çok azcık kaldı bitti sayılır #Dayanİnan çok değişiğim ya baloncukum, bir an önce bitsin istiyorum, bir senedir artık yorgunumm, heyecanlıyım daa azıcık :)
Hoşgeldin aramıza. Kendini tanıtır mısın?Ben de gülmek istiyorum etrafta makara yapacak kimse kalmadı. Eşyalarla, muhabbet kuşumla şakalaşıyoruz. Sizi gördüm ben de Bir olta atayım dedim
sakin ana denk gelmiş olabilirsinAha burayıda mı kuruttum
Biraz da alınganımsakin ana denk gelmiş olabilirsinbazen çok hareketli bazen çok sessiz buralar
Niye nerden geldin nereye gidersin demedinHoşgeldin aramıza. Kendini tanıtır mısın?
Filmin ismini şaşırdımBenim beş milyoncuk borç verir misin ( Zeki-Metin) filmindeki zekinin dayak yediği sahne galiba ne kadar izlesem o kadar gülerim
Hallederiz merak etmeNiye nerden geldin nereye gidersin demedin
Zamanla nelerden hoşlandığımızı anlatırız birbirimize. Kaç yaşındasınız evli misiniz çocuk var mı çalışıyor muısunuz? bunu gibi sorulara cevap verirseniz daha iyi olurBirbirimizi en iyi şöyle tanıya biliriz belki de, sizin en çok güldüğünüz (komik olması gerekmez) Eski Türk filmi sahnesi nedir
İnşallahh kuzucuummçok azcık kaldı bitti sayılır #Dayan
sonrada emeklerinin karşılığını burda halayla kutlayacaz inş
HoşgeldiinBen de gülmek istiyorum etrafta makara yapacak kimse kalmadı. Eşyalarla, muhabbet kuşumla şakalaşıyoruz. Sizi gördüm ben de Bir olta atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?