Mizahşörler Çıkmazı

valla malesef yordum 2 gündür canım.. ona canım sıkkın ama işler yoğundu

Jawlensky tatlum ikizlerimin anası

hep bahane hep bahane

ben sana kupa koleksiyonu alacam altınlı
Ama dışı altın kaplamalı istemem hakiki altınlıı
Öyle denk gelir inşallah kuzum, eğer denk gelmezse de kadrolu olunca eş durumundan eşimle yaşadığımız yerin köyüne geçer yaparım
İnşallah olivem hayırlısı olsun hakkınızda :)
valla malesef yordum 2 gündür canım.. ona canım sıkkın ama işler yoğundu

Jawlensky tatlum ikizlerimin anası
Dikkat et baloncukum her fırsatta dinlen, güzel olsun inşallah

Ama dışı altın kaplamalı istemem hakiki altınlıı

İnşallah olivem hayırlısı olsun hakkınızda :)

Dikkat et baloncukum her fırsatta dinlen, güzel olsun inşallah
Aminn kuzumm soğuk algınlığın geçti mi? :)

Şuan inşallah sadece normal bir hastalıktır diyorum olivem biraz devam ediyo baş ağrım var ama başka bir ihtimal düşünmemeye çalışıyorum
İnşallah değildir kuzucumm halsizlik nefes darlığı kusma filan kontrol et aman dikkat et kendine ❤❤

İnşallah değildir kuzucumm halsizlik nefes darlığı kusma filan kontrol et aman dikkat et kendine ❤❤
Sağol olivem sınava kadar iyice dikkat etcem bir şey çıkmadan bitsin inşallah.

Kız hala sınav ertelensin diye Twitter da gündem yapmaya çalışıyorlar, seneye 2021 de yaptırcaklar herhalde

Sağol olivem ❤ sınava kadar iyice dikkat etcem bir şey çıkmadan bitsin inşallah.

Kız hala sınav ertelensin diye Twitter da gündem yapmaya çalışıyorlar, seneye 2021 de yaptırcaklar herhalde
Çıkmaz kuzum ama sen yine de bağışıklığını kuvvetlendir bol su iç meyveni ye

Ay valla olun bitsin çıksın aradan, neden ertelensin ki? Zaten atama aşamasında bir dünya bekleyeceksiniz, ben de bekledim bekliyorum öyle sıkıcı ki. Her şeyi atlatıp rahat etmek varken niye bunu yapıyorlar ki :) 2019lular puan kullanamasın diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…