Mizahşörler Çıkmazı

Ooo afiyet olsunn
Bende yapcam gulnihal yaparsa ama nescafe yapcam benn gnduz buyuk fincan kahve ve cok kupa cay ictim

Ben kendimdekileri silmişim ama netten buldum gülnihalım :) tam olarak şuu bardakta Türk kahvesi, Hatay usulü :) Eki Görüntüle 2680175
Hmmm bardakta olunca süvari diyollar demeeek ben içemiyorum bardakta, fazla geliyor peki canım neden çekiyor menengicli kahveden bulamadım marketlerde aslında canım onu istiyor
Afiyet olsun nurum

Yani canim aslnda bu kdr ust uste rapor alman senin icin ileride sknti olusturabilir sanki
Normalde çok rapor alan biri değilim ,benim aldığım raporu her sene alan var sıkıntı olmuyor, rapor verecek Dr bulmak sıkıntı

İki üç hafta sonra başlıcam galiba,iznim çok az kaldı,

Ücretsiz izin de düşündük ama Aralık ayına kadar yarın gün çalışacağım zaten 3. Çocuk olduğu için yarım gün yasasından faydalanacagim,
Bizim kurum 8,5 ta işbaşı yapıyor, 12 de yemeğe çıkıyor herkes, 3,5 saat çalışmış olacağım, 12 de kuzumun yanına gider emzirir çıkarım,
Gün içinde yine emzirmeye giderim, alışana kadar sık sık giderim inşaallah,
Eninde sonunda kürkçü dükkanına döneceğiz

Nolcak bizim bu halimiz aktif içiciyiz ben bir nescafe içemiyorum çayım, o da sınav haftalarından kaldı, tiksinmişim artık yap yap :)
Bir içici de ben varım,her akşam sırf kendim için çay demliyorum

Hmmm bardakta olunca süvari diyollar demeeek ben içemiyorum bardakta, fazla geliyor peki canım neden çekiyor menengicli kahveden bulamadım marketlerde aslında canım onu istiyor
Afiyet olsun nurum❤
Bende dibek seviyorumm ya hatta ondan yapacagim aklma dustu smdi haydii eslikk ett bana canoo

Yani zaten sana yahut baskasina surekli rapor veren doktorun da isi sknti amma seni ne kdr anlasamda muhasebecilikk damarlarmdan mi nedir kanuna aykiri isler tirsitir beni hep

Zor tabi bebegnden ayrilip ise gtmek ama bastan da bjldigin goze aldgn bisey hem hemde evlat yetistirmissin mis gbi bunda da elinden gelen en guzel seklde buyuteceksindir Allah yardmcin olsunnn

Amin canım,normal muayene için hastaneye gittiği gün bir iki saatini alsa bile kalan saatlerdr kuruma gelmeyen çalışma arkadaşlarım var, ben kızımdan önce düşük yaptım ona rağmen izin rapor almadım, işyerinde geçirdim o günleri yoğun kanama ve ağrıya rağmen,
Disimi çektirdim dolgu yaptırdım falan yine işimin başına döndüm, yağ bezesi aldırdım yine aynı gün iş başına döndüm, kendim için hiç rapor almamış biriyim, hafta da olsam giderdim ise,
Hatta bit kere com kötüydüm boğazlarım bembeyaz olmuştu yine ise gitmiştim,
Unutmadan ise giderken bir kere tansiyonum düştü otobüste bayıldım yine direk ise gittm
Çocuklar küçükken hasta olduklarında alırdım rapor sadece,

Oğlumu kreşe bırakacağımi düşündükçe hafakanlar basıyor, ağlarsa zor alışırsa diye düşünmekten, o ağlayınca ben de ağlarım gibi aklıma gelince bile ağlamaklı oluyorum

Anne oldktan sonra hayat cok cokkkk dha zormus yasayarak anladikk ... Rabbim evlatlarmiz icin herseyn en iyisini guzelini nasip etsn

Afiyet olsun nurum❤
Bi kere tadını alınca bırakamıyorsun gülnihalım ama :) ben a101 de görmüştüm eğer size yakın bir yerlerde varsa :)
Bir içici de ben varım,her akşam sırf kendim için çay demliyorum
Yaz kış sıcak içecekten vazgeçemiyorum var mı benim gibi olan
Ben ben benn çaysız kahvesiz bir gün düşünemem :) sen de demliğin dibini tek başına görenlerdensin sevdiiimm bunu mehlikam :)

Yok her yere baktım nurum. Sanırım internetten isteyeceğim

Allah yardımcıniz olsun mehlikam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…