Mizahşörler Çıkmazı

Canimmm baloncugummm benim ❤❤ sabret az kaldı tutacak inşaallah

İyi gidiyor canım aynı şeyler işte☺
Senin nasıl gidiyor en heyecanlı zamanların tabi

Kalbim gümbür gümbür çokk heyecanlıyımm tabii Nihalimm. Şehrim belli olsa ev, eşya filan derken daha da artar kesin heyecanım

Aynen kuzucum birkaç gün daha dikkatli olurum inşallah

Kız bilmiyorum kii ya herkes kendi çıkarına göre işte, kimisi biraz daha vakit kazanmak için kimisi atama için ben de uzaktan izliyorum çok komikler

Her yeri güzel vatanımızın. Sadece gittiğim yerde benimsenmek, yabancı olduğum için dışlanmamak istiyorum cancağzım. Bi de tabii ikimiz de evli olduğumuzdan eşe yakın olsak tadından yenmez inşallah Nihalimm
Yaa ne güzel inşallah istediğiniz yere çıkar sizin de baloncugun da

Aynen kuzucum birkaç gün daha dikkatli olurum inşallah

Kız bilmiyorum kii ya herkes kendi çıkarına göre işte, kimisi biraz daha vakit kazanmak için kimisi atama için ben de uzaktan izliyorum çok komikler
Zaten 2019 puanları düşüktü, hiç dert etmeyin e zaten normalde de Ağustos sonu - Eylül'de oluyordu sınav. Vakit kaybetmedi kimse. Neyse inşallah herkes emeğinin karşılığını alacak, bunlar da komik tatlı hatıralar olarak kalacak kuzum

ben hemen geldim yerimi aldım
Ayy nasıl da güzel ve ferah. Geldim hemen bende
Müessesemizde sınırsız çay ve kahve servisi vardır efendim, bunun yanında hoş sohbet, bolca yeşil ve maviyi sizin önünüze seriyoruz maskelerden, karantinalardan, eşten, işten, dersten kaçıp kafa dinlemeye buyrunuuuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…