- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Yaaa kıyamam gülnihalım iste misler gibi iççç :)Yok her yere baktım nurum. Sanırım internetten isteyeceğim
Bnm de aklımdaydı bugün kolay gelsin cancan :))canım mehlika, biraz yoğunluktan biraz da ara verdim her şeye öyle, fırsat olunca uğrayıp okuyorum amaa❤❤
Öyle olacağa benziyorYaaa kıyamam gülnihalım iste misler gibi iççç :)
Bnm de aklımdaydı bugün kolay gelsin cancan :))
Bal0ncuk olive_bluto Mehfam canlarım sizle de denk gelemedik, saatin geçliğine bakmayın aklımdaasınııız ❤
Bal0ncuk olive_bluto Mehfam canlarım sizle de denk gelemedik, saatin geçliğine bakmayın aklımdaasınııız ❤
Hahahüçüncülüğü aldım neyseki zaten ben en çok bronz bakır falan severimaltın gümüş de neymiş
günaydın kızlar
üçüncülüğü aldım neyseki zaten ben en çok bronz bakır falan severimaltın gümüş de neymiş
günaydın kızlar
Hahahsen kendin altınsın mücevhersin şamdanımm
iyiyim samdanım sen nasılsınnapiyon kız baloncukumhiç denk gelemedik bu ara. çok özledim sizi. senin eşinin tercihleri aciklanmadi daha demi
zeytinom gönülçelenim ne kadan güzel sözler bunlar
nasılsın canım nasıl gidiyo
aranızda istanbulda bi yer yazacak olan var miiyiyim samdanım sen nasılsın
daha tercihler başlamadı bacım.. cuma başlayacak salıda sonuçlar açıklanacak kısmetse
olive_bluto de yapacak
İstanbulun İ harfinin yakınından bile geçmezaranızda istanbulda bi yer yazacak olan var mi
inşallah çok güzel okullar nasip olsun hem eşine hem zeytinoma
olive_bluto heyecan var mi heyecan
❤
Her şey yolunda şamdanım, memuriyet için sağlık raporu filan alıcam yakın zamanda belgelerimi toparlayacağım. Sen nasılsın??
İstanbulun İ harfinin yakınından bile geçmez
bize ancak şırnak urfa mardin hakkari felan gelir
yaa ben İst çok geliyorum bakma pandemiden dolayı yolum düşmediburda büyük deprem bekleniyo
ev kiraları uçuk
her yer kirli ve kalabalık
trafik berbat
bence de yetmemesi çok hayırlı olurbana bakma ben sizi görmek için bencillik ediyorum baloncukum:)
Onun çiftliğini yerim benben de iyiyim canım oğlan kreşe hevesle iştahla gidiyo çok mutluyum o yüzden
dün çiftlik yapmış kreste öyle dediiçinde hayvan var miydi dedim içinde hayvan yok anne kreş çiftliği yaptım ben dedi
sağlık raporu isteniyo muydu ya. benden istemedilerdi sanki zeytinom. ama olsunhemen alınır zaten rapor
Benim İstanbul olabilir eve yakın diye şamdanım :)) Nasip bakalımburda büyük deprem bekleniyo
ev kiraları uçuk
her yer kirli ve kalabalık
trafik berbat
bence de yetmemesi çok hayırlı olurbana bakma ben sizi görmek için bencillik ediyorum baloncukum:)
yaa ben İst çok geliyorum bakma pandemiden dolayı yolum düşmedi
görüşürüz samdanım ya
Onun çiftliğini yerim benOkulu seven akıllı bıdıklara bayılıyıorummm ❤❤
İstiyorlar canım, sağlık kurulu toplanıyormuş 1 günde hallediliyormuş
Benim İstanbul olabilir eve yakın diye şamdanım :)) Nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?