- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Canimmm baloncugummm benim ❤❤ sabret az kaldıtutacak inşaallah
İyi gidiyor canım aynı şeyler işte☺
Senin nasıl gidiyor en heyecanlı zamanların tabi
Yaa ne güzel inşallah istediğiniz yere çıkar sizin de baloncugun daKalbim gümbür gümbürçokk heyecanlıyımm tabii Nihalimm. Şehrim belli olsa ev, eşya filan derken daha da artar kesin heyecanım
Aynen kuzucum birkaç gün daha dikkatli olurum inşallahÇıkmaz kuzum ama sen yine de bağışıklığını kuvvetlendir bol su iç meyveni ye
Ay valla olun bitsin çıksın aradan, neden ertelensin ki? Zaten atama aşamasında bir dünya bekleyeceksiniz, ben de bekledim bekliyorum öyle sıkıcı ki. Her şeyi atlatıp rahat etmek varken niye bunu yapıyorlar ki :) 2019lular puan kullanamasın diye mi
Yaa ne güzel inşallah istediğiniz yere çıkar sizin de baloncugun da
Zaten 2019 puanları düşüktü, hiç dert etmeyinAynen kuzucum birkaç gün daha dikkatli olurum inşallah
Kız bilmiyorum kii ya herkes kendi çıkarına göre işte, kimisi biraz daha vakit kazanmak için kimisi atama içinben de uzaktan izliyorum çok komikler
İnşallah zeytinimHer yeri güzel vatanımızın. Sadece gittiğim yerde benimsenmek, yabancı olduğum için dışlanmamak istiyorum cancağzım. Bi de tabii ikimiz de evli olduğumuzdan eşe yakın olsak tadından yenmezinşallah Nihalimm
Selam kızlar. Nasılsınız? Bu ne ya herkeş banlı. Niler oliyiiii
Kızlar selam ☺Nasılsınız?
Seelaaam canımlarriyi akşamlar kızlarkimler burda
ben hemen geldim yerimi aldımSeelaaam canımlarrgelin sizi güzel bir yere götüreyim ve diğer mizahşörlerimi ❤
Tataaammm
Ayy nasıl da güzel ve ferah. Geldim hemen bendeSeelaaam canımlarrgelin sizi güzel bir yere götüreyim ve diğer mizahşörlerimi
Tataaammm
Ayy nasıl da güzel ve ferah. Geldim hemen bende
Çok şükür kuzum çok iyiyimnasılsın reyyanimdaha iyi oldun mu
ben hemen geldim yerimi aldım
Müessesemizde sınırsız çay ve kahve servisi vardır efendim, bunun yanında hoş sohbet, bolca yeşil ve maviyi sizin önünüze seriyoruzAyy nasıl da güzel ve ferah. Geldim hemen bende
Hadi atlattin sende insallahÇok şükür kuzum çok iyiyim
Çok şükür cnmHadi atlattin sende insallah
Aaa süperrrrrMüessesemizde sınırsız çay ve kahve servisi vardır efendim, bunun yanında hoş sohbet, bolca yeşil ve maviyi sizin önünüze seriyoruzmaskelerden, karantinalardan, eşten, işten, dersten kaçıp kafa dinlemeye buyrunuuuzz
Allah göstermesin birdahaÇok şükür cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?