Bu kez gerçekten şaşırdımBu filmini izlememiştim Kemal Sunal'ın
Hahah bozuk saat bile günde 2kere doğruyu gösterir klişesine sürükledin ya beni alıcağın olsunBu kez gerçekten şaşırdım
EKLEDİM AMA BAK ❤ BENİ AFFETMEN İÇİN BERABER TUVALETE GİDEBİLİRİZcalciii ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
BEEEEEENNNNNKızlar Karadenizli var mı aranızda?Size gelsin. En bayıldığım sahneydi o kadar gülmüştüm ki. Devamı var bulsam göndercem
Kim onlar hemen gitsinler burdannfazlasıyla var bunu da tahmin ediyorum ama bu adam hasta bildiğin sapık
GidelimEKLEDİM AMA BAK ❤ BENİ AFFETMEN İÇİN BERABER TUVALETE GİDEBİLİRİZ
Ben de karadenizliyimBEEEEEENNNNN
Yaa bende Karadeniz aşığıyım. Zaten ilk başlarda demiştimkiiiKim onlar hemen gitsinler burdann
Gidelim
Ben de karadenizliyimkan çekiyo bee
Günaydın calci, trendyolda indirim var w lab ürünleri iki al bir öde, beyazlatıcı krem 85 TL ye iki taneBildirim gelmemişİkkkiiiii
İİİİKKKKKİİİİİİİİİİİİİİ
ohhhoooo çoktan aldım MehlikaGünaydın calci, trendyolda indirim var w lab ürünleri iki al bir öde, beyazlatıcı krem 85 TL ye iki tane
Günaydın calci, trendyolda indirim var w lab ürünleri iki al bir öde, beyazlatıcı krem 85 TL ye iki tane
ohhhoooo çoktan aldım Mehlika
W- lab bence bakmalısın. Temizleme cihazı bende de var. Onunla temizleyince missben loreallara sardımbirde temizleme cihazı aldım
yüzüm pambık gibi
çok merak ettim siz söyleyinceeeeeeW- lab bence bakmalısın. Temizleme cihazı bende de var. Onunla temizleyince miss
eneeee selin ciğercinin durmadan paylaştığı ürünler bunlarW- lab bence bakmalısın. Temizleme cihazı bende de var. Onunla temizleyince miss
Leke kremi ve beyazlatıcı kremine bak mutlakaçok merak ettim siz söyleyinceeeeee
Neler aldın kız, ben beyazlatıcı alacağım başka tavsiyen var mıohhhoooo çoktan aldım Mehlika
Madeleb kremini al ikisini birlikte kullan. Madeleb leke kremi.Neler aldın kız, ben beyazlatıcı alacağım başka tavsiyen var mı
Güle güle kullan canım
Sevilmez mi canım ya yeşili havası suyu yaylası hamsisi kuymağı o hoooYaa bende Karadeniz aşığıyım. Zaten ilk başlarda demiştimkiii
Koca KafalıSevilmez mi canım ya yeşili havası suyu yaylası hamsisi kuymağı o hooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?