Amanin neler olmuş. Erkek üye mi varmışBirde BDV gelsen gelsen
fazlasıyla var bunu da tahmin ediyorum ama bu adam hasta bildiğin sapıkAmanin neler olmuş. Erkek üye mi varmışbence daha çok vardır.
Aman Allah korusun ya. Benim 4 yerden başkasından haberim yok hafazlasıyla var bunu da tahmin ediyorum ama bu adam hasta bildiğin sapık
fazlasıyla var bunu da tahmin ediyorum ama bu adam hasta bildiğin sapık
Yaa evet öyle Bi ihtimal olmasın gelin buraya nolurban yemeden yuvana dön calci
ban yemeden yuvana dön calci
Tamam işe başlıyorum artıkYaa evet öyle Bi ihtimal olmasın gelin buraya nolur ☹
neler olmuyorkiiiiiiiiiNeler oluyor hayatta
katılıyorumban yemeden yuvana dön calci
Heh TmmTamam işe başlıyorum artık
Kizz gordum gordum ondan dedm yaBirde BDV gelsen gelsen
Dogru vallaneler olmuyorkiiiiiiiii
katılıyorum
Adam çocuk doğurmadan tut erkeği nasıl elde edersene kadar anlatmış. Ha bir de kombin sayfalarında gezmişKizz gordum gordum ondan dedm ya
bunun kız arkadaşlarına karşı kesin sorguları çok değişik birşey olurAdam çocuk doğurmadan tut erkeği nasıl elde edersene kadar anlatmış. Ha bir de kombin sayfalarında gezmiş
Çok amaçlı Bi abi imiş maşallahAdam çocuk doğurmadan tut erkeği nasıl elde edersene kadar anlatmış. Ha bir de kombin sayfalarında gezmiş
her eve lazımÇok amaçlı Bi abi imiş maşallah
Jawlensky kk birinci noteri C Cay6 Limonsuzzcay Judy_K Mehfam Bal0ncuk HayatSevinceGuzel ve unuttuklarım ❤
Vay be asıl film bunlar işte. Asıl espri bu filmlerde. Şimdikilerin içi boş.Jawlensky kk birinci noteri C Cay6 Limonsuzzcay Judy_K Mehfam Bal0ncuk HayatSevinceGuzel ve unuttuklarım ❤
Bu filmini izlememiştim Kemal Sunal'ınJawlensky kk birinci noteri C Cay6 Limonsuzzcay Judy_K Mehfam Bal0ncuk HayatSevinceGuzel ve unuttuklarım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?