Ooo gece kahvesiii severiiz yapsak mi bi cilginlikAminn mehlikam en önemlisi bu❤❤
Gece 11 oldu yine canım kahve çekiyor
Afiyet olsun canimBen bugün iki kere sütlü kahve içtim,biri gündüz tek başıma diğeri akşam eşimle,sütlü yapsan dokunmaz belki,
Suan çay içiyorum ben de,yine geç vakte kaldı,oğlumu uyutup öyle demledim
Ben icerim bazen geceleri kizimi uyuttuktan sonra pek etkilemez uykumu bugun baya aktiftim uykm geldi bile smdidenGece gece kafein uyku kaçırır çayım
O zaman afiyet olsun :)Ben icerim bazen geceleri kizimi uyuttuktan sonra pek etkilemez uykumu bugun baya aktiftim uykm geldi bile smdiden
Yani canim aslnda bu kdr ust uste rapor alman senin icin ileride sknti olusturabilir sankiBen de iyiyim canım,moralim bozuldu biraz,senelik izinlerimi 5 5 kullanıyordum arada rapor alıyordum bugün işyerinden aradılar 5 5 kabul edilmiyormus, geçen haftanin iznine emlenecekmis bu haftaki, hafta sonu 2 gün iznimden gidecek, çok canım sıkıldı ya ☹
Senin de ellerine sağlık,afiyetle yiyin inşaallah,
Neler yaptın kış için,
Ben bir tek domates konservesi yaptım,60 kilo domatesten
Sagolasin nasilsin napiyosunO zaman afiyet olsun :)
Bilmem kiOoo gece kahvesiii severiiz yapsak mi bi cilginlik
Iyiyim cok sukur kizim uyusun diye bekliyorum bende bakiniyirm oyle gnduz pek vaktm olmadi kk yaSen sagol :) napim uyumadan once bakiniyorum oyle :) sen nasilsin bakalim
Yok dha kuzucukk uyumadi uyudu uyuyacakkBilmem kiyaptın mı yoksa
Ay bilmiyorumYok dha kuzucukk uyumadi uyudu uyuyacakk
Icecekmiyizzzz aplaaa
10 bucuk 11 arasi bugun biraz 15 dk gecikmis tabi dk si dk sina olmuyor her gun . Gunduz uyumuyor sabah da 10 bucuk civari kalkiyorGec mi uyur hep
Biz boyle insanlariz gece vakti bir kahveyi icip icmemeye 40 kere dusunuyoruz , bizden zarar gelir miAy bilmiyorumbir insan bunda bile kararsız kalır mı kalıyor işte
Seni cok yormadan uyusa bari :)10 bucuk 11 arasi bugun biraz 15 dk gecikmis tabi dk si dk sina olmuyor her gun . Gunduz uyumuyor sabah da 10 bucuk civari kalkiyor
Gelmez ay daha kendime hayrim yokBiz boyle insanlariz gece vakti bir kahveyi icip icmemeye 40 kere dusunuyoruz , bizden zarar gelir mi
Off hem de ne kötü ya mehlikamBaş ağrısı kötü, ben hiç dayanamam, ağrımaya başladığı anda ağrı kesici içiyorum
Daha önce defalarca geçer belki diye bekleyip zonklamaya başladığı için hemen önlem alıyorum,Rabbim kalıcı şifa versin canım ❤
Ooo gece kahvesiii severiiz yapsak mi bi cilginlik
Yaptım bi çılgınlık heeem de süvariAy bilmiyorumbir insan bunda bile kararsız kalır mı kalıyor işte
O neymiş neymişOff hem de ne kötü ya mehlikamgözüm bile görmez oluyo benim hiç kesilmezse ağrı. Bir gün haberlerde bir kız görürseniz ağrıdan kafasını kesti diye o benimdir amiinn inşallah ❤❤
Yaptım bi çılgınlık heeem de süvari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?