artık herkes uyanıklık peşinde mehlikamBen de iyiyim canım,moralim bozuldu biraz,senelik izinlerimi 5 5 kullanıyordum arada rapor alıyordum bugün işyerinden aradılar 5 5 kabul edilmiyormus, geçen haftanin iznine emlenecekmis bu haftaki, hafta sonu 2 gün iznimden gidecek, çok canım sıkıldı ya ☹
Senin de ellerine sağlık,afiyetle yiyin inşaallah,
Neler yaptın kış için,
Ben bir tek domates konservesi yaptım,60 kilo domatesten
Sende çok seviliyorsun@samdan
@Elhan
@Cay6
HayatSevinceGuzel
Limonsuzzcay
@Calcifer
Bal0ncuk
@Gsyabk
@Judy_K
@olive_bluto
Ve ayrıca Nickini yazamadıklarım, seviliyorsunuz
Kıyamam kuzum ya üşüttü müBiz de akşam gittik az önce uyumalarini bekelrken kustu biri
İyi canım ses etmedi bir dahaSende çok seviliyorsun❤
Kıyamam kuzum ya üşüttü müşimdi nasıl oldu canım?
Üzülme mehlikam bulunur bir çaresi illakiBen de iyiyim canım,moralim bozuldu biraz,senelik izinlerimi 5 5 kullanıyordum arada rapor alıyordum bugün işyerinden aradılar 5 5 kabul edilmiyormus, geçen haftanin iznine emlenecekmis bu haftaki, hafta sonu 2 gün iznimden gidecek, çok canım sıkıldı ya ☹
Neler yaptın kış için,
Oh oh çok şükür ☺ iyim canım akşama misafir gelecek dinleniyorumİyi canım ses etmedi bir daha❤
Sen nasılsın
sıkma canını Mehlikam, keşke daha kolaylık sağlansa ama işteBen de iyiyim canım,moralim bozuldu biraz,senelik izinlerimi 5 5 kullanıyordum arada rapor alıyordum bugün işyerinden aradılar 5 5 kabul edilmiyormus, geçen haftanin iznine emlenecekmis bu haftaki, hafta sonu 2 gün iznimden gidecek, çok canım sıkıldı ya ☹
Neler yaptın kış için,
Kolay gelsin şimdiden limonsuzumOh oh çok şükür ☺ iyim canım akşama misafir gelecek dinleniyorum
Devam sütü mü veriyorsun canımSütü buberonda veriyorum ya fazla gelince gazla çıkıyor ya da usutmus de olabilir . Şimdi rahatım dediğimde illaki bir şey çıkıyor
Bugün haşlayıp sadece yumurta vermeyi denedim bir de menemene ekmek bandirip bir ondan bir ondan azar azar verdim yarıma yakın yedi masaallah, bisküvili yapınca hiç yemek istemiyor, sade denemiştim daha önce o zaman da yememisti, yavaş yavaş oluşuyor damak tadıBizim de yumurta işi sıkıntili. Ben cıvık veriyorum ikisi 1 sarıyı ancak yiyor.Sanırım ben yemedigim için onlar da yemiyor. Büyük kızım da yemezdi kafama taktigimla kaldım kimi çocuk yemiyor
Allah kolaylık versin canımOlmadı şükür canım, halıyı sildim toparladım ortalığı yeni yatağa girdim ama devinmeye basladilar bile
Sen nasılsın❤❤
Ben de bilmiyorum bu üyeyiHiç birine mi denk gelmez insan, bunca zaman hiiç görmemişimzaten böyle çok uç, saçma düşünceler ortaya insandan muhakkak bir şey çıkıyor :) demek burda egosunu tatmin etmeye çalışmış nasıl ortaya çıktı onu merak ettim şimdi.
Senn napıyosun :)
Ellerine sağlık,kolay gelsin ve ağız tadıyla yemeyi nasib olsunNapayım ben de Bugün pazardı kışlıklar hazırlanmaya başladı, kurutulacaklar, kaynatılacaklar, dondurulacaklar yavaş yavaş yerini bulmaya başladı. Onlarla uğraşıyorum Allah sağlıkla yemek nasip etsin hepimizinkileri:)
Ne güzel ya,çok fazla şey yapıyorsun masaallah, sebze meyve kurutacak yerin varsa ve hava da müsaitse ne güzelÇok değişik bir şey yok, patlıcanları oyma, patlıcanları ince doğrayıp ipe dizip kurutma, domates kurutma, biber kurutma, domatesleri derin dondurucuya koyma, fasulyeleri derin dondurucuya koyma, fasulyeleri kurutma, biraz kahvaltılık sos domates ve biberden, biraz kabak kurutma bu hafta bunları yaparım haftaya biraz turşu düşünüyorum. Reçelleri yapmıştım kiraz, kayısı, vişne. biraz da şeftali yaparım herhalde. Pazarda gördükçe aklıma geliyor . Kışlık uç bamya kuruturum biraz da. Sizler neler yapıyorsunuz? Ayrıca meyve kuruları da harika oluyor kış için armut, kayısı, elma, kiraz, vişne, erik ... çayla nefis gidiyor atıştırmadık
Masaallah çok güzel, ellerinize sağlık,güzel günlerde afiyetle yiyin,artık herkes uyanıklık peşinde mehlikam
neyse sağlığın yerinde olsunda boşver giden 2 gün olsun
ben konserve yaptım
domates kuruttum
kahvaltılık acı sos yaptım
sonra işte fasülye lübye barbunya felan sebze doldurdum kışlık
biber ve patlıcan közledim
annemde saolsun salça yaptı
İnşaallah canım,rapor almam izin de haftaya bir gün ise başlayıp öyle almam gerekiyormuş,yoksa bu hafta sonunun da yanması gerekiyormuşÜzülme mehlikam bulunur bir çaresi illaki❤
Sağol canım,şef ve müdür de sıkıntı yokta başkan yardımcısı sağolsun tüm doğum yapan arkadaşlara aynısını demişsıkma canını Mehlikam, keşke daha kolaylık sağlansa ama işte
Amin... Allah ağız tadıyla huzurla sağlıkla yemek nasip EtsinDevam sütü mü veriyorsun canım
Bugün haşlayıp sadece yumurta vermeyi denedim bir de menemene ekmek bandirip bir ondan bir ondan azar azar verdim yarıma yakın yedi masaallah, bisküvili yapınca hiç yemek istemiyor, sade denemiştim daha önce o zaman da yememisti, yavaş yavaş oluşuyor damak tadı
Allah kolaylık versin canım
Ben de bilmiyorum bu üyeyi
Ellerine sağlık,kolay gelsin ve ağız tadıyla yemeyi nasib olsun
Ne güzel ya,çok fazla şey yapıyorsun masaallah, sebze meyve kurutacak yerin varsa ve hava da müsaitse ne güzel
Amin... Allah ağız tadıyla huzurla sağlıkla yemek nasip Etsin. Yerim çok müsait değil aslında ufak ufak az az yaptıkça kurudukça çoğaltıyorum
Evet canım devam sütü veriyorumDevam sütü mü veriyorsun canım
Bugün haşlayıp sadece yumurta vermeyi denedim bir de menemene ekmek bandirip bir ondan bir ondan azar azar verdim yarıma yakın yedi masaallah, bisküvili yapınca hiç yemek istemiyor, sade denemiştim daha önce o zaman da yememisti, yavaş yavaş oluşuyor damak tadı
Ne güzel ya,çok fazla şey yapıyorsun masaallah, sebze meyve kurutacak yerin varsa ve hava da müsaitse ne güzel
Biz kaçırmışız mehlikam :)Devam sütü mü veriyorsun canım
Acaba konuşsanız şefle müdürle değişmez mi ki mehlikam ya, belki bir umutMasaallah çok güzel, ellerinize sağlık,güzel günlerde afiyetle yiyin,
İnşaallah canım,rapor almam izin de haftaya bir gün ise başlayıp öyle almam gerekiyormuş,yoksa bu hafta sonunun da yanması gerekiyormuş ☹
Sağol canım,şef ve müdür de sıkıntı yokta başkan yardımcısı sağolsun tüm doğum yapan arkadaşlara aynısını demiş ☹
Zannetmiyorum canım, doğum izninde olan diğer arkadaşlara da öyle demiş,Biz kaçırmışız mehlikam :)
Acaba konuşsanız şefle müdürle değişmez mi ki mehlikam ya, belki bir umut
Tüh ya mehlikam Allah kolaylık güç kuvvet versinZannetmiyorum canım, doğum izninde olan diğer arkadaşlara da öyle demiş,
Sen nasıl oldun Nurum, basının ağrısı geçti mi?
Aynen benim büyük oğlum da öyleydi bunu sevdi dediğim şeyi bir dahaki sefere yemiyordu,Evet canım devam sütü veriyorum
Bebeklerin bir anı bur anını tutmuyor canım. Benimkiler de bir yediklerini sonra yemezler
Aminn mehlikam en önemlisi buAynen benim büyük oğlum da öyleydi bunu sevdi dediğim şeyi bir dahaki sefere yemiyordu,
Denemeye devam edeceğiz artık,Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki
Baş ağrısı kötü, ben hiç dayanamam, ağrımaya başladığı anda ağrı kesici içiyorumTüh ya mehlikam Allah kolaylık güç kuvvet versin
Geçti geçti allahtan, kendimi yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum
Ben bugün iki kere sütlü kahve içtim,biri gündüz tek başıma diğeri akşam eşimle,sütlü yapsan dokunmaz belki,Aminn mehlikam en önemlisi bu❤❤
Gece 11 oldu yine canım kahve çekiyor
Ya soğuk icecektin ya da geç mehlikamBen bugün iki kere sütlü kahve içtim,biri gündüz tek başıma diğeri akşam eşimle,sütlü yapsan dokunmaz belki,
Suan çay içiyorum ben de,yine geç vakte kaldı,oğlumu uyutup öyle demledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?