- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Günaydın❤
Günaydın❤
Günaydın şamdan hanım❤
Günaydın ❤
valla malesef yordum 2 gündür canım.. ona canım sıkkın ama işler yoğunduNasılsın baloncukum çok yormuyorsun kendini dimii dikkat ediyorsun birkaç gün :)
Doğu görevini belki orada doğu sayılan yerlerde yaparsın kuzucum, nasıl düşünüyorsun :)
Yiicem onu yaamaşallah maşallah
Zeytinin canım
Bebişe yardım et ki yerleşsin kuzumvalla malesef yordum 2 gündür canım.. ona canım sıkkın ama işler yoğundu
Jawlensky tatlum ikizlerimin anası
2 gündür çok koşturdum artık yerleşirmi bilmiyorum olivemNasıl gidiyor canımm?
Bebişe yardım et ki yerleşsin kuzum
Ama dışı altın kaplamalı istemem hakiki altınlııhep bahane hep bahane
ben sana kupa koleksiyonu alacam altınlı
İnşallah olivem hayırlısı olsun hakkınızda :)Öyle denk gelir inşallah kuzum, eğer denk gelmezse de kadrolu olunca eş durumundan eşimle yaşadığımız yerin köyüne geçer yaparım
Dikkat et baloncukum her fırsatta dinlen, güzel olsun inşallahvalla malesef yordum 2 gündür canım.. ona canım sıkkın ama işler yoğundu
sen nasılsın canımAma dışı altın kaplamalı istemem hakiki altınlıı
İnşallah olivem hayırlısı olsun hakkınızda :)
Dikkat et baloncukum her fırsatta dinlen, güzel olsun inşallah❤
2 gündür çok koşturdum artık yerleşirmi bilmiyorum olivem
İnşallah kuzucumEvett yerleşir tabiicupp diye otursun annesinin göbüşüne
İyiyim kuzucum azıcık heyecan var bende de artık :)sen nasılsın canım
Aminn kuzumm soğuk algınlığın geçti mi? :)Ama dışı altın kaplamalı istemem hakiki altınlıı
İnşallah olivem hayırlısı olsun hakkınızda :)
Dikkat et baloncukum her fırsatta dinlen, güzel olsun inşallah❤
o kadarı olacak tabi ama hiç düşünme rahatlatmaya çalış kendini kuzumİyiyim kuzucum azıcık heyecan var bende de artık :)
Şuan inşallah sadece normal bir hastalıktır diyorum olivemAminn kuzumm soğuk algınlığın geçti mi? :)
İnşallah değildir kuzucumm halsizlik nefes darlığı kusma filan kontrol et aman dikkat et kendine ❤❤Şuan inşallah sadece normal bir hastalıktır diyorum olivembiraz devam ediyo baş ağrım var ama başka bir ihtimal düşünmemeye çalışıyorum
normal bir hastalık tabiŞuan inşallah sadece normal bir hastalıktır diyorum olivembiraz devam ediyo baş ağrım var ama başka bir ihtimal düşünmemeye çalışıyorum
Sağol olivemİnşallah değildir kuzucumm halsizlik nefes darlığı kusma filan kontrol et aman dikkat et kendine ❤❤
Aynen baloncukum sabahtan beri evde şarkı türkü takılıyorum valla aklıma bir şeyler gelmesin diyenormal bir hastalık tabi
asla kötü düşünmek yok
Çıkmaz kuzum ama sen yine de bağışıklığını kuvvetlendir bol su iç meyveni yeSağol olivem ❤ sınava kadar iyice dikkat etcem bir şey çıkmadan bitsin inşallah.
Kız hala sınav ertelensin diye Twitter da gündem yapmaya çalışıyorlar, seneye 2021 de yaptırcaklar herhalde
Canimmm baloncugummm benimvalla malesef yordum 2 gündür canım.. ona canım sıkkın ama işler yoğundu
İyi gidiyor canım aynı şeyler işteNasıl gidiyor canımm?
Bebişe yardım et ki yerleşsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?