Mizahşörler Çıkmazı

Hamile göbeği kadar olmasa da şuan azıcık göbeğinden kurtulmaya çalışan biri olarak seni çok iyi anlıyorum yarım kilo fazlada bile nefes alamıyorum kii benn kontrole gidebildn mi judyim
Bide bu yaşıma kadar hiç göbeğim yoktu en ufak bile. Şu an anıden balkon gibi fırladı elim karnımda 9 aylık gibi dolaşıyorum evde
Gittim kontrole canım 11ağustosta. Çok şükür minnoşum gayet iyi. Büyümüş. Ayak parmağını ağzına sokuyor maymun

ben de girsek de kalacaksam kalsam diye bakardim

aklım hiç basmiyomus benim haaaa. rapor alıp sınava girmek falan iyi fikirmis bir kez yapmayı birak bir kez aklıma dahi gelmedi
cidden mii benim çok aklıma geldi de hiç rapor alacak kadar hastalanmadım kii samdanım ama bir keresinde cidden fena kar yağıp sınavımız ertelenmiştii :)

Yerim ki onun parmakını maşallah

yaaa :) az kaldı judyyiim sağlıkla doğsun inşallahh :))

İnşallah canım benim.
Senin nasıl gidiyor sevdiceğinle
Seni de sorguya çekmedim hiç
kızıyorum küsüyoruz konuşmuyorruz konuşunca tartışıyoruz gün sonunda yine yelkenler suya iniyo. Sonra soğuk savaş çıkıyo bayraklar çekiliyo, karşılıklı savaş aletleri ortaya çıkıyo yani özetlemeye çalıştım judyim durum bu

cidden mii benim çok aklıma geldi de hiç rapor alacak kadar hastalanmadım kii samdanım ama bir keresinde cidden fena kar yağıp sınavımız ertelenmiştii :)

valla bakma akıllı geçindigima kafam part time çalışıyo benim

nerde okumustun sen nurum:)

hinliklere çalışmıyomuş samdanım ben şuan kendimi masumiyetini kaybetmiş hinlikçi gibi hissettim

Kömür kenti Zonguldak'ta okudum :) özledim dee :)

benim aklım çok hinlige basmaz ama çok zeki gecinirim nurum

bi ben mi okudum evden okula okuldan eve ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…