Mizahşörler Çıkmazı

artık herkes uyanıklık peşinde mehlikam
neyse sağlığın yerinde olsunda boşver giden 2 gün olsun
ben konserve yaptım
domates kuruttum
kahvaltılık acı sos yaptım
sonra işte fasülye lübye barbunya felan sebze doldurdum kışlık
biber ve patlıcan közledim
annemde saolsun salça yaptı

Üzülme mehlikam bulunur bir çaresi illaki

sıkma canını Mehlikam, keşke daha kolaylık sağlansa ama işte

Sütü buberonda veriyorum ya fazla gelince gazla çıkıyor ya da usutmus de olabilir . Şimdi rahatım dediğimde illaki bir şey çıkıyor
Devam sütü mü veriyorsun canım
Bizim de yumurta işi sıkıntili. Ben cıvık veriyorum ikisi 1 sarıyı ancak yiyor. Sanırım ben yemedigim için onlar da yemiyor. Büyük kızım da yemezdi kafama taktigimla kaldım kimi çocuk yemiyor
Bugün haşlayıp sadece yumurta vermeyi denedim bir de menemene ekmek bandirip bir ondan bir ondan azar azar verdim yarıma yakın yedi masaallah, bisküvili yapınca hiç yemek istemiyor, sade denemiştim daha önce o zaman da yememisti, yavaş yavaş oluşuyor damak tadı
Olmadı şükür canım, halıyı sildim toparladım ortalığı yeni yatağa girdim ama devinmeye basladilar bile
Sen nasılsın❤❤
Allah kolaylık versin canım
Ben de bilmiyorum bu üyeyi
Ellerine sağlık,kolay gelsin ve ağız tadıyla yemeyi nasib olsun
Ne güzel ya,çok fazla şey yapıyorsun masaallah, sebze meyve kurutacak yerin varsa ve hava da müsaitse ne güzel

Masaallah çok güzel, ellerinize sağlık,güzel günlerde afiyetle yiyin,
Üzülme mehlikam bulunur bir çaresi illaki❤
İnşaallah canım,rapor almam izin de haftaya bir gün ise başlayıp öyle almam gerekiyormuş,yoksa bu hafta sonunun da yanması gerekiyormuş
sıkma canını Mehlikam, keşke daha kolaylık sağlansa ama işte
Sağol canım,şef ve müdür de sıkıntı yokta başkan yardımcısı sağolsun tüm doğum yapan arkadaşlara aynısını demiş

Amin... Allah ağız tadıyla huzurla sağlıkla yemek nasip Etsin . Yerim çok müsait değil aslında ufak ufak az az yaptıkça kurudukça çoğaltıyorum

Amin canım, hem çalışıp hem de böyle hamarat olan hanımlara bayılıyorum, ilerde büyük bir eve taşınırsak ben de yapacağım inşaallah
Amin... Allah ağız tadıyla huzurla sağlıkla yemek nasip Etsin . Yerim çok müsait değil aslında ufak ufak az az yaptıkça kurudukça çoğaltıyorum

Evet canım devam sütü veriyorum
Bebeklerin bir anı bur anını tutmuyor canım. Benimkiler de bir yediklerini sonra yemezler

Biz kaçırmışız mehlikam :)
Acaba konuşsanız şefle müdürle değişmez mi ki mehlikam ya, belki bir umut

Evet canım devam sütü veriyorum
Bebeklerin bir anı bur anını tutmuyor canım. Benimkiler de bir yediklerini sonra yemezler
Aynen benim büyük oğlum da öyleydi bunu sevdi dediğim şeyi bir dahaki sefere yemiyordu,
Denemeye devam edeceğiz artık,Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki

Tüh ya mehlikam Allah kolaylık güç kuvvet versin

Geçti geçti allahtan, kendimi yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum
Baş ağrısı kötü, ben hiç dayanamam, ağrımaya başladığı anda ağrı kesici içiyorum
Daha önce defalarca geçer belki diye bekleyip zonklamaya başladığı için hemen önlem alıyorum,Rabbim kalıcı şifa versin canım

Aminn mehlikam en önemlisi bu❤❤
Gece 11 oldu yine canım kahve çekiyor
Ben bugün iki kere sütlü kahve içtim,biri gündüz tek başıma diğeri akşam eşimle,sütlü yapsan dokunmaz belki,
Suan çay içiyorum ben de,yine geç vakte kaldı,oğlumu uyutup öyle demledim

Ben bugün iki kere sütlü kahve içtim,biri gündüz tek başıma diğeri akşam eşimle,sütlü yapsan dokunmaz belki,
Suan çay içiyorum ben de,yine geç vakte kaldı,oğlumu uyutup öyle demledim
Ya soğuk icecektin ya da geç mehlikam en iyisini yapmışsın çay hafif geç icilse de sıkıntı olmaz afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…