikçi gibi hissettim
Kömür kenti Zonguldak'ta okudum :) özledim dee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?