Profil foton " Koca Kafalı"Bismillah naptım Calcimm noldı
çok tatliş yaaaaaaaa
Demi Yaaa ahh Bi gidebilsemmmmSevilmez mi canım ya yeşili havası suyu yaylası hamsisi kuymağı o hooo
N
Madelebte de indirim var mı, ben w lab aldım iki tane beyazlatıcıdanMadeleb kremini al ikisini birlikte kullan. Madeleb leke kremi.
Ben leke kremini stok yaptım
Hım gördüm şimdi onda da 2 al bir ödeMadelebte de indirim var mı, ben w lab aldım iki tane beyazlatıcıdan
Valla kremi kullanıyorum cildim pammuk gibi oldu. Kİm kullandıysa da memnun kaldıo değilde calcinin gazına geldim
herife ben ne diecem neyse anamada aldım arada kaynar benimki birşey demez
var var. Ben 1 tane madeleb 1 tane beyazlatıcı aldım 85 tl. Yüksek olan fiyatı baz alıyorMadelebte de indirim var mı, ben w lab aldım iki tane beyazlatıcıdan
ben aldım valla ikisinindenvar var. Ben 1 tane madeleb 1 tane beyazlatıcı aldım 85 tl. Yüksek olan fiyatı baz alıyor
Eşin bir şey derse benim üzerime atben aldım valla ikisininden
yıkık krem,ben geldim :) yıkılmadım ayaktayım hala
ne kremi aliyonuz ya
Yazık üzüldüm senin için erkek arıyorsan sokağa çıkman lazım internetten zor canım yaGördüm bu gözler neler gördü bu sitede neler
yakışır yıkık arkadaşımao ne ki öyle
alayim mi ben de
Kendinin de söylediği gibi canı sıkılmış eğlenmeye gelmiş. Gönlünü hoş edemedik sanırım mesajlardan ve konulardan vurmaya çalışıyor. Farkında olmadığı istediği kadar yazabilir. Çok çekinseydim konularımdan yeni hesap alır gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?